Yatak Odası Duvar Kağıdı Modelleri ve Fiyatları 2024 Katalog

Son Moda Duvar Kağıdı Modelleri

Binbirdekor.com sayfalarında duvar kağıtlarını incelemeye devam ediyoruz. Eviniz için oda oda duvar kağıdı modelleri ve fiyatlarına göz atıyoruz. Bu konu da son olarak salon duvar kağıdı modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise oturma odası duvar kağıdı modellerini incelemiştik. Tabi sadece odalar için duvar kağıtları aramadık. Bunun yanında kısıtlı bir bütçeye sahip olanlar için en ucuz duvar kağıtları fiyatları aradık. Rulosu 10 TL duvar kağıdı arayanlar için bir şeyler bulamasak da çeşitli yapı marketlerde son derece ucuz duvar kağıdı modelleri bulduk:) Mesela Koçtaş duvar kağıdı modelleri gibi. Ayrıca bu konu da  “1 odaya kaç metre duvar kağıdı gider?” ve “1 rulo duvar kağıdı kaç metrekaredir?” gibi sorularınızı da yanıtladık.

Yatak Odası Duvar Kağıdı Nasıl Olmalı?

Dilerseniz bahsi geçen bu konulara da linklere tıklayarak göz atabilirsiniz. Fakat bu sayfamızda yatak odası için duvar kağıdı arayan okurlarımız adına en güzel, modern ve yepyeni duvar kağıtlarını masaya yatırıyoruz. Çeşitli markaların, mağazaların ürünlerini fiyatları ile birlikte detaylı olarak inceliyoruz. Uygulama örneklerini ve birbirinde farklı desenleri bir katalog halinde beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Bu nedenle eğer şu sıralar yatak odanızı bir duvar kağıdı ile dekore etmek istiyorsanız burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Yatak Odası Duvar Kağıdı Trendyol

Elbette ilk göz atacağımız mağaza Trendyol olacak arkadaşlar. Zira bu İnternet mağazası yüzlerce farklı markaya ait ürün sattığı için binlerce farklı seçeneği bulunuyor. Hele 3D duvar kağıtları bu konu da görülmeye değer nitelikte. Özellikle tek duvara duvar kağıdı uygulamalarının moda olduğu şu dönemde yatak başı dekorasyonu için harika bir seçenek olan bu 3d ürünlerin bir çok farklı örneği bulunuyor mağazada. Mesela hemen üst tarafta resmini gördüğünüz Renkli Duvarlar markasına ait modeller çok şık. Ürünlerin 5mX270cm ebatında ki fiyatları 1.699,00 TL. Daha küçük yatak odaları için 4mX230 cm ebatları ise 1.499,00 TL civarında.

3 Boyutlu Yatak Odası Duvar Kağıtları

Hazır 3D duvar kağıtlarından bahsetmişken bu konu da ülkemizde çığır açan Özen Duvar Kağıtları markasının ürünlerini de incelemekte fayda var. Çünkü kabartma desenli modellerden az bulunan heykel tarzı duvar kağıtlarına kadar inanılmaz duvar kağıtları görüyoruz markanın ürün gamında. Mesela biz Beyaz Güller modeline bayıldık. Tam anlamı ile bir yatak odası duvar kağıdı. biraz romantik, biraz ferah ve aydınlık… Tabi bunun yanında heykel tarzı modelde çok fena. Ürünlerin metrekare fiyatları ise 120,00 TL civarında arkadaşlar.

Romantik Yatak Odası Duvar Kağıdı Modelleri

Özel bir oda oluşundan mütevellit yatak odalarının romantik bir tarzda olması da gerekir. Ancak romantik tarzı yaratmak sadece duvarları kırmızı yada pembe renklere boyamakla olmaz. Bir kaç ayna romantik dekorasyonu biraz kuvvetlendirir ama şimdi göreceğiniz duvar kağıtları kadar ısıtmaz 🙂 Bu duvar kağıtları 3 boyutlu olmalarının yanında sıradışı desenleri, olması gerektiği gibi romantik ve birazda iç gıcıklayıcı tarzları ile dikkat çekiyorlar. Metrekare fiyatları ise 250,00 TL civarında.

Yatak Başlığı Arkası Duvar Kağıdı Modelleri

Karyola Başı dekorasyon için yatak başı arkası duvar kağıdı modelleri de şu sıralar çok trend. Fakat bu trend hem 3D hem de heykel tarzı modellerle zirveye ulaşmış durumda. Zira üst resimde gördüğünüz tarzda heykel tasarımlı duvar kağıtları yatak odalarına antik, esrarengiz ve büyülü bir atmosfer katıyor. Doğal olarak bu tür duvar kağıtlarının da fiyatları biraz yüksek arkadaşlar. Zira heykel duvar kağıtlarının metrekare fiyatı 220,00 TL civarında.

Yatak Odası Duvar Kağıdı Çeşitleri

Yukarıda sizler için bir kaç farklı modele ve çeşitli markaların ürünlerini inceledik. Fakat yatak odanıza hareket katacak daha yüzlerce farklı duvar kağıdı modeli bulunuyor. Doğal olarak bu kadar fazla modeli binbirdekor.com’un bu sayfasına sığdırmamız mümkün değil. Fakat yine de bu ürünleri de görmenizi istediğimiz için bir nevi katalog niteliği taşıyan bir foto galeri hazırladık. Hemen alt tarafta yer alan bu galerimize göz atarak yatak odanız için en ideal duvar kağıdı modelini seçebilirsiniz.

Yatak Odası Duvar Kağıdı Modelleri Katalog 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir