2024 Banyo Fayans Modelleri ve Fiyatları ile Bien Seramik

Banyo Fayans Modelleri 2024

Uzun zamandan bu yana yüzleşmekten kaçındığınız banyo dekorasyonuna eninde sonunda sıra geldi değil mi arkadaşlar. Şimdi bu külfetli iş için ufaktan bir araştırma yapmaya başladınız muhtemelen. Ve sizi bu konu da en zorlayacak etap olan fayans ve seramik seçiminde sıra. Evet banyo dekorasyonu her ne kadar, maddi, manevi anlamda zor bir iş olsa da endişelenmeyin. Zira bu konu da binbirdekor.com olarak bizler yanınızdayız. Banyonuz için en güzel seçimi yapmanız adına, marka marka, model model araştırmalara devam ediyoruz. Mesela bu konu da son olarak, Döşenmiş Banyo Fayans Modelleri ve Resimli banyo fayans modelleri konularını paylaşmıştık.

Bien Seramik Banyo Fayans Modelleri 2024

Bu sayfamızda ise sıradışı tasarımları ile dikkat çeken markalarımızdan biri olan Bien seramik sayfalarımıza konuk oluyor. Sizler için markanın 2024 banyo koleksiyonundan en yeni en şık ürünleri masaya yatırıyoruz. Dolayısı ile eğer banyolarınızda hem şık, hem modern, hem de uzun yıllar boyunca kullanabileceğiniz kaliteli fayanslar istiyorsanız bu ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Mermer Görünümlü Seramik Banyo Modelleri

Son yılların banyo dekorasyon trendleri arasında yer alan mermer görünümlü banyo seramikleri bir çok markanın ürün gamında yer alıyor. Bien Seramikte ise bu tarz fayansları Adonis koleksiyonunda görüyoruz. Beyaz mermerin zarafetini birebir yansıtan koleksiyon farklı tarzı ile dikkat çekiyor. Bu farklı tarz ise ara bordür olarak tasarlanan yine mermer desenli üç boyutlu dekofondan kaynaklanıyor. 30X90 cm ebatında ki Adonis koleksiyonu metrekare fiyatı ise 415,00 TL civarında.

Modern Banyo Fayans Modelleri ile Bien

Markanın 2024 koleksiyonları arasında en çok göze çarpan koleksiyonlardan biri de Agatha serisi. Markanın, “mermerin en modern seramik yorumu” olarak lanse ettiği Agatha Koleksiyonunda ki yer karosu, duvar karosu, dekor ve dekofonlar banyolarınıza çağdaş şıklığı  getiriyor. Farklı renk, desen ve ebatlarıyla Bien Seramik vitrinlerine çıkan koleksiyonda fiyatlar ise seçeceğiniz ebatlara göre değişiyor. Örneğin 60X60 cm seçeneğinin M² fiyatı Bien Seramik Fiyat Listesi üzerinde 880,00 TL olarak görünüyor.

Lüks Banyo Fayans Modelleri

Banyolarında saray zarafeti yakalamak isteyen, lüks banyo dekorasyonlarından hoşlanan okurlarımız içinse markanın Antique Carrara koleksiyonu biçilmiş kaftan niteliğinde. Zira koleksiyon, mermerin ağırlığı, altının ihtişamı ve renklerin mükemmel uyumuyla banyolarınızda yaratmak istediğiniz saray havasını sizlere sunuyor. 60X60 cm ebat seçeneği üzerinde 380,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Koleksiyonun 40X120 cm seçeneğinin fiyatı ise 445,00 TL olarak belirlenmiş.

Üç Boyutlu Banyo Seramikleri Bien

Markanın 2024 koleksiyonundan göz atacağımız son ürün ise Alto serisi. Üç boyutlu kabartmalı dokusu ve parlak görünümü ile göz dolduran koleksiyonun en güzel özelliği ise bakış açısına göre renk değiştirmesi. Banyolarınızda şahane ışık oyunları yaratan bu koleksiyonun 60X60 cm ebat alternatifinin metrekare fiyatı ise 695,00 TL civarında.

Bien Seramik Banyo Fayans Fiyatları

Elbette Bien Seramik banyo ürün grubu bu kadarla sınırlı değil. Markanın ürün gamında daha bir çok farklı ürün var. Dolayısı ile hem diğer Bien Seramik banyo fayans koleksiyonlarına göz atmak, hem de bu ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Bien Seramik Banyo Fayans Modelleri resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

“2024 Banyo Fayans Modelleri ve Fiyatları ile Bien Seramik” Konusunda 2 Yorum Var

    1. Evet yerli ve köklü bir firma Orkun bey. 1965 yılından bu yana ülkemizde faaliyet gösteren Ercanlar grubuna ait bir marka.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir