Fransız Tül Perde Modelleri Fiyatları 2024 Katalog

Tül Perde Modelleri Fiyatları 2024

Perde dekorasyonunun olmazsa olmazları arasında yer alan tül perdeleri inceliyoruz. Bu konu da son olarak hazır dikilmiş tül perde modelleri ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Daha öncesinde salon tül perde modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk oldular. Bunun yanında çeşitli markaların en yeni tül perde koleksiyonlarına da göz attık. Mesela Taç tül perde modelleri ve fiyatları editörlerimiz tarafında detaylı olarak incelenmiş ve sayfalarımızda paylaşılmıştı. Bu sayfamızda ise en çok tutulan tül perde modelleri arasında yer alan Fransız tül perde modelleri ve tabi ki fiyatlarını masaya yatırıyoruz.

Fransız Tül Perde Nedir?

Bu perdeler son dönem evlerde çokça kullanılan Fransız balkon kapıları için ideal bir ürün olarak karşımıza çıkıyor. Çünkü bu perdeler özellikle yere kadar uzanan pencerelerde pileli tasarımları ile oldukça şık duruyorlar. Fransız danteli olarak da adlandırılan simli ve sedefli kumaşlardan üretilen bu perdeler tek başına kullanılabileceği gibi farklı perde türleri ile de kombinlenebilirler. Popüler olması nedeni ile günümüzde Taç başta olmak üzere, Verdi, Linens ve Brillant gibi bir çok markanın ürün gamında yer almaktadırlar. Dolayısı vakit kaybetmeden bu markaların koleksiyonlarında yer alan tülleri incelemeye başlayalım.

Taç Fransız Tül Perde Modelleri ve Fiyatları

Ülkemizin lider tekstil markası Taç yıllardır farklı desenlere sahip Fransız tül perdeler üretiyor. Taç tecrübesi ve kalitesinde ki bu perdelerin fiyatları ise seçeceğiniz desen, renk ve ebatlara göre değişiklik gösteriyor. Bu bağlamda 324,00 TL ile 526,00 TL arasında değişiyor.

Ucuz Fransız Tül Perde Modelleri ile Trendyol

Her ne kadar markalarda fiyatlar biraz yüksek görünse de İnternet mağazalarında oldukça uygun fiyatlara Fransız tül perde bulabiliyorsunuz. Özellikle şaşırtıcı indirimleri ile dikkat çeken Trendyol tül perde da fiyatlar inanılmaz ucuz. Mesela mağazanın 250X260 cm ebatında ki yaprak desen Fransız dantel tül perde modeli 168,00 TL gibi bir fiyatla satılıyor.

Fransız Güpürü Tül Perde Modelleri

Fiyat açısından gayet uygun ürünleri bulunan sanal mağazalardan bir diğer ise N11.com arkadaşlar. Mağazanın ürün gamında bir çok farklı zevke hitab eden ürünler var. Bu ürünlerin metrekare fiyatları ise 22,00 TL gibi son derece uygun rakamlardan başlıyor.

Fransız Danteli Tül Perde Modelleri Fiyatları

Mobilya ve dekorasyon konusunda oldukça iddialı bir mağaza olan Vivense de ise daha çok fon olarak bile kullanabileceğiniz Fransız danteli tül perde modelleri var. Örneğin üst resimde gördüğünüz Massarelli marka altın simli fantezi nakışlı tül perdenin fiyatı 864,00 TL olarak belirlenmiş.

Fransız Tül Perde Çeşitleri

Farklı markalara ait bir kaç Fransız tül perde modelini yukarıda paylaştık. Fakat irili ufaklı bir çok markaya ait daha bir çok farklı tasarıma sahip Fransız tül perdeler var. Sizlere fikir vermek adına hemen alt tarafta bu perdelerden meydana gelen bir foto galeri hazırladık. Bir nevi katalog niteliği taşıyan foto galerimize göz atarak eviniz için en ideal Fransız tül perde modelini belirleyebilirsiniz.

FRANSIZ TÜL PERDE MODELLERİ KATALOG

Konu içerisinde verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde bahsi geçen marka ve mağazaların fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Bu nedenle hem burada ki ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem daha detaylı incelemek, hem de farklı modellere göz atmak amacıyla bu markaların satış noktalarını veya resmi web sayfalarını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir