Teka Evye Modelleri ve Fiyatları 2024 Kampanya İnceleme

Mutfak Evye Modelleri Fiyatları 2024

Mutfaklarını yenileyen okurlarımız için en güzel mutfak ürünlerine göz atmaya devam ediyoruz. Bu sayfada konumuz mutfak evye modelleri. Bu konu da son olarak “En kullanışlı evye hangisi?” sorusunu yanıtlamaya çalışmış, modern evye modelleri ve özel tasarımlarını bilgi ve beğenilerinize sunmuştuk. Bunun yanında sizler için hem şık, hem kaliteli hem de en ucuz mutfak evyesi modellerini bulmak adına çeşitli markaların ürünlerine göz atmıştık. Özellikle Franke evye modelleri gerçekten siz değerli okurlarımız tarafından çok beğenilmişti. Bu sayfamız da yine çok beğeneceğinizi düşündüğümüz bir markanın birbirinden şahane evyelerini mercek altına alıyoruz.

Teka Evye 2024 Modelleri

Alman kökenli ve köklü bir marka olan Teka 2024 yılına girerken, ankastre ürünlerine ve diğer mutfak gereçlerine inanılmaz şık ve kullanışlı ürünler ekledi. Evyeler ise markanın mutfak olgusuna bambaşka bir perspektiften baktığının en bariz kanıtlarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik Teka kalitesi tartışılmaz, zira birazdan göreceğiniz ürünler ömür boyu garantili. Markanın özellikle granit evye modelleri ise çok popüler. Bu nedenle ilk olarak bu ürünleri inceleyerek işe başlayalım, ne dersiniz?..

Teka Granit Evye Modelleri ve Fiyatları

Markanın ürün gamında çeşitli ihtiyaçlara göre ve farklı ebatlarda granit evye modelleri. Küçük, çift hazneli, damlamalıklı, damlamalıksız veya tek hazneli bu granit evyeler markanın Maestro koleksiyonunda bir araya getirilmiş. Fiyatlarda bu ebat ve kullanım tarzlarına göre değişiyor. Damlamalıklı modeller ise hazne sayılarına göre kategorilendirilmiş. Örneğin 50 cm ebatında ki tek hazneli damlamalıklı MAESTRO Stone Stone 50 B-TG modeli 4.609,00 TL fiyatla satılıyor. 60 cm ebatında ki, 1,5 hazneli, damlamalıklı MAESTRO Stone 60 B-TG 1½B 1D modeli ise 5.259,00 TL.

Teka Tezgah Altı Evye

Gelelim damlamalıksız modellere… Efendim markanın 80 cm ebatında ki çift hazneli MAESTRO ForSquare 790 TG Tegranite Eviye modeli üzerinde 5.259,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Aynı ürünün 60 cm ebatlı 1 büyük bir de küçük hazneden oluşan MAESTRO ForSquare 590 TG modeli ise 5.019,00 TL. Özellikle küçük mutfak tezgahları için ideal bir ölçü olan Teka 40×40 Evye modelleri arasında da granit tasarımlar var. Mesela MAESTRO Square 40.40 TG modeli gibi. Bu ürünün fiyatı ise 4.059,00 TL olarak belirlenmiş. Bu ürünler tezgaha sıfır, yada tezgah üstü olarak adlandırılan modeller. Tabi birde burada gördüğünüz ürünlerin tezgah altı modelleri var. Bu tip ürünlerden, örneğin  80 cm ebatında ki tek hazneli MAESTRO Square 72.40 TG modelinin fiyatı ise 4.839,00 TL.

Teka Çelik Evye Modelleri ve Fiyatları

Granit ürünlerin hemen ardından en çok kullanılan modeller olan paslanmaz çelik evye modellerine göz atalı. Bu tarz ürünlerde de Teka markasına çok farklı tasarım ve ebatlara rastlıyoruz. Markanın en yeni koleksiyonu ise Flexlinea serisi arkadaşlar. Bu serinin 80 cm ebatında ki çift hazneli FlexLinea RS15 2B 740 modeli 8.249,0 TL fiyat etiketine sahip. Yine çift hazneli 60 cm ebatında ki FlexLinea RS15 2B 580 modeli ise 9,729,00 TL. Markanın daha bir çok çelik evye modeli var fakat burada Zenit serisin de biraz değinmekte fayda var., çünkü gerçekte çok estetik. Mesela Zenit RS15 1B 1D L 86 AUTO PRO modeli. Ürünün fiyatı biraz yüksek, zira 8,239,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Damlamalıklı Zenit RS15 1½B 1D AUTO modelinin fiyatı ise 12,349 TL olarak belirlenmiş.

En Güzel Mutfak Evye Modelleri ile Teka

Son olarak markanın en özel serisi olan ve cam evye modellerinden meydana gelen Diamond serisini inceleyeceğiz. Paslanmaz çelik ve Bizoteli temperli camın muhteşem birlikteliği sunulan bu ürünün tek hazneli, damlamalıklı modeli Diamond RS15 1B 1D 86 serisi 10,079,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Ürünün siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunuyor. Damlamalıksız çift hazneli modeli olan Diamond RS15 2B 86 modelinin fiyatı ise 13,259,00 TL.

Teka Evye Kampanyaları 2024 Fiyatları

Yukarıda sizler için Teka’nın en yeni evye modellerinden bir kaçını inceledik. Fiyatları hakkında bilgiler sunduk. Fakat bilmenizi isteriz ki markanın ürün gamında hemen her kullanım ihtiyacına ve dekorasyon zevkine göre daha bir çok farklı model var. Ayrıca burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına göre değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem markanın daha farklı ürünlerine göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Teka Evye Modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir