Tekzen Duvar Kağıdı Modelleri ve Fiyatları 2024 İnceleme

Duvar Kağıdı Modelleri 2024 Tekzen

Ev  dekorasyonuna duvar kağıtlarını da eklemek isteyen okurlarımız adına, en ucuz duvar kağıdı modelleri ve fiyatları bulmak için piyasa araştırması yapıyoruz. Bu bağlamda genel olarak yapı marketlerimizi ziyaret ediyoruz. Daha önce ki sayfalarımızda Koçtaş duvar kağıtları ve Bauhaus duvar kağıtları sayfalarımıza, duvar kağıdı rulo fiyatı bilgileri ile birlikte konuk olmuşlardı. (Linklere tıklayarak bu yapı marketlerin duvar kağıtlarını da inceleyebilirsiniz.) Bu sayfamız da ise başlıktan da anlayacağınız üzere bir diğer ülkemiz yapı marketlerinden Tekzen’e uğruyoruz. Marketin en yeni duvar kağıdı modellerini ve desenlerini mercek altına alıyoruz. Dolayısı ile evinize uygun fiyatlı ve şık bir duvar kağıdı yaptırmayı düşünüyorsanız Tekzen’in duvar kağıtlarına mutlak göz atmanızı öneririz.

En Ucuz Duvar Kağıdı Modelleri ve Fiyatları

80’li yılların vazgeçilmez duvar dekorasyon ürünlerinden duvar kağıtları yeni yapı teknolojileri ile hayatımıza tek duvara duvar kağıdı uygulamaları ve boyanabilir duvar kağıtları olarak tekrar girdiler ve hakikaten de iyi ettiler. Zira bu şahane ürünler duvarları boş, özelliksiz bir görünümden adeta bir sanat eserine çeviriyorlar. Tabi eğer doğru duvar kağıdı seçimi yapılırsa. Sonuçta yanlış seçilen duvar kağıtları, dikkatsizce yapılan tercihler cennet olarak hayal ettiğiniz evinizi adeta cehenneme de çevirebilir 🙂

 

Tekzen Duvar Kağıdı Kataloğu 2024

Bu nedenle duvar kağıdı seçimi yaparken ince eleyip sık dokumakta fayda var. Sonuçta her canımız istediğinde duvar kağıtlarımızı yenileyemiyoruz değil mi? Dolayısı ile eğer şu sıralar dekore etmekte olduğunuz bir eviniz yada ofisiniz var ise ve bu mekanda duvar kağıdı kullanmayı düşünüyorsanız bir çok markanın bir çok modeline göz atmanızda fayda var. Bakabildiğiniz kadar fazla kataloğa göz atmak yeni yaptıracağınız duvar kağıdınız adına elinizi güçlendirecektir. Dolayısıyla Tekzen’in duvar kağıtlarını da mutlaka incelemenizi öneririz. Zira Tekzen’de hemen her bütçeye ve zevke uygun duvar kağıdı modellerini bir arada bulabilirsiniz.

Tekzen Ev Duvar Kağıtları

Tekzen duvar kağıdı reyonunda ki ürünleri desenli ve düz olmak üzere iki kategoride sınıflandırmış. Desenli modellerin arasında neler yok ki… 3 boyutlu duvar kağıdı modellerinden tutunda, salonlar için damask desenli duvar kağıtlarına yada modern mekanlar için taş, tuğla desenli modellere varıncaya kadar. Hatta çizgili duvar kağıtları yada pop art duvar kağıtları gibi son moda duvar kağıdı modelleri var. Mesela üst tarafta resmini gördüğünüz antik damask desenli duvar kağıdı salonunuz için süper bir alternatif olacaktır. Yada hemen şu alt tarafta 3 boyutlu taş desenli duvar kağıdı ofisinizin antresinde mükemmel duracaktır.

Tekzen Yeni Duvar Kağıdı Modelleri

Yok ben desen istemem, bana düz renkli bir duvar kağıdı lazım derseniz o zaman markanın düz duvar kağıdı kategorisine mutlaka göz atmanızı öneririz. Zira düz duvar kağıtları da son derece uygun paralara atışa sunuluyor. Elbette abartıldığı gibi “Rulosu 10 TL Duvar Kağıdı” gibi bir durum yok 🙂 Fakat Tekzen’de 1.sınıf duvar kağıtları çok uygun fiyatlara satılıyor.

Tekzen Duvar Kağıdı Fiyatları

Gelelim bu uygun paralara, yani merakla beklediğiniz Tekzen duvar kağıdı fiyatlarına. Efendim marketin duvar kağıdı reyonlarında ki ürünlerin rulo fiyatları genel olarak 169 TL ile 259 TL arasında değişiyor. Bu ucuz sayabileceğimiz duvar kağıtlarının farklı desenlerini görmek isterseniz hemen alt tarafta yer alan foto galerimize göz atabilir, hayalini kurduğunuz duvar kağıdını burada bulabilirsiniz.

Tekzen Duvar Kağıdı Modelleri Desenleri 2024

Tekzen Duvar Kağıdı Kampanyalarını Kaçırmayın !..

Tabi burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde bu yapı marketin fiyat politikaları ve kampanyalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem diğer Tekzen duvar kağıdı modellerine de göz atmak, hem de bu ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak adına Tekzen Duvar Kağıtları resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi tavsiye ederiz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir