Çok Güzel Önce-Sonra Mutfak Dekorasyon Örnekleri

Mutfak dekorasyonunu yenilemek isteyen hemen tüm arkadaşların işin ne kadar zor olduğunu tahmin ettiklerinden dolayı evlerine bir Selim Yuhay gelmesini bekledikleri veya hayal ettiklerini tahmin edebiliyorum 🙂 İşin açığı onlara hak vermiyorda değilim, ancak dekorasyona ihtiyacınız var ise ve bu hemen yapılmak zorunda ise boşu boşuna vakit kaybetmenin, çeşitli hayaller ile işi ertemelenin bir anlamı yok. Belki de Evim Şahane evinize hiç gelmeyecek. Onun için iş başa düştü.

İlk olarak mutfağınız şu anki görünümünü fotoğraflayın mutlaka. Bu yarın göz kamaştıran bir mutfağın dekorasyonunu tamamladığınızda eski mutfağınıza ait bir anı olarak saklamanız için değil, kim isterki kapakları dökülen, çürümüş eski bir mutfak dolabını içinde bulunduran köhne bir mutfağa ait anıları. Sizlerinde istemediğinizi biliyorum.

Bu fotoğrafı, işinizi tamamladığınızda yeni mutfağınızla karşılaştırıp, bir nevi önce sonra dekorasyon örneği hazırlayarak, komşularınıza, arkadaşlarınıza dekorasyon zevkiniz hakkında ezici ipuçları vermeniz için çekmeniz iyi olur. Örneğin bu sayfamızda çeşitli önce-sonra mutfak dekorasyonlarından örnekler hazırladık. Sizlerde bilgisayarınızda küçük programlarla kendinize böyle bir albüm hazırlayabilirsiniz…

MUTFAK DEKORASYON FİKİRLERİ ÖNCE SONRA DEKORASYON ÖRNEKLERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir