Fenerbahçe Nevresim Takımları ve Fiyatları 2024

Taraftar Nevresim Takımları ve Fiyatları

Takımına gönlünü kaptırmış, ev dekorasyonunda bile gönül verdiği takımının renklerini kullanan, takımının logolarını evinin her alanında görmek isteyenler için taraftar dekorasyon ürünleri yada taraftar store ürünleri ve modellerine göz atıyoruz. Bu konu da son olarak Beşiktaş Taraftar Ürünleri ve Galatasaray Taraftar Ürünleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Bu sayfamızda ise Fenerbahçe dekorasyon ürünleri ile huzurlarınızdayız. Ancak bu defa sarı lacivert renklere gönül veren takipçilerimiz için, Fenerbahçe süs eşyaları veya Fenerbahçe duvar süsleri gibi ürünlere değil. Yatağında bile kanarya aşkı ile uyumak isteyen okurlarımıza hitaben Fenerbahçe nevresim takımlarına göz atıyoruz.

Fenerbahçe Lisanslı Nevresim Takımları ve Fiyatları

“Damarımı Kessen Sarı-Lacivert Akar” diyen fakat işi holiganizm boyutuna taşımayan okurlarımız için ülkemizin en ünlü tekstil üreticisi Taç çok güzel nevresim takımları tasarlamış. Bu ürünler öyle maç anlatır gibi anlatılmaz arkadaşlar. Dolayısı ile bu nevresim takımlarına yakından göz atmak gerekir. O zaman hep birlikte bu nevresimlere göz atmaya ne dersiniz?..

Fenerbahçe Çift Kişilik Nevresim Takımları

Yatak odanıza ilk girdiğinizde adeta bir stat bayrağı gibi sizleri karşılayan Taç Fenerbahçe Striped Çift Kişilik Nevresim takımı.  Ürün Taç kalitesi ile %100 Pamuk olarak imal edilmiş. 200×220 cm nevresim, 160×200 cm Lastikli Çarşaf ve 2 adet 50×70 cm Yastık Kılıfı ile satılıyor. Bu nevresim takımının fiyatı ise 535,00 TL olarak görünüyor.

Fenerbahçe Tek Kişilik Nevresim Takımları

Hem Taç markasının ürettiği en güzel taraftar nevresim takımı, hem de Fenerbahçe’yi en iyi ifade eden bir ürün bu. Lisanslı Fenerbahçe Marşlı Logo Tek Kişilik Nevresim Takımı. 160×200 cm ebatında ki bu nevresim takımı, 100×200 cm çarşaf ve 50×70 cm yastık kılıfı ile satışa sunuluyor. üzerinde taşıdığı fiyat etiketi ise 429,00 TL.

Fenerbahçe Çubuklu Nevresim Takımı Taç

Taç markasında Fenerbahçe’nin efsane formalarından biri olan çubuklu modelinin resmedildiği bir model daha var. Mutlaka görmenizi istiyoruz. Bizler binbirdeklor.com olarak bu modele bayıldık ve burada ikinci bir Taç ürünü olarak yer almasına karar verdik. Eğer çubuklu hastasıysanız bu model tam size göre. Çubuklu nevresim takımın fiyatını soracak olursanız, 795,00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip olduğunu söyleyebiliriz.

Fenerbahçe Bebek Nevresim Takımları

Kendinden sonraki nesle de Fenerbahçe aşkı aşılamak isteyen babalar için özel olarak üretilmiş bir bebek nevresim takımı da tasarlanmış. Taç Fenerbahçe Star Baby Bebek Nevresim Takımı olarak adlandırılan bu nevresim takımı da %100 pamuk olarak üretilmiş. Dolayısı ile son derece kaliteli bir ürün. 100×150 cm nevresim, 120×180 cm çarşaf ve 2 adet 35×45 cm yastık kılıfından oluşan bu bebek nevresim takımı ise 489,00 TL fiyat etiketine sahip.

Fenerbahçe Nevresim Takımları Nereden Alınır ?

Yukarıda değerli Fenerbahçe taraftarı okurlarımız için çeşitli nevresim takımlarına fiyatları ile birlikte göz attık. Fakat hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde farklılık gösterebilir. bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı görsellerine göz atmak hem daha farklı Fenerbahçe tekstil ürünlerini incelemek, hem de ürünlerin güncel fiyatlarını incelemek adına Taç Fenerbahçe resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

“Fenerbahçe Nevresim Takımları ve Fiyatları 2024” Konusunda 2 Yorum Var

  1. Jorge Jesus da geldi ya artık bizi kimse tutamaz… Bu ürünlerin hepsini alasım var hacı abi. Yürrrü be Fener 🙂

    1. Sakin ol şampiyon. Doğru dünyanın en önemli teknik direktörlerinden biri geldi Fenerbahçe’ye. Fakat şunu unutma daha önce bir çok süper hoca geldi takımlara ve hüsrana uğradılar. Mesela Galatasaray da Mancini, Beşiktaş ta John Benjamin Toshack gibi. Ha bir de Fenerbahçe de Aragones gibi çok kötü bir deneyim de var 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir