Tempo Boya Renkleri Fiyatları 2024 Katalog İnceleme

Duvar Boya Renkleri 2024

En yeni duvar boya renkleri binbirdekor.com sayfalarında sizler için yer almaya devam ediyor. Ev boya renkleri hakkında bilgiler veriyoruz. Sorularınızı yanıtlıyor, önerilerde bulunuyoruz. Mesela bu konu da son olarak “Hangi renk boya evi aydınlık gösterir?” sorusuna cevaben, evi aydınlık gösteren boya rengi ve uygulama örneklerini beğenilerinize sunmuştuk. Ayrıca çeşitli boya markaları ve üreticilerinin en yeni iç cephe ev boya renkleri kataloğu da sayfalarımıza konuk oldu. Örneğin Marshall duvar boya renkleri ile Filli Boya iç cephe renkleri 2024 kataloğu ve kartelalarını inceledik. Bu sayfamızda ise farklı bir boya markası ile huzurlarınızdayız.

İç Cephe Duvar Boya Renkleri 2024 Tempo Boya

Ucuz duvar boyası arayanlara hitab eden markalardan bir olan Tempo Boya markasını mercek altına alıyoruz efendim. Gayet şık ve etkileyici renkleri, kalitesi ve üstelik son derece uygun fiyatları ile dikkat çeken marka hakkında merak edilen tüm soruları cevaplıyor, markanın 2024 renk kataloğunu fiyatları ile birlikte bilgi ve beğenilerinize sunuyoruz. Dolayısıyla evinizi hem kaliteli, hem estetik, hem de uygun fiyatlı duvar boyası arıyorsanız bu markayı mutlaka incelemenizi öneririz.

Tempo Boya Hangi Firmanın?

Ucuz oluşundan kaynaklı olarak insanlar genelde bu markaya çekinceli yaklaşıyor. Fakat Tempo Boya’nın bir Filli Boya alt markası olduğunu bilmiyorlar. Dolayısı ile marka Filli Boya gibi devasa ve kaliteli bir markanın üreticisi olan Betek Boya Kimya ve Sanayi Anonim Şirketi güvencesi altında. Dolayısı ile kalite konusunda endişelenmenize gerek yok arkadaşlar. Bu nedenle gelin hep birlikte markanın renklerine göz atmaya başlayalım. Hemen ardında da fiyatlarını inceleriz…

Tempo Boya Duvar Renkleri

Renk konusunda girmeden hemen önce hatırlatmak isteriz ki markanın en büyük dezavantajı rakiplerine nazaran daha az renk seçeneği sunması. Zira Tempo Boya renk kartelası içerisinde sadece 24 farklı renk seçeneği bulunuyor. Genel olarak klasik ve ana renkler sunulmuş. Mesela son zamanlarda moda olan Antrasit gibi en çok boyanan duvar renkleri arasında yer alan gri duvar renkleri tonlamalarını bu katalogda göremiyoruz.

Tempo Boya Katalog

Markanın en dikkat çekici renkleri son 10 yılın en tutulan duvar boya renkleri arasında yer alan taş ve kum tonlamaları. Kum Beji ve Islak Kum gibi trend duvar renklerine getirdiği yeni yorumlarla dikkat çekiyor Tempo Boya. Örneğin marka kataloğunda bulunan Kaya Beji rengi bu duruma verebileceğimiz en güzel örneklerin başında geliyor. Fakat bu kartela içerisinde kum renkleri ile son derece uyumlu bir ton olan kese kağıdı ise rengi ise tek kelime ile muhteşem.

Tempo Boya Renkleri 2024

Elbette marka sadece taş yada kum tonlarına sahip renklerden ibaret değil. Vazgeçilmez yada klasik renk tonları da bulunuyor markanın ürün gamında. Mesela Fildişi yada Şampanya gibi. Ayrıca son zamanlarda moda olan ve yatak odalarında sıklıkla kullanılan Somon ve Lila gibi renklerin farklı seçenekleri de bulunuyor Tempo Boya renk kartelasında.

Tempo Boya Fiyatları 2024

Gelelim ucuz diye vurguladığımız bu markanın litre ve fiyat bilgilerine… Tempo Silikonlu Mat Boya 20 Kg fiyatı 500,00 TL civarında olduğunu görüyoruz. Gördüğümüz kadarı ile bu fiyat markanın bir çok rakibine nazaran oldukça uygun görünüyor. Tempo Silikonlu İpek Boya 15 KG fiyatı ise 850,00 TL civarında. Tempo Plastik Boya fiyatları da oldukça uygun. Zira plastik boya 20 kg fiyatları 400,00 TL ile 500,00 TL arasında değişiyor. Tabi bu boyaların farklı litre seçenekleri de bulunuyor.

Tempo Boya Filli Boya

Boya dünyasının en yeni markalarından biri olan Tempo Boya detayları ile sayfalarımıza konuk oldu. Markanın en yeni renklerini, litre fiyatlarını sizlerle paylaştık. Ancak bilmenizi isteriz ki burada verdiğimizi fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişilebilir. Dolayısıyla hem burada gördüğünüz renkleri daha yakından incelemek, hem de markanın güncel boya fiyatları hakkında bilgi almak adına Tempo Boya bayileri ve satış noktalarını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir