Almanya Mutfak Markaları Modelleri 2024 Alno Kitchen

Ünlü Mutfak Markaları Binbirdekor’da

Mutfak markaları ve mutfak modelleri sayfalarımızda en yeni modelleri ile yer almaya devam ediyor. Lineadecor ve İntema Mutfak gibi yerli markalarımızın ardından bu defa biraz da yurt dışına açılalım dedik. Dünya Mutfak markaları Listesi arasından seçtiğimiz İtalyan mutfak markaları daha önce sayfalarımıza konuk olmuşlardı aslında. Fakat bu defa özellikle gurbetçi kardeşlerimizin yoğunlukta olduğu Almanya’dan Alman mutfak markaları konuk oluyor sayfalarımıza. Tıpkı daha önce göz attığımız Nolte Mutfak modelleri gibi bu defa bambaşka bir Alman markasını mercek altına alıyoruz.

Alno Mutfak Modelleri

Ülkemizde her ne kadar bilinmese de tamı tamına 1 asırdır mutfak dolabı üreten bu Alman markası, yenilikçi tasarımları ve seçkin mutfak stilleri ile adeta keşfedilmeyi bekleyen bir cevher gibi parlıyor.  Dolayısı ile bizlerde markanın “Made in Germany” adlı uluslararası ödüllü mutfak tasarımlarını bu sayfamızda keşfetmek için yola çıkıyoruz. Sizde bu yolculukta bizlere katılır mısınız ?…

Almanya Alno Mutfakları Ödül Avcısı

Bu marka tasarımları ile hakikaten ödül avcısı. İşlevsel, şık ve etkileyici tasarımları ile göz dolduran marka bu güne değin bir çok dünyaca ünlü otorite tarafından ödüle layık görülmüş. Ancak bu ödüllerden en ilginci ise tekne şeklinde tasarladığı mutfak olsa gerek.

Tekne Mutfak Tasarımı ile Alno Harika

Alman mutfak markası Alno, tekne formunda tasarladığı ve Marecucina ismini verdiği mutfak modeli ile 2010 yılında uluslararası bir çalkantı yarattı ve pek çok prestijli ödül aldı. Zaten üstte gördüğünüz bu muhteşem tasarımla ödül almaması biraz tuhaf olurdu değil mi ?.. Güvertesinden, direğine kadar her detayın incelikle düşünülerek uygulandığı bu mutfağı marka çok sayıda sattı. Bu gün bir çok özel evin mutfağında kullanılıyor. Filmlerde dizilerde mutlaka görmüşsünüzdür bu mutfağı. Hatta ülkemizde bunun taklitlerine bile rastladık.

Tekne Tasarımında Mutfak

Ancak Alno markasının bu bol ödüllü Marecucina tekne tasarımı ile zirveye çıktığı yıllar geride kaldı. Derelerin altından çok sular geçti. Bu şaşalı günlerin ardından geçen zamanda Alno biraz sessiz ve sönük kaldı. Evet o yıllarda bir devrim niteliği taşıyan bu mutfak çok gözde bir tasarım olabilirdi ama zaman da bir o kadar acımasızdı. Akıp geçen bu acımasız zamanın ardında marka eski popülaritesini yitirmeye başladı.

Almanya Modern Mutfak Tasarımları Alno

Eski popülaritesini yeniden kazanmayı amaçlayan şirket, Marecucina kadar olmasa bile, yeni yıla girerken, yeni ve farklı bir kataloğa imza attı. Bu yeni yeni kataloğu ile uluslararası alanda yine adından sıkça söz ettirecek gibi görünen Alno’nun yeni mutfakları ise yeniden en prestijli  ödülleri toplayacak gibi görünüyor. Zira marka yeni sezonda öyle güzel ve tamamen modern tasarımlara imza attı ki yine sadece içerisinde bulunduğumuz yıla değil önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracak gibi görünüyor.

Alno Mutfak Fiyatları

Bu sayfada paragraf aralarında markanın yeni kataloğundan bir kaç modele yer verdik. Ancak daha fazla modele ve tasarıma göz atmak, daha fazla ürün görseli incelemek isteyebilirsiniz. Bu nedenle hemen alt tarafta sizler için markanın yeni kataloğundaki mutfakların en güzellerinden oluşan bir galeri hazırladık. Bu galeride markanın bir çok farklı tasarımını bir arada bulabilirsiniz.

ALNO MUTFAK 2024 KATALOĞU

Marka hakkında daha fazla bilgi sahibi almak ve fiyat almak için ücretsiz keşif isteyebilirsiniz. Dolayısı ile bu adresten Alno mutfak resmi web sitesini ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir