Trend Duvar Renkleri Kum Beji

En Çok Boyanan Duvar Renkleri

En çok tutulan duvar boya renkleri veya son moda duvar renklerine göz atmaya devam ediyoruz arkadaşlar. Daha önce, artık dünya genelinde bir klasik olan fildişi rengi ile son zamanların modern mekanlarını süsleyen duvar boyası renkleri çakıl taşı tonuna göz atmıştım hatırlarsanız. Bu defa ise bahse konu duvar boya renkleri arasından Kum Beji duvar boyası rengini sizler için inceliyorum.

Trend Duvar Boya Renkleri

Trendler dönemlere ve hatta dekorasyon teknolojilerinin baş döndürücü bir şekilde gelişmesi hasebiyle yıllara göre değişiyor. Baktığınız zaman hemen her yıl yeni bir şey moda haline gelirken, bir önceki yaptığınız uygulama demode oluveriyor. öyle ki yeni boyattığınız duvar renginiz bir anda ex olurken, duvar boya renkleri ve isimleri de bir anda değişiveriyor.

Çakıl Taşı Rengi ile Şık Ortamlar

Modası Hiç Geçmeyen Duvar Boyası Renkleri

Bu durum bizim tam anlamı ile tüketici toplumu olduğumuzu gösterirken, mantıklı insanlar bu gibi gelip geçici trendlere kapılmayıp, her zaman geçerli olacak alternatiflerden yana kullanıyorlar tercihlerini. Doğal olarak da bu tercihler klasiklerden yana oluyor ki yukarıda da bahsettiğimiz fildişi duvar rengi gibi. Sonuçta bu klasikler 1 yıl olmaz sa gelecek yıl mutlaka yine en tutulan duvar renkleri arasında yerini alacaktır. Üstelik bu durum hem iç cephe, hem de dış cepheler için geçerlidir 🙂

Kum Beji Duvar Rengi

Klasikler arasına girecek kadar yeni olmasa da şimdiden klasiklerde daha revaçta olan bir ton olan kum beji yada diğer adı ile ıslak kum beji rengi kullanışlı ve şık bir ton olarak karşımıza çıkıyor.

Aydınlık ve ferah bir renk olmasının yanında dekorasyona asil bir görünüm kazandıran kum beji tonu geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda ev dekorasyonunda en çok tutulan duvar rengi olarak duvar rengi seçimindeki liderliğini koruyor. Yeni yapılan evlere, sitelere dikkat edersiniz onlarda da genelde kum beji ve ya bir ton daha koyusu olan kese kağıdı yada lüle taşı renginin uygulandığını görürsünüz.

LÜLE TAŞI DUVAR RENGİ HARİKA UYGULAMA ÖRNEKLERİ

Yeni Mekanların Moda Duvar Rengi

Başta da belirttiğim gibi ferah bir görünüme sahip bu renk tonu aynı zamanda her mobilya rengi ile muazzam bir uyum içine girerken, parke ve Amerikan kapılarla olan ahengi de muhteşem.

Eğer şu sıralar evinizi dekore ediyor ve duvar renklerinde halı hazırda bir tercih yapamadı iseniz kendi evime ve annemlerin evine de uygulattığım kum bejini şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar.

Kum Beji Boya Fiyatları

Bu arada hemen bir hatırlatma yapma isterim. Efendim kum beji rengi boya markalarının kataloglarında farklı isimlerle yer alıyor ki bu aklınızı karıştırmasın. Örneğin Google’da, marshall kum beji fiyatı yada marshall kum beji boya fiyatları gibi bir arama ile uhtemelen bir sonuç elde edemezsiniz, zira bu markada muhtemelen bu renk kumsal olarak geçiyor. Filli Boyada ki adı ise ıslak kum olsa gerek yada ben öyle hatırlıyorum.

Sonuçta hem ihtiyacınız olan boya miktarının kesin fiyatını öğrenmek, hem de doğru rengi almak için bir bayiye gideceksiniz. Bu bayide size renk konusunda yardımcı olacaklardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir