Ev Moda Yatak Odası Modelleri ve Fiyatları 2024

Modern Yatak Odası Takımları 2024

Sizler için en güzel yatak odası modelleri araştırmaya devam ediyor, bu araştırma dahilinde tüm markaların yeni modellerini mercek altına alıyoruz. Tabi ki en ucuz yatak odası fiyatları bulmak için de kampanyalı yatak odası takımları ve fiyatlarına da göz atıyoruz. Hatırlarsanız son olarak istikbal yatak odası 2024 modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Ayrıca detaylara girerek, bazalı yatak odası takımları ve sürgülü yatak odası takımları da editörlerimiz tarafından detaylı olarak incelenmiş ve sayfalarımızda bilgi ve beğenilerinize sunulmuştu. Bu nedenle eğer bir yatak odası takımı almak niyetinde iseniz ve arama durumu içerisindeyseniz doğru yerdesiniz arkadaşlar. Mesela bu sayfamızda Ev Moda yatak odası takımları yine sizler için detaylı olarak inceleniyor.

Ev Moda Yatak Odası Modelleri 2024

Evmoda home ve evmoda isimleri ile tekstil, mobilya ve mutfak gereçleri sektöründe 20 yılı aşkın bir süredir hizmet veren bu mağazalarda çok farklı ürün seçenekleri geniş bir fiyat yelpazesi ile sunuluyor. Bu nedenle hemen her zevke ve bütçeye hitab eden markanın, evmoda düğün paketi ve ev moda koltuk takımları ile ev moda çeyiz seti gibi ürünlerini de ilerleyen günlerde binbirdekor.com sayfalarında sizlerle buluşturacağız. Ancak ilk önce şu güzel yatak odası takımlarından bir kaçına göz atalım.

Evmoda Modern Yatak Odası Takımları

Markanın modern yatak odaları kategorisinde 5.800 TL ile 32.000 TL arasında bir çok yatak odası takımı bulunuyor. Örneğin üst resimde gördüğünüz Monica modern yatak odası takımı, bazalı karyola, şifonyer ve aynası, komodin ve sürgülü gardıroptan oluşurken, evmoda kampanya ve indirimleri dahilinde 23.970,00 TL yerine 16.880 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor. 

Evmoda Country Yatak Odası Takımları

Son yılların tutulan tarzlarından biri olan Country ise Evmoda yatak odası ürün gamında kendine Leon Country serisi ile yer bulmuş. Karyola, şifonyer ve aynası, komodin ve 6 kapılı dolaptan meydana gelen bu ürünün liste fiyatı 15.866,00 TL. Fakat takım %30 indirimli olarak 11.173,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Evmoda Avangart Yatak Odası Takımları

Markanın avangart yatak odası ürün grubunda hakikaten çok güzel ve çok fazla ürün seçeneği var. Fakat bunlar arasında en dikkat çekeni koleksiyona henüz eklenen New Mora serisi olsa gerek. Adeta bir saray mobilyası gibi duran bu seri, Karyola, şifonyer ve aynası, komodin ve sürgülü gardıroptan oluşuyor. Bu üründe de yine %30 indirim uygulanıyor. Normalde 24.600,00 TL olan New Mora yatak odası takımı 17.325,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Evmoda mağazalarında bekliyor.

Evmoda Art Deco Yatak Odası Takımları

Evmoda Art Deco kategorisinde ki ürünler ise hayal gücü sınırlarınızı zorlayacak cinsten. Öyle şahane ürünler var ki anlatmaya kelimeler kifayetsiz kalır arkadaşlar. Hangi ürünü seçeceğimiz konusunda tüm editör arkadaşlarımızla epey kafa patlattıktan sonra üst tarafta resmini gördüğünüz Class koleksiyonunda karar kıldık. Sürgülü gardırop, karyola, başlık, komodin, şifonyer ve aynadan meydana gelen takım, yine %30 indirimli olarak 28.245,00 TL yerine 19.895,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Evmoda Yatak Odası Kampanyaları 2024

Elbette burada verdiğimiz fiyatlar belirli bir süre için geçerli. Burada gördüğünüz fiyatlar zaman içerisinde EvModa Kampanyaları ve fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı görsellerini incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak adına EvModa Yatak Odası Takımları resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir