2024 Yatak Odası Modelleri ve Fiyatları ile Aldora

Yatak Odası Takımları ve Fiyatları 2024

Yatak odası mobilyalarını yenileyen veya yeni bir ev kurmak üzere olan okurlarımız için en yeni yatak odası takımları ve fiyatlarına göz atmaya devam ediyoruz. Bundan bir kaç gün önce Doğtaş yatak odası 2024 modellerini incelemiştik. Daha öncesinde ise Bellona yatak odası takımı ve  İstikbal yatak odası takımı yeni modellerine göz atmıştık. Sizler için en ucuz yatak odası fiyatları bulmak adına farklı markalara ait kampanyalı yatak odası takımları da sayfalarımıza konuk olmuştu. Bahsettiğimiz bu yatak odası takımlarını linklere tıklayarak inceleyebilirsiniz. Bu sayfamıza ise modern yatak odası takımları ile dikkatleri üzerine çeken Aldora Mobilya.

Aldora Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Geçtiğimiz günlerde Aldora Mobilya Genç Odası takımlarına göz atmıştık. Bunun yanında Aldora Köşe Takımı modellerini de incelemiştik. Hakikaten son derece konforlu, işlevsel ve aynı zamanda şık ürünlerdi. Sıra markanın yatak odası takımlarına geldi. Bakalım geçtiğimiz yıllara Aldora Wave yatak odası takımı ile damgasını vuran markanın yeni yatak odaları da başarılı mı ?.. Buna sizler karar vereceksiniz, elbette ki hemen alt tarafta ki yatak odası takımlarına göz attıktan sonra…

Aldora Ruby Yatak Odası

Meşe gibi doğal ve harika bir tonun altın detaylar ile bir araya getirildiği Ruby serisi özel detayları ile öne çıkıyor. Yine altın detaylı özel tasarım kulp ve ayaklar gibi. Takımın kapitone işlemeli karyola başlığı ise gerçekten çok şık. Üstelik Ruby yatak odası takımının fiyatı da oldukça uygun. Zira sürgü kapaklı gardırop, bazalı ve başlıklı karyola, 2 adet komodin ile tuvalet masası ve aynasından oluşan takımın fiyatı 11.560,00 TL olarak belirlenmiş.

Aldora Indigo Yatak Odası

Aldora’nın en yeni yatak odası takımlarından biri olan İndigo serisi ilk bakışta Gardırop üzerinde ki mermer desenleri ile göze çarpıyor. Kapuçino renginde tasarlanan takımın özel tasarım ayakları ve kulpları ise görülmeye değer nitelikte. Yine sadece sürgü kapaklı gardırop seçeneği bulunan takımının fiyatı da oldukça uygun. İndigo serisi yatak odası takımı Aldora Mobilya fiyat listesi üzerinde 12.699,00 TL olarak görünüyor.

Aldora Flame Yatak Odası

Antrasit ve siyahın muhteşem uyumu ile karşımıza çıkan modern bir yatak odası takımı… Flame yatak odası Bu iki muhteşem renge ek olarak konik metal ayak tasarımı ve lüks tarzda tasarlanmış özel kulpları ile göz dolduruyor. Yine sadece sürgü kapaklı gardırop alternatifi bulunan bu takımın fiyatı ise 15.307,00 TL olarak belirlenmiş.

Aldora Balance Yatak Odası

Markanın yatak odası ürün gamından inceleyeceğim son ürün Balance… Markanın üst düzey tasarımlarından biri olan bu ürün ilk bakışta sıradışı gardırop kapakları ile dikkat çekiyor. Yerden yüksek ayak sisteminin kullanılmadığı takımda karyolanın görünümü ise son derece modern. Üstelik üst düzey bir tasarım olmasına rağmen fiyatı da rakiplerine göre oldukça uygun. Sürgü kapaklı gardırop, bazalı ve başlıklı karyola, 2 adet komodin ile tuvalet masası ve aynasından oluşan Balance yatak odası takımının fiyatı 16.170,00 TL olarak belirlenmiş.

Aldora Yatak Odası Kampanyaları

Sizler için yukarıda Aldora Yatak Odası Takımlarının en yeni modellerini fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle bu ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Aldora yatak odası takımları resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

“2024 Yatak Odası Modelleri ve Fiyatları ile Aldora” Konusunda 2 Yorum Var

  1. Merhaba ben 10 gün önce Aldora wave yatak odası aldım eve gelip kurulduktan sonra yatağın ayaklarının olmadığını gördüm sorduğumda yatağı kuran kişi bunların ayaklarının olmadığını söyledi ama ben resimlerde görüyorum ayakları var. 10 gün olmasına rağmen yatak çok ses çıkarıyor. Sormak istiyorum yatağın gerçekten ayakları yok mu ?

    1. Merhaba Bu konuda en sağlıklı bilgiyi yine marka verebilir, bu konuda bizlerin yorum yapması yanlış olacaktır, zira versiyonlar farklılık gösterebiliyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir