Son Çıkan Banyo Fayans Modelleri Fiyatları 2024 Graniser

Yeni Model Banyo Fayans Modelleri

Banyolarınız için banyo seramik ve fayans modelleri sayfalarımıza konuk olmaya devam ediyor. Seramik markaları ve üreticilerinin en güzel koleksiyonlarını sizlerle buluşturmaya çalışıyoruz. Mesela yakın zaman önce, sayfalarımıza konuk olmuştu. Banyolarınız için mermer desenli fayans modelleri (Kütahya Seramik) ve Mermer görünümlü seramik modelleri (Çanakkale Seramik) araştırmalarımız bu duruma verebileceğimiz en güzel örnekler arasında yer alıyor.  Ayrıca seramik konusunda sadece banyolarla sınırlamadık kendimizi. Mutfak fayans modelleri hakkında da sizleri bilgilendirmeye çalıştık. (Bu arada linklere tıklayarak bahsi geçen bu ürünlerde inceleyebilirsiniz.)

Banyo Fayans ve Seramik Seçimi

Banyo seramik seçimi gibi önemli bir konu da da sizlere yardımcı olmak adına,  (özellikle küçük banyoda fayans seçimi çok zordur) beyaz banyo fayans modelleri veya gri banyo fayans modelleri yada kahverengi banyo fayans modelleri gibi detaylara bile giriyoruz. Resimli banyo fayans modelleri olarak bilgi ve beğenilerinize sunuyoruz. Dolayısı ile aklınızdan şu sıralar banyonuzu yenilemek, detaylı bir dekorasyon uygulaması yapmak geçiyorsa binbirdekor.com’u takip etmenizi hararetle öneririz. Bu gün ise sayfalarımıza bir başka seramik üreticimizi konuk oluyor. 20 Yıl önce 1999 yılında sektöre merhaba diyen genç seramik üreticilerimizden Graniser’in birbirinden şahane, birbirinden dekoratif banyo seramik koleksiyonlarını inceliyoruz. Markanın yeni kataloğundan örnekler sunuyoruz. Tabii şimdilik, zira ilerleyen günlerde Graniser mutfak tezgah arası seramik modellerini de mercek altına alacağız.

Graniser Banyo Fayans Modelleri Fiyatları

Efendim gelelim markanın 2024 koleksiyonuna. Graniser yeni koleksiyonunda alışagelmiş siyah ve beyaz tonlarının yanında çok renkli tasarımlara imza atmış. Tabi ki son bir kaç yılın trendi olan mermer denelerini de unutmamış. olduğu dikkatlerden kaçmıyor. Bizlere markanın yeni model banyo fayans modelleri çok şık ve değişik geldi. Bakalım siler beğenecek misiniz?..

Graniser 60X120 Fiyatları

60X120  büyük ebatlı banyo seramikleri şu anda çok moda. Graniser bu modaya uyarak yepyeni koleksiyonları bu ölçülere göre tasarlamış. Bu durumun en bariz örneklerinden biri Margerit serisi olsa gerek. Light Grey, Ocean, Antrasit, White ve Gri olmak üzere 5 farklı renk seçeneği ile satışa sunuluyor.

Graniser Banyo 2024 Modelleri

Markanın en dikkat çekici yeni koleksiyonlarında biri ise yine 60X120 ebatlarına sahip Calvino serisi arkadaşlar. Yine mermer desenlerinin modern koreografilerle bir araya getirildiği koleksiyonu özellikle mavi renkli Blue seçeneği tek kelime ile harika. Bunun yanında koleksiyonda açık gri (Light Grey) ve koyu gri (Dark Grey) renk seçenekleri de bulunuyor.

30X60 Banyo Seramik Modelleri 2024 Graniser

Markanın yine mermer desenli fakat bordürleri son derece özel desenlere sahip en yeni koleksiyonlarından biri olan Beirut  serisi de görülmesi gereken koleksiyonlardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Kahve, Bej, Beyaz renk seçeneklerine sahip olan koleksiyonun ebatı ise 30X60 olarak belirlenmiş

En Güzel Banyo Seramikleri 2024

Graniser Seramik’in en popüler, en tutulan banyo fayans modelleri listesinin başında gelen Love serisine ayrı bir parantez açmak gerekiyor arkadaşlar. Doğal mermer görünüme sahip, beyaz zarafetinin kahve tonlarında harmanlandığı bu koleksiyonun ebatları ise 30X60 cm olarak belirlenmiş.

Graniser Seramik Katalog

Yukarıda sizler için Graniser’in en yeni banyo fayans ve seramik modellerine göz attık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki markanın ürün gamında daha çok farklı banyo seramik ve fayans modelleri var. Bu farklı modellerin hepsini bu sayfamıza sığdırmak mümkün olmayacağı için hemen alt tarafta Graniser Seramik’in farklı banyo seramiklerinden oluşan en yeni banyo fayanslarını bir araya getirdik. Dilerseniz bu galeriye girerek markanın en son çıkan seramik modellerini ebat ve renk seçenekleri ile detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Graniser En Yeni Fayans Modelleri

Graniser Sermik Fiyatları 2024

Yukarıda sizler için Graniser markasının en yeni modellerini beğeni ve bilgilerinize sunduk. Fakat burada gördüğünüz ürünlerin fiyatlarını da merak ediyorsunuz doğal olarak. Ancak fiyatların değişken olduğunu hatırlatarak en güncel fayans seramik bilgileri için Graniser Banyo fayans modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir