2024 Düğün Paketleri ve Fiyatları ile Doğtaş Mobilya

Düğün Paketleri Mobilya

Evlilik hazırlığı içerisinde olan takipçilerimiz için düğün paketleri ve fiyatlarını incelemeye devam ediyoruz. Mobilya markaları ve üreticilerinin en yeni ve en uygun fiyatlı düğün paketi yada şimdi ki adı ile evlilik paketi modellerini bilgilerinize sunuyoruz. Bu bağlamda son olarak Vivense düğün paketleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise düğün paketi kavramını literatürümüze yerleştiren Modalife düğün paketleri ve fiyatlarını incelemiştik. Elbette sadece bu marka yada mağazalarla kalmadı araştırmalarımız. Bunun yanında Bellona düğün paketi ve Mondi düğün paketi modellerine de göz atmıştık. Bu sayfamızda ise tatlı bir telaş içerisinde evlilik hazırlığında olan okurlarımız için Doğtaş düğün paketleri ve fiyatlarını inceliyoruz.

Full Düğün Paketleri 2024

Modern ve estetik mobilya tasarımları ile gönüllere taht kuran Doğtaş’ta düğün paketi furyasına geçte olsa katıldı arkadaşlar. Üstelik öyle böyle değil, bomba gibi bir giriş yaptı. Marka tamı tamına 15 farklı düğün paketi ile farklı bütçelere ve farklı zevklere hitab eden bir çok seçenek sundu. Dolayısı ile şimdi sözü daha fazla uzatmayalım ve bu düğün paketlerini fiyatları ile birlikte incelemeye başlayalım ne dersiniz?..

En Ucuz Düğün Paketleri ile Doğtaş 2024

Doğtaş’ın ilk ve en ucuz düğün paketi Evim Set 1 modeli. Bu set Nova koleksiyonun koltuk takımı ile yemek ve yatak odası takımlarından meydana geliyor. Paketin yatak odası takımı, 4 kapaklı gardırop, başlık, geniş şifoniyer ve iki adet komodinden oluşuyor. Yemek odası takımında ise masa, konsol, bank ve iki adet sandalye bulunuyor. Nova koltuk takımının içeriğinde ise 1 adet üçlü koltuk ve tek berjer koltuk var. Evim Set 1 paketinin fiyatı 36.456,00 TL olarak belirlenmiş.

3’lü Düğün Paketi Doğtaş Modelleri

Markanın ikinci paketi ise Evim Set 2 model arkadaşlar. Bu paket ise Ravenna yatak ve yemek odası takımı ile Loft koltuk takımından meydana gelirken üzerinde 39.825,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Peki bu mobilya düğün paketinde neler var? Efendim Ravenna yatak odası takımında yine 4 kapılı gardırop, başlık, geniş şifoniyer ve 2 adet komodin var. Aynı koleksiyonun yemek odası ise konsol, masa, bank ve iki adet sandalyeden oluşuyor. Loft koltuk takımı ise yine 1 adet üçlü, 1 adette tekli koltuktan meydana geliyor.

Yeni Sezon Düğün Paketleri Doğtaş

Gelelim Doğtaş’ın üçüncü düğün paketi olan Evim Set 3 modeline. Bu paket Doğtaş’ın son derece modern çizgileri bir araya getirdiği estetik bir koleksiyon olan Piero serisinden oluşuyor. 39.125,00 TL fiyatla satışa sunulan Evim Set 3 paketinin yemek odası takımı, sabit yemek masası, konsol, 2 adet sandalye ve bank parçalarından oluşuyor. Yatak odası takımında markanın gardırop belirleyemediğini görüyoruz. koltuk takımı ise yine üçlü ve tekli koltuktan oluşuyor.

2024 Düğün Paketleri ile Doğtaş

Evim Set 4 paketinde ise markanın en tutulan koleksiyonlarının başında gelen Mayer serisinden tasarlanmış. Pakette sunulan Mayer yatak odası takımı, başlık, iki adet komodin ve diğer paketlerden farklı olarak 2 adet iki kapaklı gardıroptan oluşuyor. Yemek odası düğün paketinde ise açılır yemek masası görüyoruz. Bunun yanında 4 adet sandalye ve konsol sunuluyor. Her ne kadar koltuk takımı yine sadece birer adet üçlü ve tekli koltuktan oluşsa da 29.950,00 Liralık satış fiyatı ile bu paketin fiyatı diğer paketlere göre daha avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.

3’ü Bir Arada Düğün Paketi Doğtaş

Doğtaş’ın Evim Set 5 düğün paketi seçeneği ise Riviera koltuk takımı ile Riena yatak ve yemek odasından oluşurken üzerinde 65.685,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Markanın üst düzey koleksiyonlarından Riviera serisinin koltuk takımı yine bildiğiniz gibi tek üçlü ve berjerden oluşuyor. Riena yatak odasında ise bu defa 5 kapaklı gardırop, iki kişilik karyola, geniş şifoniyer ve 2 adet komodin görüyoruz. Koleksiyonun pakete özel yemek odası takımında ise sabit yemek masası, 4 adet sandalye ve konsol bulunuyor.

Doğtaş Tüm Düğün Paketleri ve Fiyatları

Efendim konu girişinde de vurguladığımız gibi Doğtaş’ta daha bir çok farklı düğün paketi seçeneği var. Fakat takdir edersiniz ki bu paketlerin hepsini binbirdekor.com’un bu sayfasına sığdırmamız olanaksız. Ayrıca burada gördüğünüz paketler için verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle hem markanın diğer düğün paketlerini de incelemek, hem de burada ki paketlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Doğtaş mağazalarını yada Doğtaş Düğün Paketleri resmi kategorisini linkle tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir