2024’ün en güzel Evim Şahane dekorasyonları

Evim şahane dekorasyonları Selim Yuhay dekorasyonları  evim şahane asma tavan duvar nişi duvar kaplama tv ünitesi modelleri Evim şahane en güzel salonlar banyolar mutfaklar evler…

Henüz geride bıraktığımız 2024 yılında televizyon dünyasına damgasını vuran vir program vardı ki, kanalının atıl vaziyetteki gündüz kuşağını bir anda Prime Time ‘a çevirdi. Evet Evim Şahane ‘den bahsettiğimi anlamışsınızdır efendim. Selim Yuhay ve ekibi yaptıkları birbirinden güzel işlerle, kanalların, eski dizileri, kadın programlarını ve gereksiz daha ne kadar program varsa yayınladıkları gündüz kuşağına hareket getirdiler. Aslında çok klasik ve daha önce Cem Davran ve Vahe Kılıçaslan gibi simalar tarafından yapılan dekorasyon programlarından pek bir farkı olmayan, yine izleyici evlerinin bir bölümünün, tüm masrafları ile program tarafından dekore edildiği Evim Şahane’nin milyonlarca insanı ekran başına kilitlemesinin sırrı Selim Yuhay’ın başarılı tasarımlarında gizli.

Selim Yuhay ve ekibi 2024 yılı boyunca yine bir çoook şık dekorasyon uygulmasına imza attı bunun içerisinde, çarpıcı duvar nişleri, göz alıcı asma tavanlar, çok ilginç duvar dekorasyonları vardı ve binbirdekor.com olarak sayfalarımızda sıklıkla bu uygulamalara yer verdik. Hepimizin bu uygulamalara hasta olduğu su götürmez bir gerçek, ama bir de 2024 yılının enlerine, daha doğrusu Selim Yuhay tarafından imzalanan en güzel dekorasyon uygulamalarına göz atmak istemez misiniz ?..

 

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir