Bazalı Genç Odası Takımları ve Fiyatları Markaları 2024

Genç Odası Modelleri ve Fiyatları 2024

Gençliğe adım atan çocukları için kullanışlı ve modern bir genç odası takımı arayan okurlarımız adına piyasa araştırması yapmaya devam ediyoruz. Sizler için hem kaliteli genç odaları hem de en ucuz genç odası fiyatları bulmak adına çeşitli markaların ürünlerine göz atıyoruz. Bu bağlamda daha önce Doğtaş genç odası ve Kelebek genç odası takımları sayfalarımıza konuk olmuştu. Bunun yanında Yataş genç odası ve Mondi genç odası modelleri ve fiyatlarını da incelemiştik. Elbette sadece bilindik mobilya markaları ile sınırlandırmadık araştırmalarımızı. Mesela çok merak edilen Ikea genç odası takımlarını da bilgi ve beğenilerinize sunduk. Hatta marangoz yapımı genç odaları bile konuk oldu sayfalarımıza…

Bazalı Genç Odası Modelleri Fiyatları 2024

Bu sayfamızda ise genç odası takımlarında bazalı modelleri tercih eden okurlarımız için çeşitli mobilya markalarının bazalı karyola seçenekli en yeni genç odası takımlarını ve fiyatlarını masaya yatırıyoruz. Dolayısı ile genç odası karyola modellerinin en kullanışlı alternatifi olan bazalı karyola isteyen okurlarımızın burada ki modellere mutlaka göz atmalarını öneririz.

Doğtaş Bazalı Genç Odası Takımları

Bellona, İstikbal veya Mondi gibi lider mobilya markalarında bazalı karyola seçeneğine sahip genç odası takımları neredeyse yok. Ancak Doğtaş bu konu da oldukça iyi. Mesela markanın yeni genç odası koleksiyonunda Clara genç odası takımı var. Bu takımda bazalı karyola seçeneği mevcut arkadaşlar. Özellikle sade ve işlevsel tasarımlardan hoşlananlar için ideal bir tercih olacağını düşündüğümüz bu ürün şu an indirimde. 3 kapaklı gardırop, şifonyer ve aynası, çalışma masası, komodin ve bazalı karyoladan oluşan takımın fiyatı 29.320,00 Liradan 17.650,00 Liraya düşmüş durumda.

Çilek Bazalı Genç Odası Modelleri ve Fiyatları

Çilek genç odası 2024 ürün gamında Black ve White olmak üzere 2 dikkat çeken model var. Tahmin edeceğiniz üzere bunlar aynı genç odası takımının beyaz ve siyah versiyonları. İşin güzel tarafı ise her iki modelde de bazalı karyola seçeneği var. Takımın 3 kapaklı gardırop, çalışma masası, komodin ve bazalı karyoladan oluşan seçeneği 8.605,00 TL gibi son derece uygun bir fiyatla satışa sunuluyor.

Enza Home Yataş Bazalı Genç Odası Takımları

Bir Yataş markası olan Enza Home genç odası koleksiyonunda son derece etkileyici ve fonksiyonel ürünler var. Örneğin marka vitrinlerine yeni çıkan Piedra genç odası takımı. Takımda farklı ihtiyaçlara göre farklı ölçülere sahip 4 farklı baza seçeneği var. Takımın 3 kapaklı gardırop, şifonyer ve aynası, çalışma masası, komodin ve 100 cm bazalı karyoladan meydana gelen seçeneği şu sıralar 22.289 TL yerine %25 indirimli olarak 16,716,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kelebek Mobilya Bazalı Genç Odası Takımları ve Fiyatları

Modern ve kullanışlı tasarımları ile göze çarpan Kelebek Mobilya’nın yeni çıkardığı Lime genç odası da görülmeye değer nitelikte. Üstelik bu şahane genç odasında baza alternatifi de var. Hem de şu sıralar oldukça dişe dokunur indirimlerle satışa sunuluyor. Zira takımın çalışma masası, 3 kapaklı gardırop, komodin, şifonyer ve bazalı karyoladan oluşan seçeneği 25.896 ,00 TL yerine 15.486,00 TL gibi bir fiyatla satışa sunuluyor.

Bazalı Genç Odası Kampanyaları Fiyatları

Yukarıda sizler için çeşitli markalara ait bazalı karyola seçenekleri bulunan genç odası takımlarına göz attık. Fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalıştık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde bu üreticilerin fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına bu markaların satış noktalarını veya resmi web sayfalarını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir