İki Renkli Banyo Dekorasyonu Siyah ve Kahve Seramikler

Banyo dekorasyonunda artıuk tek renk kullanan yoktur herhalde. Hatırlıyormusunuz o tekli renkli banyo dekorsayonu zamanlarını. Genelde 10×10 mm ebatlarında beyaz seramikler ile yapılırdı. 100 Yıl önce falandı herhalde 🙂

Halihazırda bu tip banyolara kullanan arkadaşlarda yakın zamanda yeni bir banyo dekorasyonu olayına girmek niyetindelerki binbirdekor.com’un bu sayfasında gezinmekteler. Tahminim doğru ise banyo dekorasyonunuzda işinize yarayacak birlgiler edineceksiniz bu sayfamızda.

Evet banyo dekorasyon trenderinin başında artık iki renkli seramik kombinasyonları geliyor. Bu kombinasyonlar ise genellikle kahve ve siyah gibi koyu renklerden tercih ediliyor. Çünkü bu renkler beyaz gibi zarif bir renkle kombinlendiği ortaya asil banyo dekorasyonları çıkıyor. Bir çok seramik karo üreticisi ürün gamında bu tür ürünlere yer eriyor. Foto galerimizde seramik markalarının sizler için seçtiğimiz markaların en güzel kahverengi ve siyah banyo karolarını beğeninize sunuyoruz. Bien Seramik, Marrakech ve Fracture, NG Kütahya seramikten, Makaron ve Tales, Anka Seramik Asos ve Zigana gibi şık serileri foto galerimizde bulabilirsiniz. Buradaki görseller emin olun yeni banyo dekorasyonunuz hakkında sizlere süper fikirler verecektir.

SİYAH ve KAHVE BANYO SERAMİKLERİ DEKORASYON ÖRNEKLERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir