2024 Köşe Takımı Modelleri ve Fiyatları ile Divanev

Köşe Koltuk Modelleri Fiyatları 2024

Sizler için hem en iyi köşe takımları, hem de en ucuz köşe takımları bulmak adına piyasa araştırması yapmaya devam ediyoruz. Bu güne değin bir çok markanın ürünlerini incelemeye aldık. Mesela bundan kısa bir zaman önce ülkemizin lider mobilya markası İstikbal köşe takımları ile konuk oldu sayfalarımıza. Bunun yanında Doğtaş köşe takımı başta olmak üzere, Bellona köşe takımları ile Mondi köşe takımı fiyatları hakkında da sizleri bilgilendirdik. Ayrıca sadece mobilya markaları ve üreticileri ile sınırlamadık kendimizi. Örneğin pek sevilen Ikea köşe takımları da sayfalarımızda yer aldı, Vivense köşe takımı modellerini de inceledik. Dilerseniz linklere tıklayarak bu markaların l koltuk modellerine de göz atabilirsiniz.

Divanev Köşe Takımları ve Fiyatları

Bu sayfamızda ise son zamanlarda farklı tasarımları, şaşırtıcı köşe takımı kampanya ve indirimleri ile dikkatleri üzerine çeken bir markayı incelemeye alıyoruz. Sizler için son derece şık köşe takımı tasarımlarına sahip Divanev markasının 2024 köşe takımı modellerini masaya yatırıyor, fiyatları ve görselleri ile birlikte detaylı olarak inceliyoruz. Bu nedenle eğer şu sıralar bir L koltuk almayı düşünüyorsanız burada ki modellere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Divanev Otto Köşe Takımı

Modern çizgileri ile ön plana çıkan Otto serisi L koltuk modeli markanın en tutulan köşe takımları arasında yer alıyor. Kahve, Gri, Antrasit, Yeşil, Burgonya, Lacivert ve Vizon renk kombinasyonlarına sahip takımda bu kombinlere uyumlu biye detayları dikkat çekiyor. Kolay açılır kapanır yatak fonksiyonu ve geniş depolama alanları sunan sandık özelliği ile işlevsel de bir ürün olan Otto köşe takımı şu sıralar indirimli olarak 13.132,00 TL yerine 7.879,20 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Divanev Vena Köşe Takımı

Göz alıcı bir estetiğe sahip olan Vena köşe takımı, fonksiyonel özellikleri ve etkileyici tasarımıyla dikkat çekiyor.  Özellikle sırt minderlerindeki özel dikiş detayları takımın tasarımına ayrı bir zarafet katıyor. Taş, Pembe, Nar, Açık Kahve, Gri gibi harika kumaş seçenekleri olan takımın ayak tasarımında ise beyaz yada ceviz rengi seçebiliyorsunuz. Ayrıca şıklığının yanında aniden gelen misafirler için konforlu bir yatağa da dönüşen takımın normalde fiyatı 11.423,00 TL. Fakat Divanev köşe takımı kampanyaları dahilinde bu takımı 7.996,10 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Divanev Granada Köşe Takımı

Lüks tarzlarda dekore edilen mekanlar için ideal bir seçim olan Granada köşe takımı zarif detayları ile dikkat çekiyor. Özellikle lüks tasarımın olmazsa olmazları arasında yer alan sırt kapitone detayları tek kelime ile harika. Kahve, Kırmızı, Mavi, Vizon Saten ve Sütlü Kahve gibi kumaş renkleri bulunan Granada serisinin en önemli özelliği ise Deri Kumaş ve Kadife Kumaş olmak üzere iki farklı seçeneğinin bulunması. Bu seçeneklerden ilki olan Deri Kumaş alternatifinin fiyatı 19.426,00 Liradan 11.655,60 Liraya kadar düşmüş durumda. Kadife Kumaş seçeneği ise 17.660,00 TL yerine 10.596,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Divanev Vigo Köşe Takımı

Geleneksel tarzın modern ögeler ile bir araya getirildiği Vigo köşe takımında da Divanev potansiyel müşterilerine bir çok farklı ve çok güzel seçenek sunmuş. Örneğin Gül, Antrasit, Kum, Haki, Petrol ve Krem kumaş renkleri var bu takımda. Takım şık olduğu kadar kullanışlı da bir ürün, zira yatak olabilme özelliğinin yanında konforlu da oturum yapısı bulunuyor. Takımın fiyatı ise piyasa da ki bir çok rakibine nazaran oldukça uygun görünüyor. Çünkü 14.136,00 TL olan liste fiyatı kampanya dahilinde 9.895,20 Liraya kadar düşmüş durumda.

Divanev L Koltuk Kampanyalarını Kaçırmayın !..

Yukarıda sizler için Divanev markasının 2024 ürün gamından en yeni 4 köşe takımına fiyatları ile birlikte göz attık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikaları ve kampanyalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha garklı renk seçeneklerine göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Divanev Köşe Takımı resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

One Reply to “2024 Köşe Takımı Modelleri ve Fiyatları ile Divanev”

  1. Adını ilk defa duyuyorum ama gerçekten çok şık ürünleri varmış. Niğde de mağazası var mı acaba ?…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir