Doğtaş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları 2024 İnceleme

Yatak Odası Modelleri Fiyatları 2024

Sizler için kaliteli ve kullanışlı yatak odası takımları ile en ucuz yatak odası takımı fiyatları bulmak adına araştırmalarımız sürüyor. Bu bağlamda çeşitli markaların kampanyalı yatak odası takımları sayfalarımıza konuk oluyor. Mesela son olarak İstikbal yatak odası ile Bellona yatak odası takımları ve fiyatlarını incelemiştik. Daha öncesindeyse Enza yatak odası ve Kelebek yatak odası modellerine göz attık. Yatak odası incelemelerimiz elbette bunlarla sınırlı değildi arkadaşlar. Ayrıca bazalı yatak odası takımları gibi spesifik konulara da değindik. Dilerseniz bu konulara ve markaların ürünlerine de linklere tıklayarak göz atabilirsiniz.

Doğtaş Yatak Odası Fiyatları 2024

Bu sayfamıza ise modern ve işlevsel tasarımları ile son yıllara damgasını vuran Doğtaş Mobilya’nın en yeni yatak odası takımlarını masaya yatırıyoruz. Siz değerli takipçilerimiz için markanın, Bend, Margo, Arch, Savana ve Gift serilerinden oluşan 2024 koleksiyonunu fiyatları, özellikleri ve görselleri ile birlikte hemen alt tarafta incelemeye alıyoruz. Bu nedenle eğer şimdilerde çağdaş ve şık bir yatak odası takımı aramaktaysanız hemen alt tarafta paylaştığımız bu ürünleri mutlaka incelemenizi öneririz.

En Ucuz Yatak Odası Takımları Doğtaş Bend

Yeni bir ürün olmasına rağmen markanın en ucuz yatak odası modeli Bend serisi arkadaşlar. Koyu Ceviz, Antrasit ve Kapuçino tonlarının bir araya getirildiği takım modern bir tarzda tasarlanmış. Takımda ki konik ayak ve özel tasarım kulplar ise şık bir detay olarak dikkat çekiyor. Takımın sadece 5 ve 6 kapaklı gardırop seçeneği bulunuyor. Buna göre 5 kapaklı gardıroplu Bend yatak odası takımının fiyatı 43.940,00 TL olarak belirlenmiş. Takımın 6 kapaklı gardıroplu versiyonunu ise 48.510,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Margo Yatak Odası Takımı Doğtaş

Geleneksel ve modern çizgilerin bir araya getirildiği Margo serisi aslında basit ve bilindik bir tasarıma sahip. Fakat dolap ve çekmece kapaklarında geleneksel çerçeve uygulamaları, doğal ahşap tonlarında ki konik ayak tasarımı ve kulp detayları takımın görünümünü bir üst seviyeye taşıyor. Bu detaylarla adeta bir IKEA yatak odası takımı gibi görünen ürünün 5 kapaklı gardıroplu modeli üzerinde 44.795,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Takımın 6 Kapaklı gardıroplu versiyonunun fiyatı 49.780,00 TL olarak belirlenmiş. Takımın sürgü kapaklı gardırop alternatifi ise 48.595,00 TL.

Arch Yatak Odası Doğtaş

Markanın en yeni takımlarından biri olan Arch serisi yuvarlak hatları ile dikkat çekiyor. Bu yuvarlak ve iç gıcıklayıcı hatları elbette sadece dolap ve şifoniyer aynalarında görmüyoruz. Yatak başlığı bile bu şekilde tasarlanmış. Dolayısı ile hem nostaljik, hem de modern bir tarza sahip olan takımın 5 kapaklı gardırop seçeneği 55.250,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Takımın 6 kapaklı gardıroplu modeli ise üzerinde 30.040,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Savana Yatak Odası Takımı Doğtaş

Muhtemelen markanın en güzel yatak odası takımları arasında liste başı Savana serisi. Çünkü hakikaten çok şık detaylara sahip bir takım. Özellikle sıradışı renk tonu, ünitelerin çerçeve ile bütünleşik ayak tasarımı, Vintage tarzında ki karyola başlığı son derece sıradışı detaylar. Doğal olarak bu takımın fiyatı yukarıda incelediğimiz modellere göre biraz daha farklı arkadaşlar. Zira takımın 5 kapaklı gardıroplu seçeneği bile 59.365,00 TL. Ürünün 6 kapaklı gardıroplu alternatifi ise 46.450,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Takımda sürgü kapaklı gardırop seçeneği ise bulunmuyor.

Gift Yatak Odası Takımı Doğtaş

Gift serisi markanın en pahalı yatak odası takımları arasında yer alıyor. Bunun nedeni ise muhtemelen özel bir yatak başı tasarımı, yine özel tasarım metal ayak detayları ve dolap kapaklarında doğal ahşap renginde tasarlanan çerçeveler olsa gerek. Zira bu detaylar takıma son derece elegant bir görünüm kazandırıyor. Pahalı olarak nitelediğimiz takımın fiyatlarına gelecek olursak, 5 kapaklı alternatifinin 80.765,00 TL olduğunu görüyoruz. Ürünün 6 kapaklı gardırop seçeneği ise üzerinde 87.795,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Sürgü kapaklı gardıroplu Gift yatak odası takımı ise 82.650,00 TL.

Doğtaş’ta Yatak Odaları Ne Kadar?

Doğtaş’ın en yeni 5 yatak odası takımını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat yukarıda verdiğimiz fiyatlar markanın kampanyalarına ve fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu takımları daha detaylı incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Doğtaş mağazaları ve markanın resmi internet sayfasını da ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir