Marshall Boya Renkleri 2024 Kataloğu İnceleme

2024 İç Cephe Renkleri

2024 duvar boya renkleri binbirdekor.com sayfalarına konuk olmaya devam ediyor. Bu bağlamda son olarak 2024 Trend duvar boya renkleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise En çok boyanan duvar renkleri ve En çok kullanılan boya renkleri ile Son moda iç Cephe Boya renkleri gibi konularını ele almıştık. Bunun yanında çeşitli boya markaları ve üreticilerinin 2024 duvar boya rengi katalogları da sayfalarımızda yer almıştı. Örneğin son olarak 2024 İç Cephe Boya Renkleri Filli Boya ve Fawori Boya İç Cephe Renk Kataloğu 2024 başlıklı makalelerimizde bu markaların yeni renklerine göz atmıştık. Linkler üzerinden dilerseniz bahsi geçen bu konulara da göz atabilirsiniz. Bu sayfamızda ise 2024 Marshall boya renk Kataloğu sizler için incelemeye alınıyor.

Marshall Trend Renkler

Marshall teflon boya başta olmak üzere, Marshall Maximum ve Marshall sil-pak gibi ürünler geçen yıla damgasını vurdu. Ayrıca Marshall Deniz Kabuğu rengi de en tutulan duvar renkleri arasında yer aldı. Marshall Boya yeni kataloğunda ise yine son derece farklı ve görülmeye değer yepyeni renkler var. Özellikle bir kaç renk tonunun sadece içerisinde bulunduğumuz yıla değil, daha önce bir kült haline gelen kum beji yada kese kağıdı rengi gibi önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracağını düşünüyoruz. Peki bahsi geçen bu renkler hangileri, dilerseniz gelin şimdi markanın bu yeni renklerine göz atmaya başlayalım.

Marshall Boya Kataloğu

Marshall Boya yeni kataloğunda her zaman olduğu gibi ana renklerin yanında bu renklerin soft tonları da verilmiş. Mesela odalarını kırmızı tonlarına boyamak isteyenler için hem kırmızı ana renk seçenekleri hem de soft tonları sunulmuş. Hatta beyaz rengin bile soft tonları var ki bu tüketici için gerçekten harika. Çünkü bu çok fazla alternatif anlamına geliyor ki Marshall boya burada bir çok farklı zevke hitab ediyor.

 

Marshall Sakin Şafak Rengi

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi yüzlerce farklı renk alternatifinin sunulduğu Marshall boya kataloğunda özellikle sakin şafak rengi dikkat çekiyor. Marshall boya renk uzmanlarının gün doğumunun renklerinden ilham alarak tasarladıkları Sakin Şafak rengi tıpkı gün doğumunun gelip geçen güzelliği gibi yeşil, mavi ve gri arasında bir ton olarak açıklanıyor. Marshall’ın 2024 yılına dair mükemmel bir renk trendi olarak lanse ettiği bu değişik ve şık renk mutfaklardan yatak odalarına, genç odalarından salonlara kadar her yerde kullanılabiliyor. Üstelik bu renk hemen her renk tonu ile güzel bir uyum sağlıyor. Koltuk takımları, perdeler yada duvar kağıtlarınızla kombinlerken hiç bir zorluk yaşamıyorsunuz. Bu nedenle sakin şafak renginin aynı zamanda kullanışlı da bir renk olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Moda Duvar Boyası Renkleri Marshall Kartelasında

Tabi sadece sakin şafak rengi ön planda değil bu katalogda, geçtiğimiz yıllarda trend olan kum ve taş tonlarının daha yumuşak ancak daha etkileyici yeni versiyonlarını da çıkarmış marka.  Hele İskandinav tarzından hoşlananların pek sevdiği maviler bu katalogda resmen zirve yapmış. Donanma mavisi, mavi göl ve mavi çam gibi renkler özellikle bu tarzı sevenler tarafından mutlaka görülmeye değer nitelikteler. Dolayısı ile sözü daha fazla uzatmayalım ve hemen alt tarafta yer alan foto galerimiz içerisinde sizler için bir araya getirdiğimiz bu güzel renk kataloğuna hep birlikte göz atalım.

MARSHALL BOYA RENK KATALOĞU 2024

Foto galerimiz içerisinde yer alan Marshall boya renklerinin, daha fazlasını, daha canlı ve yakından görmek adına Marshall Boya bayileri ve Marshall Boya resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir