Kilim Mobilya Köşe Takımı Modelleri ve Fiyatları 2024

2024 Köşe Koltuk Modelleri

Köşe takımları bildiğiniz üzere son zamanlarda pek bir moda. En çok tercih edilen oturma gruplarının başında geliyorlar. Burada olduğunuza göre sizde muhtemelen oturma odanız için, kaliteli, şık, kullanışlı ve doğal olarak ucuz köşe takımları arıyorsunuz. Kullanışlı derken yataklı köşe takımı yada bazalı köşe takımı modellerini vurgulamamız gerekiyor bu arada. Tahminimiz doğru ise sizde doğru adrestesiniz. Zira sizler için en yeni köşe takımı modelleri ve fiyatlarını incelemeye devam ediyoruz. Örneğin son olarak Kelebek köşe takımı ve Doğtaş köşe takımı modelleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Daha öncesinde ise İstikbal köşe takımı ve Bellona köşe takımı modellerini incelemiştik. Tabi ki köşe takımı konusunda sadece mobilya markalarına bağlı kalmadık. Mesela çok moda olan Ikea köşe takımları ve fiyatlarına da göz atmıştık.

Kilim Mobilya Köşe Takımları Fiyatları 2024

Bu sayfamızda ise Kilim Mobilya oturma grupları arasında yer alan 2024 model köşe takımlarını mercek altına alıyoruz. Geçtiğimiz yıla Kilim Riva Köşe Takımı ile damgasını vuran markanın en yeni köşe takımlarını fiyatları, özellikleri ve görselleri ile birlikte detaylı olarak inceliyoruz. Bu nedenle eğer şu sıralar bir köşe takımı satın almayı düşünüyorsanız burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Kilim Mobilya Marmaris Köşe Takımı

Aslına Marmaris köşe takımı Kilim Mobilya’nın yeni koleksiyonlarından biri değil arkadaşlar. Muhtemelen bir kaç yıl öncesinde vitrinlerine çıkardığı bir ürün. Fakat bu ürün o kadar popüler oldu, o kadar çok satıldı ki marka yeni son bir kaç yıldır yeni koleksiyonları arasına Marmaris serisinin farklı renk tonlarını da ekliyor. Modern ve şık bir tasarıma sahip olan Marmaris köşe takımı, açılabilen kol kısımları ve yerden yüksek ayakları ile dikkat çekiyor. Takım Kilim Mobilya kampanyaları dahilinde 17.490,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Ucuz Köşe Takımları Kilim Mobilya Bella

Az yer kaplayan köşe takımları arayan okurlarımız için önerebileceğimiz Kilim köşe takımı ise Bella serisi efendim. Minimal ve şık bir tasarıma sahip olan takım şık görünümünün yanında işlevsel de bir ürün aynı zamanda. Takımda, dilerseniz sağ köşe, dilerseniz sol köşe kullanma imkanı veren uzanma modülü bulunuyor. Takımı fiyatı da son derece uygun görünüyor. Zira Kilim Mobilya Bella köşe takımı 8.769,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Kilim Mobilya mağazalarında bekliyor.

Kilim Mobilya Gold Köşe Takımı

Son yılların trendlerinden Chester tarzına göndermelerden bulunan Gold köşe takımı sadece içerisinde bulunduğumuz yıla değil önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracak gibi görünüyor. Rengi ve el işçiliği kapitone detaylarıyla göz dolduran takımın, kol ön kısımları ve konik ayaklarında ki süsleme detayları da çok şık. İkili koltuk ve üçlü koltuk seçenekleri de bulunan ürünün ikili koltuk seçeneği üzerinde 15.190,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Kilim Mobilya Porto Köşe Takımı

Kilim Mobilya en yeni köşe takımı olan Porto, oldukça farklı ve sıradışı bir ürün. Takım çeşitli üniteleri ile takımı odanıza yada tarzınıza göre dizayn etmenize olanak sağlıyor. Yap-boz gibi bir tasarıma sahip olan Porto köşe takımında fonksiyonel özellikler bununla da sınırlı değil. Zira takımda sandık özelliği bulunurken, aynı zamanda çift kişilik yatak da olabiliyor. Takım bu değişken özellikleri nedeni ile sabit bir fiyata sahip değil arkadaşlar. Tarzınızı kendiniz belirlediğiniz için fiyatlarda değişiyor. Örneğin takımın köşe uzanma ünitesi, yataklı ikili koltuktan oluşan seçeneği 9.990,00 TL fiyatla satılıyor. Takımın en geniş olan alternatifi ise 19.791,00 TL fiyat etiketine sahip.

Kilim Mobilya Kampanya ve İndirimlerini Kaçırmayın

Elbette yukarıda verdiğimiz fiyatlar belirli bir süre için geçerli arkadaşlar. Bu fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına göre yeniden belirlenecektir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı görsellerini incelemek, hemde güncel fiyat bilgileri hakkında fikir sahibi olmak adına Kilim Mobilya Köşe Takımları resmi kategorisini de ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir