Yeni Yüzü ile Kaşmir Halı Modelleri Fiyatları 2024 Kampanya

En Yeni Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Evleriniz için kaliteli ve şık halılar, aynı zamanda ucuz halı fiyatları bulmak adına halı araştırmalarımız devam ediyor. Halı markaları ve üreticilerinin vitrinlerine çıkardığı 2024 halı modelleri ve fiyatlarını inceliyoruz. Bu konu da son olarak Saray Halı modelleri ile Merinos Halı fiyatları hakkında sizlere bilgilendirmiştik. Elbette sadece markalar yer almadı sayfalarımızda. Mutfak halı modelleri ve salon halı modelleri gibi detaylı konularımızda farklı markaların en yeni ürünlerini inceledik. Hatta salon halıları araştırmamız dahilinde”6 metrekare Halı Modelleri ve Fiyatları ” başlığı altında çok detaylı bilgiler sunduk. Bu sayfamızın konuğu ise yepyeni bir kimliğe bürünen Kaşmir Halı. Sizler için markanın 2024 koleksiyonlarını fiyatları ve desenleri ile birlikte mercek altına alıyoruz.

Kaşmir Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Bir zamanlar Sibel Can’lı reklamları ve özellikle klasik desenleri ile popüler hale gelen Kaşmir Halı gerek marka yüzü, gerekse halı tasarımları ile büyük bir değişim geçirdi. Hatta logosunu bile değiştirdi. Marka eski koleksiyonlarını güncellerken, son zamanların modası olan İskandinav tarzında halıların ve çeşitli modern halıların sunulduğu yepyeni koleksiyonları ürün gamına ekledi. Bizlerde binbirdekor.com olarak bu büyük değişime sessiz kalmadık ve Kaşmir Halı yeni modellerini fiyatları ile birlikte sizler için inceledik. Bakalım markanın bu yeni yüzünü ve yeni halı modellerini beğenecek misiniz…

Kaşmir Halı 7/24 Modelleri

Yukarıda belirttiğimiz gibi Kaşmir Halı öncelikle çok tutulan eski koleksiyonlarını güncelledi. Bu koleksiyonlardan biri de 7/24 koleksiyonuydu. Marka bu koleksiyonda ki eski modellerini rafa kaldırdı ve bir çok yeni model ekledi. Yeni modeller arasında özellikle İskandinav tarzı halılar çok fazla yer verdi. Öyle ki neredeyse Kaşmir Halı’yı Ikea satın almış zannedersiniz 🙂 Yüzlerce farklı desen ve renk seçeneğinin bulunduğu koleksiyonun yarısı İskandinav halılardan oluşuyor. Fakat gerçekten çok şık ve modern halılar var arkadaşlar. Mesela üst tarafta resmini gördüğünüz Bering serisi gibi… Tabi bunun yanında Rollo, Lagom ve Storm gibi yine bu tarzda çok şık halılarda var. Koleksiyonun 160×230 cm ebatlarında ki seçeneği 1.099,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Salonlarında bu halıları kullanmak isteyenler içinse 200×290 cm ebatı 1.599,00 TL olarak belirlenmiş.

Kaşmir Halı Dekoratif Art Modelleri

Markanın 7/24 serisinin ardından en çok dikkat çeken koleksiyonlarından bir diğer ise Decoratif Art koleksiyonu. Koleksiyonun en etkileyici modelleri ise üst resimde beğenilerinize sunduğumuz, Trend Viola, Iceberg, Panthera ve Trend Caldera desenleri. Bu koleksiyonu modern tarzlarda dekore ettikleri oturma odaları için düşünenler için 160×230 cm ebatı Kaşmir Halı 4 m2 Fiyatları listesinde 1.099,00 TL olarak görünüyor. Genel olarak modern desenlerin yer aldığı koleksiyonda salonlar için ideal ölçü olan 200×290 cm yani 6 m² ebatına yer verilmemiş. Ancak koleksiyonda yine de 180×280 ebatı yani 5 m² halı modellerine yer verilmiş. Bu seçeneğin fiyatı ise 1.399,00 TL.

Kaşmir Halı Ethnic Exclusive Modelleri

Modern dekorasyon tarzlarının yükselişe geçmesi ile birlikte geçmiş zamanların motifleri de trend hale geldi. Mesela Anadolu’nun kilim desenleri şimdilerde bir çok halının 2024 koleksiyonlarında kendine yer buluyor. Etnik halı modelleri de aynı şekilde çok moda. Kaşmir Halı da bu trende duyarsız kalmamış ve Ethnic Exclusive serisini 7/24 koleksiyonuna eklemiş. Bu etnik halıların fiyatlarına gelecek olursak. Efendim Koleksiyonun 160×230 cm ölçülerinde ki oturma odası halısı üzerinde 1.799,00 TL fiyat etiketi taşıyor. 6 m² yani 200×290 cm ebatı ise 2.799,00 TL fiyatla sizleri Kaşmir Halı fabrika satış mağazası ve Kaşmir Halı Outlet mağazalarında bekliyor.

Kaşmir Halı Viskon Elegance Modelleri

Markanın 2024 ürün gamından inceleyeceğimiz son koleksiyon ise Viskon Elegance serisi. Kaymaz halı modelleri arasında yer alan bu koleksiyonda modern soyut desenler bir araya getirilmiş. Koleksiyon Diamond, Crystal, Moonstone ve Quartz olmak üzere 4 farklı seriden oluşuyor. Özellikle modern oturma odası dekorasyonlarına son derece uyumlu olacağını düşündüğümüz bu koleksiyonun 160×230 cm alternatifi üzerinde 1.699,00 TL fiyat etiketi taşıyor. En büyük alternatifi olan 200×290 cm ebatı ise 2.699,00 TL

Kaşmir Halı Kampanyaları 2024

Yukarıda sizler için Kaşmir Halı’nın yeni yıl kreasyonundan en tutulan 4 farklı koleksiyonu beğenilerinize bilgilerinize sunduk. Fakat markanın ürün gamında daha yüzlerce farklı halı desen ve renk seçeneği var. Dolayısı ile hem diğer modellere göz atmak, hem de burada gördüğünüz halıların güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Kaşmir Halı modelleri resmi web sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir