Vivense Genç Odası Modelleri Fiyatları 2024 Kampanyaları

En Ucuz Genç Odası Fiyatları 2024

Kaliteli, kullanışlı ve tabi ki en ucuz genç odası modelleri bulmak adına piyasa araştırması yapmaya, farklı genç odası modellerini incelemeye devam ediyoruz. Bu bağlamda son olarak Bellona genç odası ile İstikbal genç odası takımları sayfalarımıza konuk oldular. Daha öncesinde ise Kelebek genç odası ve Doğtaş genç odası takımları ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Elbette sadece bebek, çocuk ve genç odası üreten markalarımızdan Çilek genç odası modellerine de göz attık. Bunun yanında çok popüler bir hale gelen Ikea genç odası takımlarını da incelemeye aldık. Hatta erkek genç odası ve iki kardeş oda takımları fiyatları gibi spesifik konularda bile sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Dilerseniz linklere tıklayarak bu ürünlere ve konulara da göz atabilirsiniz.

2024 Genç Odası Modelleri ve Fiyatları ile Vivense

Gördüğünüz üzere mobilya markaları ve yapı market ürünlerini bile incelemişiz. Bu sayfamızda ise bir e- ticaret sitesinin ürünlerini inceleyeceğiz sizler için. Ülkemizin en önemli mobilya dekorasyon sitelerinden Vivense’nin genç odası takımlarını mercek altına alacağız. Son derece uygun fiyatlı ve gayet modern tasarımlara sahip Vivense genç odası modellerini beğenilerinize sunacağız. Bu nedenle şu sıralar bir genç odası takımına ihtiyacınız varsa burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Vivense En Ucuz Genç Odası Takımı

Vivense, hemen her bütçeye ve zevke göre bir genç odası bulabileceğiniz geniş bir ürün yelpazesine sahip. O ürünler arasında fiyatı ve eğlenceli tasarımı ile en çok göze çarpan ürünse Swan genç odası arkadaşlar. Beyaz- Antrasit ve Sarı renk konfigürasyonuna sahip takım modern bir tasarıma sahip. Üstelik fiyatı da oldukça uygun. 90X190 cm karyola, iki kapaklı gardırop, komodin, çalışma masası ve şifoniyerden meydana gelen takım 4.050,00 Liradan 3.019,00 Liraya düşmüş durumda. 

Vivense Genç Kız Odası Takımları

Yukarıda da belirttiğimiz gibi Vivense de her türlü ihtiyaca göre bir genç odası bulmanız içten bile değil. Kız ve erkek çocukları için farklı tasarımlar bile var. Mesela Country tarzında ki Olimpos genç odası kız çocukları için özel olarak tasarlanmış. Özellikle kapitone detaylı karyola başlığı ve kapaklarda şerit süslemeleri ile dikkat çeken bu takımın fiyatı da oldukça uygun efendim. Zira takımın 3 kapaklı gardırop, karyola, komodin, şifoniyer ve çalışma masasından oluşan takım normalde 9425,00 TL. Fakat bu takımı indirimli olarak 7.275,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Vivense Erkek Genç Odası Takımları

Markanın erkek genç odası kategorisinde en çok dikkat çeken ürünlerden biri ise Black serisi genç odası. Endüstriyel tarzda tasarlanan takım genç odalarına özgür bir görünüm katarken, sıradışı tarzı ile de göz dolduruyor. Üstelik bu takımda Vivense mobilya kampanyaları dahilinde son derece uygun fiyatlara satılıyor. Takımın 3 kapaklı gardırop, komodin, şifoniyer, çalışma masası ve karyoladan meydana gelen seçeneği 16.260,00 TL yerine 12.800,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Modern Genç Odası Modelleri ve Fiyatları Vivense

Vivense de bu ürünlerin yanında bir de favori ürünler var. Örneğin Londra genç odası takımı o ürünlerden biri. İlhamını Londra sokaklarından, bu şehrin kült haline gelen telefon kulübelerinden alan takım, Antrasit ve Elma Şekeri Kırmızı renk konfigürasyonu ile satışa sunuluyor. Takımın 100X200 cm karyola, 3 kapılı gardırop, komodin, çalışma masası ve şifoniyerden oluşan seçeneği ise şu sıralar 19.438,00 TL yerine 15.300,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Vivense mağazalarında bekliyor.

Vivense Genç Odası Kampanyaları Fiyatları 2024

Sizler için Vivense’nin fiyatları ve tasarımları ile en göze çarpan bir kaç ürününü incelemeye çalıştık. Fakat yukarıda da vurguladığımız gibi Vivense’de yüzlerce farklı genç odası takımı var. Ayrıca burada gördüğünüz takımların fiyatları da zaman içerisinde değişebilir. Bu nedenle hem markanın diğer ürünlerini de incelemek, hem de burada gördüğünüz takımların güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Vivense Genç Odası Takımları resmi web sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

“Vivense Genç Odası Modelleri Fiyatları 2024 Kampanyaları” Konusunda 4 Yorum Var

  1. 10 yıl önce spedy genç odası aldım üründen çok memnunum hiç bir şekilde deforme olmadı halâ ilk günki gibi çok beğenerek kullanıyoruz harika bir ürünmüş Teşekkürler ALDORA

    1. Hakikaten Aldora ürünleri tasarım açısından çok iyi. Kalitesi ise sizin gibi okurlarımız sayesinde kendini gösteriyor…

        1. Merhaba. Bu ürün 2011 yılına ait bir ürün oluşundan dolayı maalesef stoklarda görünmüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir