Vivense Bebek Odası Takımları Fiyatları 2024 Kampanya

Bebek Odası Modelleri ve Fiyatları

Ailenin yeni üyesini heyecanla bekleyen binbirdekor.com takipçileri için en yeni bebek odası mobilyaları ve fiyatlarını inceliyoruz. Bu bağlamda son olarak, sadece bebek, çocuk ve genç odası üreten markaların ürünlerine göz atmıştık. Mesela Çilek bebek odası takımlarını inceledik. Civil bebek odası ve Almila bebek odası takımlarını fiyatları ile paylaştık. Bunun yanında tıpkı ebeveyn mobilyaları gibi şahane bebek odası mobilyaları tasarlayan Bellona bebek odası takımları da sayfalarımıza konuk oldu. Elbette sadece mobilya markaları yada üreticilerinin ürünlerini araştırmıyoruz. Kaliteli ve ucuz bebek odası takımları bulmak adına yapı market ürünlerini bile inceliyoruz. Örneğin geçtiğimiz günlerde çok popüler olan IKEA bebek odası takımlarını fiyatları ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunmuştuk.

Vivense Bebek Odası Modelleri

Dilerseniz yukarıda verdiğimiz linklere tıklayarak bahsi geçen bu markaların bebek odası takımlarını da inceleyebilirsiniz. Fakat bu sayfamızda çılgın kampanyaları ile çok çok uygun fiyatlara mobilya satan bir İnternet mağazasının en yeni ve kampanyalı ürünlerini mercek altına alıyoruz. Dolayısı ile hem kullanışlı ve estetik bebek odaları, hem de ucuz bebek odası fiyatları arıyorsanız hemen alt tarafta incelediğimiz modellere mutlaka göz atmanızı öneririz.

En Ucuz Bebek Odası Takımları 2024

Bu sanal mağazanın ürün gamında çok fazla satıcı ve marka, onlarca farklı ürün satıyor. Dolayısı ile her bütçeye, her zevke, her ihtiyaca uygun modeller var. Mesela kısıtlı bir bütçeyle güzel bir bebek odası dekorasyonu yapmak isteyenler için şu sıralar üst resimde gördüğünüz Alyans marka Yeni Damla bebek odası takımları indirimde. Aynı zamanda mağazanın en ucuz bebek odası takımları arasında yer alan Yeni Damla bebek odası takımının fiyatı 6.490,00 TL olarak belirlenmiş. Beşik, şifoniyer ve 4 kapaklı dolaptan oluşan takımın Beyaz, Mavi, Pembe ve Gri olmak üzere 4 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Montessori Bebek Odası Takımları

Vivense bebek odası takımları arasında fiyatı bir hayli düşen, kampanyalı bebek odası modelleri de var. Örneğin yukarıda resmini gördüğünüz Dolce Montessori bebek odası takımı. Takım, inanılmaz renk konfigürasyonu, detay süslemeleri, sıradışı ve çağdaş tasarımı ile en tutulan bebek odası takımları arasında yer alıyor. Şifoniyer, 3 kapaklı Dolce Montessori serisi bebek odası takımının fiyatı ise normalde 22.000,00 TL civarında. Fakat bu takımı Vivense kampanyaları dahilinde 15.228,00 TL gibi daha uygun bir fiyata satın alabiliyorsunuz.

İndirimli Bebek Odası Takımı

Yuvarlak hatları ve yine bilindik bebek odası mobilyalarından daha sıradışı bir tasarıma sahip olan Ragusa bebek odası takımı da fiyatı düşen ürünlerden biri. Genel renk konfigürasyonunda beyaz rengin tercih edildiği bu takımda ayak ve kulp detayları ise doğal ahşap tonlarında tasarlanmış. Kitaplıklı 2 kapaklı bir gardıroba sahip olan takım şifoniyer ve beşikten meydana gelirken, 21.632,00 TL olan fiyatı kampanya dahilinde 18.589,00 Liraya kadar düşmüş durumda.

En Kullanışlı Bebek Odaları

Vivense ürünleri arasında başta uygun fiyatı, estetik tasarımı ve işlevsel özellikleri ile Romantic bebek odası takımı ön plana çıkıyor. Zira takım büyüyen beşikli bebek odası takımları arasında yer alıyor. Beşiğinin kafes ve çekmece kısımları ayrılarak karyola ve komodine dönüşüyor.Böylelikle bebeğiniz gün gelip büyüdüğünde beşiği atıp yerine yeniden karyola satın alma gibi bir derdiniz olmuyor. Bu işlevsel özelliklerinin yanında Country tarzı tasarımı ve estetik detayları ile göz dolduran takım beşik, 3 kapaklı gardırop ve şifoniyerden oluşuyor. Normalde 14.950,00 TL fiyat etiketine sahip bu takım 2 Bin TL indirimli olarak 12.549,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Bu nedenle elinizi çabuk tutmanızı öneririz, çünkü sınırlı sayıda bir stok adedi var.

En Güzel Bebek Odası Takımları

Mavi, Lacivert, Beyaz ve Doğal Meşe tonlarının bir deniz temasında bir araya getirildiği Ada bebek odası takımı… Takım renkli tasarımının yanında ünite kapaklarında bulunan dijital baskı balık resimleri ile dikkat çekiyor. Alt çekmecelerde ve dolap kapak altlarındaki dalgalı kesim tarzı takımın deniz temasına inanılmaz bir katkı sağlıyor. Ayrıca dolap üst tabla kısmındaki küpeşte ve halat süslemesi de çok ince bir detay. Tabi bu ince detayların yanında takıma isteğiniz dahilinde ekleyebileceğiniz duvar rafları veya özel cibinlik gibi ekstra parçalar da bulunuyor. Üstelik takımın tıpkı üst tarafta incelediğimiz Romantic bebek odasında olduğu gibi büyüyen bebek karyolası var. Doğal olarak takımın fiyatı diğerlerine nazaran biraz pahalı arkadaşlar. Şifoniyer, beşik ve 3 kapaklı dolaptan oluşan takımının fiyatı 21.289,00 TL olarak belirlenmiş.

Vivense Bebek Odası Takımları Kampanyalar

Bu sayfamızda tatlı bir telaş içerisinde bebek bekleyen ve bu arada bu yeni misafirin odasını hazırlayan okurlarımız için bir kaç ürünü inceledik. Fiyatları hakkında bilgiler verdik. Fakat verdiğimiz bu fiyatlar zaman içerisinde ve hatta anlık olarak mağazanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Ayrıca konu girişinde de belirttiğimiz gibi mağazanın ürün gamında daha bir çok farklı ürün geniş bir fiyat aralığı ile satılıyor. Dolayısı ile hm burada ki takımların güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de daha değişik Vivense bebek odası takımlarını da incelemek adına mağazanın resmi bebek odası kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir