Mermer Desenli Seramik Modelleri ile Çanakkale

Mermer Görünümlü Seramik Banyo

Banyo dekorasyonunu yenilemekte olan okurlarımız için bu sayfamızda seramik markaları ile Banyo Seramik modelleri ve fiyatları editörlerimiz tarafından incelenmeye devam ediyor. Bu konu da son olarak Ege Seramik markasının Fayans ebatları ve fiyatları ile Yer Seramik modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Bu sayfamızda ise epey bir süredir takip ettiğimiz ve son zamanların trendi haline gelen mermer desenli seramik ve fayans modellerini mercek altına alıyor, seramik markalarının mermer görünümlü seramik fiyatları ve modellerini görselleri ile inceliyoruz. Bu sayfamızın konuğu ise lider seramik üreticilerimizden Çanakkale Seramik.

Çanakkale Seramik Katalog

Çanakkale Seramik kataloğunda, Sempre, Vivaldi, Lumina, Alegra, Fiore, Logan, Motion, Monart, Verona, Line ve Marmoles koleksiyonunda mermer görünümlü modellerine rastlıyoruz. Bu koleksiyonları seramik isimleri ve özellikleri ile detaylı olarak aşağıda bilgilerinize sunuyoruz…

Çanakkale Seramik Verona

Dokusunu mermerin doğal görünümünden alan Verona serisi, belirgin damarları ve hasır dokulu motifleri ile modern yaşam alanlarının hemen hemen her alanında kullanılabiliyor. 30×60 cm ebatlarındaki yer ve duvar karoları ile rafine ve stilize mekanlar yaratan serinin 4 faklı renk ve 3 farklı desen seçeneği ile sizleri Çanakkale Seramik bayiilerinde bekliyor.

Çanakkale Seramik Sempre

Çanakkale Seramik en yeni koleksiyonlarından biri olan Sempre serisi, mermer dokusunda ki karakteristik damar detayları ile uzunca bir süre banyo dekorasyonlarının trendi olacak gibi görünüyor. Üstelik bu koleksiyon hem klasik hem modern banyolara tam bir uyum sağlıyor.

Çanakkale Seramik Vivaldi

Evlerinde gösterişli ve lüks banyo dekorasyonları görmek isteyenlerin bayılacağı bir tasarım Vivaldi. Natürel mermer görünümünün klasik altın dekorlar ile birleştirerek zengin bir kontrastın sunulduğu bu göz alıcı koleksiyonun kemik ve vizon renk alternatifleri bulunuyor.

Çanakkale Seramik Lumina

Gösterişli  ve detaylı mekanlar yaratmak adına tasarlanan Lumina serisi, altın dekorları ile ışıltılı bir banyo dekorasyonu elde etmenize olanak sağlarken, sakin grafiği ve dinlendirici rengi ile de banyonuzda dinginliği ve lüksü bir arada hissettiriyor.

Çanakkale Seramik Fiore

Bilindik mermer görünümünden ve renklerinden farklı olarak sıra dışı bir mermer dokusu ve farklılaşan tonları ile dikkat çeken Fiore koleksiyonu, 4 modülden oluşan dekoru ile banyo duvarında floral bir etki yaratıyor. Geometrik dekor seçeneği ise modern mekanlar yaratmak için güzel bir alternatif olarak ön plana çıkıyor.

Çanakkale Seramik Logan

Logan serisinin dekoru derin rölyefe sahip olmakla birlikte, mermer görüntüsünde, parlak yüzeyli, derin rölyef dekoru ile de modern ve dekoratif bir tasarımı vurguluyor. Serinin, 30X60cm parlak duvar karoları ve 45x45cm parlak sırlı porselen yer karoları bulunuyor. Koleksiyon, özellikle, mutfaklarda tezgaharası için ideal döşeme alternatifi sunuyor.

Çanakkale Seramik Monart

İlhamını doğanın mükemmel desenlerinden almakla birlikte, modern stilde üretilen Monart serisi ise light ve dark renk seçenekleriyle tasarlanmış. 25x75cm rektifiyeli, parlak duvar karoları ve dekorları, 60x60cm rektifiyeli, parlak sırlı granit karolarıyla ev içerisinde ve ıslak zemine sahip alanlarda kullanışlı ve estetik yaşam alanları oluşturuyor.

Çanakkale Seramik Line

Line koleksiyonu iki farklı dekor serisi ile vitrine çıkıyor. Bunlardan ilki Line Safari serisi. 30×60 duvar karosu ve 45×45 sırlı granit yer karolarının mermer görünümü ile buluşturan bu koleksiyon, dingin görünümlü, modern ve sıradışı banyo dekorasyonları isteyenler için oldukça ideal bir seçim gibi görünüyor. Koleksiyonun bir diğer serisi Line Calacatta ise krem ve beyaz tonlarında yeniden yorumlanan yalın damar yapısı ve 30×60 yeni ebadı ile mekanlara ferahlık hissi ve üst düzey bir görünüm sunuyor.

Çanakkale Seramik Alegra

Doğal mermer görünümünün modernize edilerek sunulduğu Alegra, parlak yüzeyi ve geometrik detayları ile fark yaratıyor.  Rölyef dekorlarıyla dikkat çeken bu koleksiyonun, bej, kahve, gri ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor.

Çanakkale Seramik Marmoles

Türkiyede çıkarılıp işlenen butik mermerler arasında olan Mocha Perla, İspanya’da Santa Magdalena’nın ünlü mermeri Pulpis, Kanada’nın ünlü doğal taşı Eramosa ve İtalya’nın Toskana Bölgesi’ndeki Carrara şehrine özgü ünlü Calacatta mermeri… İşte bütün bu değerli taşların buluştuğu bir koleksiyon olan Marmoles Brillo 30×90 rektifiyeli duvar karoları ve 60×60 rektifiyeli yer karoları ile  mekanlara görkem katıyor.

Kütahya Seramik Mermer Desenli Seramik Modellerini de İnceleyin !.. 

Çanakkale Seramik Motion

Motion serisi saten yüzeyli ve rektifiyeli yapısıyla mekanlara son derece estetik ve şık çözümler sunuyor.  2 Set modern dekor çeşidi bulunan serinin ilk dekoru olan Motion Lotus, adını lotus çiçeğinin, stilize yorumundan alırken, 3 boyutlu, derin rölyefli kalıptan bir dekor olma özelliğine sahip.

Motion Dotted, Motion Linear, Motion Cage Dekorlar ise Mix & Match trendinden gelen yorum ile farklı desende üretiliyor. Bu karolar aynı zamanda bir arada kombin olarak kullanılabiliyor. Üç boyutlu ve kalıptan olan geometrik desenleri ile de öne çıkan serinin, 30×90 cm rektifiyeli duvar karosu ve 60×60 cm boyutlarında rektifiyeli sırlı granit yer karoları bulunurken, gri ve beyaz renk alternatifleri ile kullanıcının beğenisine sunuluyor.

“Mermer Desenli Seramik Modelleri ile Çanakkale” Konusunda 2 Yorum Var

  1. Merhaba mermer görünümlü seramikler sadece çanakkale’de mi var acaba. Başka alternatif markalar yok mu. Bunlar çok güzeller ama çanakkale seramik fiyatları biraz pahalı gibi.

    1. Merhaba Işılay hanım. Konu içerisinde de belirttiğimiz gibi ilerleyen günlerde yine mermer görünümlü seramik ve fayanslara göz atacağız… Dolayısı ile bizleri takip etmeye devam edin…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir