En Ucuz Genç Odası Fiyatları 2024 Modelleri ile Modalife

Ucuz Genç Odası Takımları 2024

Genç odası takımları marka ve modelleri ile birlikte binbirdekor.com sayfalarında detaylı olarak inceleniyor. Son olarak Doğtaş genç odası ve Kelebek genç odası takımlarını fiyatları ve özellikleri ile birlikte inceledik. Daha öncesinde ülkemizin lider mobilya markaları sayfalarımıza konuk oldu. Bellona genç odası ve İstikbal genç odası takımlarına göz attık. Hatta dünyaca ünlü markamız olan ve sadece bebek, çocuk ve genç odası üreten Çilek genç odası için apayrı bir sayfa açtık. Elbette sadece mobilya markalarına ve üreticilere bağlı kalmadık. Yapı market ve İnternet mağazalarını da ziyaret ettik. Mesela IKEA genç odası ve Vivense genç odası takımlarını da sayfalarımızda beğeni ve bilgilerinize sunduk.

2024 Modalife Genç Odası Modelleri

Bu sayfamızda ise sizler için hem işlevsel, hem modern genç odası takımları ile en ucuz genç odası fiyatları aramaya devam ediyoruz. Ucuz mobilya denilince de akla ilk olarak Modalife geliyor. Üstelik markanın 2024 model genç odası takımları henüz vitrine çıkmışken bu yepyeni ürünleri incelememek büyük hata olurdu. Dolayısı ile markanın, Rüya, Dali, Arda, Retro ve Linda genç odası modellerini fiyatları ve özellikleri ile birlikte masaya yatırıyoruz.

Modalife Rüya Genç Odası

Donanma mavisi ve kırık beyaz gibi son zamanların popüler mobilya renkleri ile doğal ahşap tonlarının bir araya getirildiği Rüya genç odası çağdaş çizgileri ve kullanışlı tasarımı ile öne çıkıyor. Sadece 2024 yılına değil, önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracağını düşündüğümüz bu takım kampanyalı olarak satışa sunuluyor. Zira çalışma masası, kitaplık, karyola, komodin, şifonyer ve 3 kapaklı gardıroptan oluşan takımın fiyatı 12.920,00 Liradan 11.628,00 Liraya düşmüş durumda.

Arda Genç Odası Modalife

Arda genç odası takımı ilk bakışta yukarıda incelediğimiz Rüya genç odası takımı ile birebir aynı gibi görünse de kapak renkleri ile biraz oynanarak değişiklik kazandırıldığını görüyoruz. Muhtemelen kız ve erkek genç odası takımları gibi bir ayrıştırma için böyle bir tasarım yapıldığını düşündüğümüz bu takımda Modalife genç odası kampanyaları dahilinde. Zira ürünün normal fiyatı 12.920,00 TL. Fakat takımı indirimli olarak 11.628,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Retro Genç Odası Modalife

Adında da anlaşılacağı üzere retro modern bir tarza sahip olan takım doğal ahşap renkleri ile Antrasit bir arada kullanılmış. Tarzına uygun açılı konik ayaklarının yanında gardırop,                    şifoniyer ve kitaplık kapaklarında yer alan süslemelerle sıradışı kulplar ise göze çarpan şık detaylar. İşin güzel tarafı bu kadar estetik bir takımın oldukça uygun fiyatla satılması. Çünkü, 3 kapaklı gardırop, çalışma masası, kitaplık, duvar rafı, karyola, şifonyer ve komodinden meydana gelen takım 14.400,00 TL yerine sadece 12.960,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Dali Genç Odası Modalife

Modern çizgilerin elegant detaylarla bir araya getirildiği Dali serisinde son dönemlerin trend mobilya renkleri arasında yer alan Antrasit tonunu görüyoruz. Bu şahane renk ile tarza uygun olarak tasarlanan Gold renkli süslemeler ise görülmeye değer nitelikte. Mesela ünite kapaklarında ki altın geçişler, ayaklarda ki bilezik tarzında altın rengi süslemeler takıma çok yakışmış. Üstelik bu ürün kampanya dahilinde. Karyola, sürgü kapaklı gardırop, komodin, duvar rafı, şifonyer, kitaplık ve çalışma masasından oluşan takım şu sıralar 15.750,00 TL yerine sadece 14.175,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Modalife Linda Genç Odası

Linda serisi, gerek benzer rakiplerine oranla uygun fiyatı, gerekse etkileyici tasarımıyla markanın en tutulan genç odası takımları arasına girmeyi başardı. Tamamen beyaz renk konfigürasyonu ile vitrine çıkan takım, bronz ayna, özel tasarım kulp ve ayak tasarımları gibi buram buram lüks kokuyor. Dolayısı ile bu lüks ürün diğer Modalife genç odası takımlarına göre bir tık daha pahalı. Fakat yeni ve lüks genç odası tarzında olan bu takım yine de Modalife genç odası kampanyaları dahilinde. Zira karyola, çalışma masası, komodin, şifonyer, sürgü kapaklı gardıroptan oluşan takım 18.140,00 TL yerine 16.326,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Modalife Genç Odası İndirimli Fiyatları 2024

Yukarıda Modalife’ın yepyeni genç odası takımlarını fiyat ve görselleri ile birlikte elimizden geldiğince incelemeye çalıştık. Ancak hemen hatırlatmak isteriz ki verdiğimiz bu fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Dolayısı ile hem bu ürünlerin daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Modalife mağazaları veya markanın resmi İnternet kategorisini de ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir