2024 En Güzel Halı Modelleri ve Fiyatları

En Güzel Halılar

Halı markaları ve üreticiler 2024 yılı kreasyonlarını müşterilerinin beğenilerine birer birer sunmaya devam ediyorlar. Halı satış noktaları ve halı mağazaları vitrinlerini inanılmaz yeni halılar ile süslemeye çoktaaaan başladılar bile. Tabi markalar böyle yeni ürünlerini sergilerlerken bizlerde boş durmuyoruz ve sizler için hem kaliteli, hem şık halıları araştırmaya devam ediyor, aynı zamanda bütçelerinizi sarsmayacak en ucuz halı fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz… Bu sayfamızda başta kaşmir halı modelleri olmak üzere saray halı modelleri ve merinos halı modelleri 2024 yılı koleksiyonları ile konuk oluyor…

Yeni Halı Modelleri 2024

Tabi bu üreticilerin tasarımcıları ve diğer departmanları harıl harıl çalışırlarken binbirdekor.com olarak bizlerde boş durmuyoruz ve dekoratif halı modelleri ile evlerini güzelleştirmek isteyen okurlarımız için 2024 yılının en güzel halılarını marka marka, model model, renk renk, desen desen inceliyor, bu sayfamızda fiyatları ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz.

Kaşmir Halı 2024

İnceleyeceğimiz ilk marka ise Kaşmir Halı zira marka bir çok yeni koleksiyon ile 2024 yılına girerken bu koleksiyonlar arasında yer alan salon kaliteleri tek kelime ile harika. Bu şık salon halıları arasında en çok göze çarpan seriler ise Yukarıda resmini gördüğünüz Elegant koleksiyonu ve alt satırda yer alan Hanzade serisi.

Kaşmir Halı Fiyatları 2024

Bizler özellikle lüks veya klasik tarzlarda dekore edilen salonlar için bu halıların mükemmel bir seçenek olduğunu düşünüyor ve bizim gibi düşünen okurlarımız için hemen bu halıların fiyat bilgilerini veriyoruz. Hanzade serisinin en büyük salon halısı (195X290 cm. 5,66 M²) üzerinde 2.128,50 TL  fiyat etiketi taşıyor. Elegant koleksiyonun aynı ebata sahip salon halısı ise 2.205,00 TL.

Pierre Cardin Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Geçtiğimiz yıllarda özellikle oval ve daire halı modelleri ile ile sektörde zirveye ulaşan Pierre Cardin Halı 2024 koleksiyonları ile de zirvede ki yerini koruyacak gibi görünüyor. Özellikle modern ve klasik desenlerin trend halı renkleri ile bir araya getirildiği La Mode koleksiyonu halı satın almadan görülmesi gereken ürünler arasında yer alıyor. La Mode serisinin 200X290 cm ebatında ki 5,8 M² en büyük salon halısının satış fiyatı ise 1.334,00 TL olarak görünüyor.

Merinos Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Vitaly ve Valeri gibi etkileyici 2024 modelleri ile dikkat çeken Merinos Halı’da elbette biz bu bahsi geçen serileri de beğendik, fakat Hesna serisi sanki biraz daha farklı, biraz daha modern bir tasarıma sahip. Bu özellikleri ile diğerlerinden hemen ayrılan Hesna koleksiyonu sadece 2024 yılına değil, önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracak, en çok tercih edilen halılar arasına girecek gibi görünüyor. Bu koleksiyonun salon halısı fiyatı ise (200X290 cm 5.8 M²) 1.494,00 TL olarak görünüyor.

Artemis Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Geçtiğimiz yıl ilk olarak bir Televizyon fenomeni haline gelen Müge Anlı’nın “Müge Anlı ile Tatlı Sert” programına sponsor olarak dikkatleri üzerine çeken Artemis Halı sıradışı desen ve renkleri ile en popüler halı modelleri arasına girmeyi başardı. Markanın en sevilen serisi ise Inspiration oldu. Klasik motiflerin, modern ve canlı renkler ile bir araya getirildiği serinin en büyük salon halısının fiyatı ise 1.711,00 TL olarak belirlenmiş.

Festival Halı 2024 Modelleri ve Fiyatları

Uzun bir aradan sonra koleksiyonlarını güncelleme kararı alan Festival Halı, son derece iddialı renk ve desen tercihleri ile zirveye tekrardan tırmanmaya niyetli gibi görünüyor. Markanın özellikle modern halı modelleri hakikaten görülmeye değer. Fakat bu modern halılar arasında en çok göze batan koleksiyon ise Make Up. Doğal bambu iplikleri ile dokunan bu koleksiyonun en büyük ebatlı salon halısı üzerinde 959,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Bahariye Halı Modelleri ve Fiyatları 2024

Bahariye Halı’da tıpkı Festival Halı gibi ürün gamına epeydir yeni koleksiyonlar eklemiyordu. Ancak 2024 yılının hemen başlarında markanın vitrinlerinde oldukça şık halılara rastladık. Bu koleksiyonlar, Lodos, Zirve, Astor ve Gallery olarak adlandırılırken, Gallery serisi en dikkat çeken Bahariye Halı koleksiyonu oldu. Bu koleksiyonda 200X290 cm ebatında ki 5.8 M² en büyük salon halı fiyatı ise 1.410,00 TL olarak belirlenmiş.

İstikbal ve Bellona Halı 2024 Modelleri ve Fiyatları

Ülkemizin lider mobilya üreticileri olan Bellona ve İstikbal, mobilya tasarımlarında farklı yönler izlemelerine rağmen, kardeş markalar olduğu için herhalde halı koleksiyonlarında aynı yolda ilerliyorlar ve aynı koleksiyonları vitrinlerine çıkarıyorlar. Böylece kardeşliğin gücünü kullanarak mobilya sektöründe ulaştıkları zirveye halı sektöründe de ulaşmaya çalışıyorlar. Bu kardeş markaların 2024 halı modelleri arasında yer alan Julia serisi ise gerçekten muhteşem.

Therapist Halı Modelleri

Son Dönemlerde trend haline gelen Marsala, Bakır, Mavi ve Yeşil gibi etkileyici renkleri Julia serilerinde kullanan İstikbal ve Bellona bu koleksiyonda sadece görsel açıdan şık halılar sunmakla kalmamış, aynı zamanda bu halılara ekledikleri Therapist Halı özelliği ile vücudunuzun ferahlamasını ve rahatlamasını da amaçlamışlar. Bu özellik sayesinde halı içerisinde bulunan ve doğadan gelen minerallerin meydana getirdikleri etkileşim ile halıya dokunduğunuz anda kendinizi iyi hissetmeye başlıyorsunuz. Denemeye değer değil mi 😉

Bellona ve İstikbal Halı Fiyatları 2024

Gelelim bu hem görsel açıdan zengin, hem de bir masör vazifesi gören maharetli halıların fiyatlarına. Efendim koleksiyonda en büyük salon halısı 1.740,30 TL fiyat etiketi taşıyor. Her iki markada da fiyatlar aynı ve her iki markada 5 ile 11 arası taksit fırsatı sunuyor.

Bu Halıları Görmeden Halı Almayın

Bildiğiniz üzere bir halı cenneti olan Türkiye’de bir çok halı markası ve üreticisi bulunmakta. Doğal olarak bu markaların hemen hepsini burada incelememize imkan yok. Ancak bizler burada editörlerimizin en beğendikleri ve yaptıkları araştırmalar sonucunda belirledikleri en popüler halı modellerini bir araya getirdik. Umarız bu halılar hoşunuza gitmiştir. Eğer bu koleksiyonları gerçekten beğendiyseniz, bu markaların satış noktalarını ziyaret ederek, hem koleksiyonlarının burada sunamadığımız diğer desen ve renk alternatiflerini inceleyebilir, hem de bu halıların güncel fiyatları hakkında fikir sahibi olabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir