Mondi Dresuar Modelleri ve Fiyatları 2024 İnceleme

2024 Dresuar Modelleri Fiyatları Kampanyaları

Antreleriniz için en güzel dresuar modelleri bulmak adına araştırmalarımıza devam ediyoruz. Bu bağlamda son olarak İstikbal dresuar modelleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Daha öncesinde ise Doğtaş dresuar ve Bellona dresuar modelleri ve fiyatları editörlerimiz tarafından detaylı olarak incelenmişti. Tabi sadece bilindik mobilya markalarının dresuarlarına göz atmadık arkadaşlar. Yapı marketlerimizin ürünleri de sayfalarımızda ki yerlerini aldılar. Mesela Tekzen dresuar ile Koçtaş dresuar modelleri ve fiyatları gibi… Dilerseniz verdiğimiz linkler üzerinden bu mağazaların ve markaların ürünlerine de göz atabilirsiniz. Fakat şimdi ülkemizin bir başka devasa mobilya markası modern dresuar modelleri ile konuk oluyor sayfalarımıza. Bu defa Mondi dresuar modeller ve fiyatları görselleri ve özellikleri ile birlikte detaylı olarak sizler için inceleniyor.

Mondi Dresuar Modelleri 2024

Yeni yıla birbirinden şahane, yatak odası, yemek odası ve koltuk takımı koleksiyonları ile giren Mondi bu koleksiyonları için son derece şık tamamlayıcı ürünlerde eklemeyi de ihmal etmedi. Özellikle dresuar koleksiyonu inanılmaz estetik ürünlerle dolu. Bu nedenle bizlerde evlerine özellikle koridor giriş aynalı dresuar modelleri isteyen okurlarımız için markanın Grande, Sofia, Rossini ve Helen serilerinden oluşan dresuarlarını mercek altına aldık.

Mondi Grande Dresuar

Markanın ürün gamına son eklenen ürün Grande koleksiyonuna ait. Ceviz renginin doğal şıklığı ile son zamanların trendi haline gelen altın detayların bir araya getirildiği bu üründe duvara monte dresuar modelleri arasında yer alıyor. Ürünün fiyatı ise Mondi fiyat listesi üzerinde 3.100,00 TL olarak görünüyor.

Mondi Sofia Dresuar

Tıpkı Grande serisi gibi Mondi ürün gamına yeni eklenen bir koleksiyon Sofia. Ancak bilindik dresuar modellerinden farklı olarak klasik bir tasarıma sahip olan bu koleksiyonda siyah ve koyu meşe tonlarını görüyoruz. Tek çekmeceli bu aynalı dresuarın fiyatı ise 2.900,00 TL olarak belirlenmiş.

Mondi Helen Dresuar

Fildişi renginin zarif detaylarla harmanlandığı, lüks bir tasarıma sahip Helen dresuar modelinde de  yine altın detayların muhteşem etkisini görüyoruz. Dresuarın ön kısmında ki şerit uygulamaları ise ürünü zengin bir görünüme kavuşturuyor. Yine tek çekmeceli ve şık bir aynaya sahip olan Helen dresuarı ise 3.0010,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Mondi Rossini Dresuar

Aslında geçtiğimiz yılın en tutulan koleksiyonlarından biri Rossini. Dolayısı ile bu kadar popüler olunca Mondi 2024 yılı koleksiyonları arasına eklenmiş. Kısacası satışı devam eden, geçtiğimiz yıla ait bir koleksiyon Rossini. Son derece basit fakat özel detayları ile bir o kadar da şık bir görünüme sahip olan bu dresuarın fiyatı ise oldukça uygun görünüyor. Zira Rossini dresuar 2,250,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Mondi mağazalarında bekliyor.

Mondi 2024 Kampanyaları Dresuar Modelleri

Yukarı da sizler için Mondi’nin 4 yeni dresuar modelini fiyatları ve özellikleri ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünleri daha farklı görsellerine de göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Mondi Dresuar Modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir