Tekzen Gardırop Modelleri ve Fiyatları 2024 İnceleme

Gardırop Modelleri ve Fiyatları 2024

Yatak odası gardıropları eskiyen yada yüklük olarak kullanmak üzere yeni bir gardırop arayan okurlarımız için araştırmalarımız devam ediyor. Bu konuda son olarak Ikea Gardırop modellerine göz atmış, Ikea sürgülü gardırop modelleri hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Ayrıca ülkemizin yerli ve milli yapı marketi olan Koçtaş gardırop modelleri de sayfalarımızda yer almıştı. Elbette Bauhaus gardırop modellerini de unutmadık ve sizlerle paylaştık. Sizler için hem kaliteli hem de ucuz gardırop modelleri ararken bu defa bir başka yerli yapı marketimizin yolunu tutuyor, Tekzen’in mobilya reyonunda ki en yeni gardırop modellerini fiyatları ile birlikte mercek altına alıyoruz.

Tekzen Gardırop ve Elbise Dolabı Modelleri

Yine yerli ve milli yapı marketlerimizden Tekzen’in yatak odası mobilyaları reyonunda hemen her bütçeye ve her ihtiyaca göre farklı farklı gardırop seçenekleri sunulduğunu görüyoruz. Market reyonlarında hem sürgü kapaklı, hem 4, 5 ve 6 kapaklı bir çok farklı tasarıma sahip gardırop modeli var. Dolayısı ile sözü daha fazla uzatmadan hemen bu ürünleri incelmeye başlayalım.

Tekzen Sürgülü Gardırop Modelleri ve Fiyatları

Modern ve şık tasarımı ile dikkat çeken Fly Granada Gardırop modeli 200 cm genişlik, 190 cm yükseklik ve 52 cm derinlik ölçülerine sahip. Renk konfigürasyonunda beyaz ve safir meşe tonları kullanılan üründe 18 mm kalınlığında 1. sınıf yonga levha malzeme kullanılmış. Bu sürgü kapaklı gardırobun fiyatı ise 3.340,00 TL olarak belirlenmiş.

Tekzen 4 Kapaklı Gardırop Modelleri ve Fiyatları

Tekzen’in gerek fiyat gerekse kullanışlılık açısından en çok satılan ürünlerinden biri Dekorister Diva 4 Kapaklı 2 Çekmeceli Gardırop modeli olsa gerek. 120 cm genişliğinde, 173 cm yüksekliğinde ki bu ürün özellikle minimal tarzlarda ki yatak odaları için ideal bir seçim olarak görünüyor. Üstelik fiyatı da oldukça uygun. Zira yine 18 mm kalınlığında 1. sınıf yonga levhadan üretilen bu ürün üzerinde 2.749,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Tekzen 5 Kapaklı Gardırop Modelleri ve Fiyatları

Yatak odalarında en çok tercih edilen gardırop tasarımlarından biri de 5 kapaklı modellerdir. Tekzen de ise bir çok farklı 5 kapaklı gardırop modeli var. Fakat onlardan en etkileyicisi ise Enesse Hazar 5 Kapılı Gardırop modeli olsa gerek. 220 cm genişliğinde, 201 cm yüksekliğinde, 61 cm derinliğinde olan bu gardırop Vizon-Koton-Venezia renk ve desen konfigürasyonunda tasarlanmış. Özellikle kumaş efektli kapakları tek kelime ile muhteşem. Ürünün fiyatı ise 1.699,00 TL olarak görünüyor.

Tekzen 6 Kapaklı Gardırop Modelleri ve Fiyatları

Özellikle geniş yatak odalarında tercih edilen 6 kapaklı gardırop modellerinden Tekzen de yine farklı, kullanışlı ve şık alternatifler sunulmuş. Mesela Dekorister Exclusive Ravenna modeli, beyaz rengi, özel kulp tasarımı, kapak üzerinde ki gold çizgileri ile harika. 210 cm genişlik, 194 cm yükseklik ve 47 cm derinlik ebatlarına sahip bu gardırobun fiyatı ise 5.999,90 TL olarak belirlenmiş.

Tekzen Gardırop Kampanyalarını Kaçırmayın !..

Sizler için Tekzen’in farklı gardırop alternatiflerini fiyatları ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat yukarıda da bahsettiğimiz üzere bu yapı markette daha bir çok farklı ürün mevcut. Bu nedenle hem bu ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak hem de marketin diğer gardırop ve elbise dolabı modellerini incelemek için Tekzen Gardırop Modelleri resmi web sayfasını da linkle tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir