Bellona Therapy Serisi Yataklar

Bellona Yatak Modelleri ve Fiyatları

Prof. Dr. Osman Müftüoğlu ‘nun ” İyi bir uyku bedene ve ruha sadece dinlenme değil yenilenme fırsatıda sunar ”  sloganı ile yepyeni yatak serisi Therapy ‘yi görücüye çıkaran Bellona ‘nın Mediform ve Mediform Plus serilerinden oluşan Therapy Yataklarına binbirdekor.com olarak sizler için özellikleri, taksit ve fiyat seçenekleri ile birlikte inceledik. Dilerseniz Therapy koleksiyonunun ilk yatağı olan Mediform ‘un detaylarına göz atarak başlayalım…

Bellona Mediform Yatak

Mediform Yatak, özel tastex apreli kumaş kullanılan, yıkanabilir fermuarlı şiltesi ile kullanım kolaylığı sağlayan, bir tarafı sert, bir tarafı yumuşak yüzey seçeneği sunan ortopedik bir yataktır. Bonel yay kullanılarak üretilen ve bu özellik sayesinde daha fazla esneme ve vücudun yapısına uyum sağlayan yeni yatağımızın en önemli özelliği bir yüzeyinin yumuşak, bir yüzeyinin sert olmasıdır.

Kaliteli ve Rahat Bir Yatak

Yatağın her iki yüzeyine takılan fermuarlı şiltesi, ekstra konfor arayanlar için özel olarak hazırlandı. Yumuşak yüzeyi yatakta konfor arayanların ihtiyacına cevap verirken, sert yüzey bel ve sırt ağrılarının giderilmesine yardımcı olur.
Yatak kumaşında, çiçek ve bitki özlerinden oluşan doğal karışım içeren Tastex apresi kullanılmıştır.

Bu doğal karışım antioksidan özelliğe sahiptir ve doğal anti bakteriyeldir. Sakinleştirici özelliği sayesinde uyku kalitesini artırılmasına katkı sağlar. Özel örme kumaşı yumuşak bir dokuya sahiptir.

Mediform Yatak Fiyat ve Taksit Seçenekleri

Mediform Plus Yatak

Özel Tastex apreli kumaş kullanılan, visco sünger ile desteklenen Eurotop katmanı ve Torba Yay Sistemi ile konforu artırılmış üst düzey rahatlık sunan bir yataktır.
Torba Yay, yataklar için geliştirilmiş yay sistemlerinin en ileri versiyonudur.

Diğer yay sistemlerine göre iki kat fazla yay adedi ve daha fazla çökme dayanımına sahiptir. Torba yaylar birbirinden bağımsız hareket etme avantajına sahip olduklarından vücut ağırlığını dengeleyerek doğal sırt eğrilerini korur, omurgaya uyum sağlar.

Yatak kumaşında, çiçek ve bitki özlerinden oluşan doğal karışım içeren Tastex apresi kullanılmıştır. Bu doğal karışım antioksidan özelliğe sahiptir ve doğal anti bakteriyeldir. Sakinleştirici özelliği sayesinde uyku kalitesini artırılmasına katkı sağlar. Özel örme kumaşı yumuşak bir dokuya sahiptir.

Mediform Plus Yatak Fiyat ve Taksit Seçenekleri

One Reply to “Bellona Therapy Serisi Yataklar”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir