Çok Uygun Fiyatlı TV-Duvar Ünitesi Modelleri ile N11.Com

N11.Com Tv-duvar ünitesi modelleri ve fiyatları konuk oluyor bu defa sayfamıza. Ucuz TV-Duvar ünitesi aramakta olan binbirdekor.com okurları için genel olarak uygun fiyatları ile dikkat çeken alış veriş sitesinin TV-Ünitesi kategorisinden sizler için seçtiğimiz en güzel ürünleri fiyatları ile birlikte detaylı olarak inceliyoruz. Dolayısı ile aklınızdan oturma odanız veya salonunuz için hem farklı tasarımlara sahip, hem kullanışlı TV üniteleri istiyor, ancak bunun için çok fazla para ödemek istemiyorsanız burada ki ürünlerin tam da sizin duygularınızı ifade ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz 🙂

İnternet üzerinden alış-veriş yapmak özellikle yaşı biraz geçgin olanlar için inanılmaz riskli bir durum, satın aldıkları ürünü görmeden ve kredi kartı bilgilerini yüzünü bile görmedikleri bir satıcı ile paylaşmak hakikaten zor. Fakat yeni neslin bu tür bir kaygısı yok, zira hayatı internet ortamında geçen bu nesil, hangi alışveriş sitelerinin güvenli, hangisinin zararlı olduğunu çok iyi biliyor ve internetten alışverişin keyfini yaşıyor.

İnternetten alışveriş yapmak gerçekten keyifli, normal piyasada yüksek rakamlar ödeyerek satın alacağınız ürünleri online alışveriş sitelerinde neredeyse yarı paralarına satın alıyorsunuz. Hatta bazen bu alışveriş siteleri puan ve %50 indirim gibi kampanyalara gidiyorlar ve rakamlar neredeyse yerlerde sürünüyor.

2024 Yılında hayatımıza giren N11.Com’da güvenli alışveriş sitelerimiz arasında yer alıyor, zira marka Doğuş Grubunun E-ticaret sektöründe ki yatırımlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Doğuş Grubu ile Güney Kore’nin en büyük gruplarından SK Group’un ortaklığından doğan N11.com hakikaten çok uygun fiyatlara satıyor ürünlerini ki özellikle TV sehpaları, tv üniteleri klasik bir deyimle “bedavadan biraz pahalı” 🙂 Örneğin şu üst resimde gördüğünüz Endizayn Anıl TV ünitesi sadece 109,90 TL. Evet evet yanlış okumadınız sadece 109,90 TL.

İlk çıktıkları yıllara oranla çok gelişen, daha şık ve işlevsel hale gelen TV ünitesi tasarımları arasında son zamanlarda zigon sehpalı tv-duvar üniteleri pek bir revaçta bildiğiniz üzere. Böyle bir ürünü dışarıda ne kadara alırsınız bilemeyiz ama üst fotoğrafta gördüğünüz Zigon sehpalı Power TV ünitesi, yukarıda bahsettiğimiz Endizayn Anıl TV ünitesi gibi N11.Com’da sadece 109,90 TL.

Bu fiyatlar sizlere çok düşük geldiği için şaşırıyor olabilirsiniz yada tasarımlarını çok basit bulabilirsiniz. O halde üst resimde gördüğünüz Cubic Tv Ünitesi modern minimalist tarzı ile hoşunuza gidecektir. Yüksek aşınma dayanımına sahip 1.sınıf suntalam malzeme ile üretilen ve kırmızı ve beyaz renk alternatifleri ile satışa sunulan Cubic Tv Ünitesinin fiyatı ise 120,00 TL.

Hatta yukarıda gördüğünüz Decorotika Mobilya Bryn Tv Ünitesi gibi evdeki köşeleri değerlendirmenizi sağlayacak tarzda köşe tv ünitesi tasarımları bile N11.Com’da.. Harika bir fikir değil mi ? Bu işlevsel TV Ünitesinin fiyatı ise 149,90 TL.

Anlayacağınız N11.Com’da hemen her bütçeye ve her zevke hitabeden bir dünya TV-Duvar ünitesi modeli var. Tabi burada hepsini sizlerle tek tek paylaşmamız mümkün değil, ancak hemen alt tarafta yer alan foto galerimizde sizler için N11.Com’dan seçtiğimiz birbirinden güzel TV-Duvar üniteleri var. Foto galerimizi ziyaret ederek bu TV ünitelerini detaylı olarak inceleyebilir, özellikleri, ebat ve ölçüleri ile tabi ki fiyatları hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

N11.COM TV-DUVAR ÜNİTESİ MODELLERİ ve FİYATLARINI İNCELEYİN !..

Burada ve foto galerimiz içerisinde verilen fiyatlar N11.Com kampanya ve indirimlerine göre zaman içerisinde farklılık gösterebileceğinden en güncel N11.Com tv-duvar ünitesi fiyatları için bu adresi de ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir