Ergül Mobilya Koltuk Takımları Fiyatları 2024 Kampanyaları

En Yeni Koltuk Takımları

Koltuk takımı arayan okurlarımız için bu güne değin irili ufaklı bir çok markanın ürününe göz attık. Sizlere kaliteli, şık ve ucuz koltuk takımları bulmak adına araştırmalar yaptık. Kampanyalı koltuk takımları hakkında vakit kaybetmeden sizleri bilgilendirdik. Mesela son olarak Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk oldu. Öncesinde ise Bellona koltuk takımı ve İstikbal koltuk takımı 2024 modellerini inceledik. Hatta e-ticaret sitelerinin ürünlerine bile yer verdik sayfalarımızda. Örneğin Vivense koltuk takımları ve fiyatları beğeni ve bilgilerinize sunuldu. Bu sayfamızda ise adını Ajda Pekkan ile duyuran Ergül Mobilya 2024 koltuk takımlarını sizler için inceliyoruz. Bir anlamda “Ergül Mobilya Nasıl ?“sorusunun cevabını arıyoruz.

Ergül Mobilya 2024 Koltuk Takımı Modelleri

Geçtiğimiz yıl Ergül Mobilya Melis koltuk takımı ve Ergül Neva koltuk takımı gibi ürünleri ile harekete geçti marka. Özellikle Ergül Mobilya Gazel koltuk takımı ve Ergül Mobilya Demo koltuk takımı gibi şahane ürünlere imza atarak istediği tanınırlığı yakaladı. Tabi bu tanınırlıkta Ajda Pekkan’lı çarpıcı reklamların payı çok büyüktü. 2024 Yılında “Yeni Neslin Tercihi” olmaya devam eden marka yeni koltuk takımı koleksiyonuna yine birbirinden şahane ürünler eklemiş. Dolayısı daha fazla vakit kaybetmeyelim ve bu ürünlere göz atmaya başlayalım ne dersiniz?…

Ergül Mobilya Reklamındaki Koltuk Takımı

Markanın reklam yüzü elbette sadece Ajda Pekkan değil. Süper Starın yanına bir de süper star kalitesine yakışacak bir ürün koymuş Ergül Mobilya. Sanat Delüxe olarak adlandırdığı bu koltuk takımı son derece özel bir tasarıma sahip. Koleksiyona özgü altın detaylı ayakları ve sırt kısmında ki çizgisel detayları ile göze çarpan takımın fiyatları da oldukça uygun görünüyor. Zira takımın 1 adet üçlü koltuk, 1 adet ikili koltuk ve tek berjerden oluşan seçeneği üzerinde 14.747,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Ergül Mobilya Minotti Koltuk Takımı Fiyatları

Sadece içerisinde bulunduğumuz yıla değil önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracağını düşündüğümüz Minotta serisi ise sade bir zarafeti sahip. Ergül Mobilya Chester tarzı koltuk takımı tasarımına adeta yeni bir yorum getirmiş. Bu tarzın sadece kapitone detayları ile oynamamış, Chester tarzının kültleşmiş kahve tonlarında ki rengini de Gül kurusu ve kremle değiştirmiş. Sonuç başarılı mı? Tabi ki evet… Peki bu koltuk takımının fiyatı ne kadar? Efendim takımın yine bir adet üçlü koltuk, bir adet ikili koltuk ve bir adette berjerden meydana gelen seçeneğinin 15,130,00 TL fiyatla satıldığını söyleyebiliriz.

Ergül Mobilya Tilda Oturma Grubu

Son zamanların iki trend renk konfigürasyonu, koyu yeşil ve antrasit ile vitrine çıkıyor Tilda koltuk takımı. Dilerseniz kiremit-antrasit renk alternatifi de var elbette. Yine çizgisel dikiş uygulamaları ile ön plana çıkan takımda bu trend renklere uyumlu siyah tonlarında ki ayaklar oldukça etkileyici. Tabi bu lükens tarzı ayakların üzerinde ki altın detaylar da çok hoş durmuş. Takımın merakla beklediğiniz fiyatlarına gelecek olursak… Bir adet üçlü koltuk, bir adet ikili koltuk ve bir adette tekli koltuktan meydana gelen Tilda koltuk takımı 14.002,00 TL fiyatla sizleri Ergül Mobilya mağazalarında bekliyor…

Ergül Mobilya Chester Koltuk Takımları

Özellikle salon koltuk takımı olarak son yıllarda Chester tarzı koltuk takımlarının çok popüler olduğunu görüyoruz. Kapitone detayları ile ve yukarıda da bahsettiğimiz gibi kahve tonları ile ile ön plana çıkan bu tarz mobilya markaları ve üreticilerinin hemen hepsinde yer alıyor. Ergül Mobilya ise Chester tarzına Pralin serisi ile katılıyor. Üstelik bordo-antrasit gibi yine şık bir renk konfigürasyonu ile. Bu takımın üçlü koltuk, ikili koltuk ve tek berjerden oluşan fiyatı ise 15.175,00 TL olarak belirlenmiş.

Ergül Mobilya Kampanyaları 2024

Yukarıda Ergül Mobilya’nın en yeni koltuk takımlarını sizler için detaylı olarak incelemeye çalıştık. Ancak markanın ürün gamında daha bir çok koltuk takımı var. Dolayısı ile hem diğer Ergül Mobilya koltuk takımlarını incelemek, hem de burada ki ürünlerin güncel fiyatları hakkında fikir sahibi olmak adına Ergül Mobilya Koltuk Takımı kategorisini de bu linki tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir