Taç Tül Perde Modelleri ve Fiyatları 2024 Katalog

En Yeni Tül Perde Modelleri

Ev dekorasyonlarının vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan perdeler binbirdekor.com sayfalarına konuk olmaya devam ediyor. Bu defa tül perde çeşitleri ve fiyatları ile huzurlarınızdayız. Aslında bu konu da daha önce de çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Mesela Fransız tül perde modelleri konuk oldu sayfalarımıza. Bunun yanında çeşitli markaların ürünlerini de inceledik. Mesela Brillant tül perde modelleri fiyatları ile birlikte editörlerimiz tarafından sizler için detaylı olarak incelendi. Ucuz tül perde fiyatları arayanlar için İnternet mağazalarında satılan hazır dikilmiş tül perde modelleri ve fiyatlarını da paylaştık. Hatta oda detaylarına bile girdik. Örneğin salon tül perde modelleri ve fiyatları gibi.

2024 Tül Perde Modelleri ile TAÇ

Bu sayfamızda ise tül perde maceramız ülkemizin lider ev tekstili üreticisi Taç ile davam ediyor. Bu devasa markanın 2024 koleksiyonları arasında yer alan tül perde çeşitlerini, yepyeni koleksiyonlarını sizler için incelemeye alıyoruz. Tabi ki fiyatları ve görselleri ile birlikte. Dolayısı ile şu sıralar, hem kaliteli, hem de şık tüllere ihtiyacınız varsa burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz arkadaşlar.

Taç Boutique Basic Hazır Tül Perde

Markanın en yeni koleksiyonları arasında yer alan Boutique serisi hazır dikilmiş olarak teslim ediliyor. Bu tülü dilerseniz düz, dilerseniz de büzgülü olarak kullanabiliyorsunuz. Tülünüzde büzgülü bir görünüm isterseniz ekstrafordaki ipleri çekerek istediğiniz büzgülü görüntüyü kolaylıkla elde edilebiliyorsunuz. Standart ebatı 300X270 cm olan Boutique tül perdenin fiyatı ise 346,00 TL olarak görünüyor.

Taç Lecino Hazır Tül Perde

2024 Taç perde koleksiyonları arasında yer alan bir başka tül perde serisi ise Lecino. Yine hazır dikilmiş olarak satılan polyester tabanlı bu ürün sadece büzgülü seçenek var. Kornişe asmaya hazır bir vaziyette gönderilen ürünün tek kanat fiyatı ise 399,00TL olarak belirlenmiş. Dolayısı ile ürünün çift kanat seçeneği yaklaşık 800,00 Liraya mal oluyor.

Taç Roche Hazır Tül Perde

Markanın en tutulan tül perde modelleri arasında yer Roche serisi. Zira tam anlamı ile zarafeti temsil eden beyaz rengi ve zarif desenleri ile dikkat çekiyor. Üstelik tıpkı Boutique modelinde olduğu gibi bu perdeyi isterseniz büzgülü, isterseniz de düz olarak kullanabiliyorsunuz. Ürünün sadece düz ve 300X260 cm  ebatında ki tek kanat seçeneği ise 526,00 TL olarak belirlenmiş. Yani bu perdenin büzgülü olmayan düz seçeneği 1.052,00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Taç Erisman Hazır Tül Perde

Markanın hazır tül perde modelleri arasında dikkat çeken bir diğer modeli ise Erisman. Daha modern mekanlar için tasarlandığını düşündüğümüz bu modelin standart ölçüsü ise 250×260 cm ebatında. Kanun Pile tarzında tasarlanan Erisman serisinin tek kanat fiyatı ise 424,00 TL olarak belirlenmiş. ürünün çift kanat seçeneğini sepetinize eklemek isterseniz de ödeyeceğiniz para 848,00 TL olarak görünüyor.

Taç Şerit Hazır Tül Perde

Aşağı yukarı markanın en ucuz hazır tül perde modellerinden biri. Zira standart ebatı 250×260 cm olan bu koleksiyonun büzgülü seçeneği bile 399,00 TL gibi bir fiyatla satılıyor. Tabi bu tek kanat fiyatı. Ürünün iki kanatlı tül perde seçeneğini satın almak isterseniz ödeyeceğiniz para ise 800,00 TL civarında…

Taç Tül Perde Kampanyaları 2024

Ev dekorasyonlarına Taç kalitesi ile bir tül perde eklemek isteyen okarlarımız için yukarıda markanın en yeni 5 modelini fiyatları ile birlikte inceledik. Ancak hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Dolayısı ile hem burada ki ürünleri daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Taç mağazaları yada Taç tül perde modelleri resmi İnternet sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir