Tekzen Duşakabin Modelleri ve Kampanya Fiyatları 2024

Duşakabin Modelleri Fiyatları 2024

Olmazsa olmaz banyo argümanlarından biri olan duşakabin modelleri, en yeni sistemleri, tasarımları ve fiyatları ile binbirdekor.com sayfalarında sizlerle buluşmaya devam ediyor. Bu konuda geçtiğimiz günlerde oturmalı duşakabin modelleri ve teknesiz duşakabin modelleri gibi tasarımlardan örnekler sunmuştuk. Ayrıca pek merak edilen küvetli duşakabin fiyatları hakkında da sizleri bilgilendirmiştik. Bunun yanında yapı marketlerimizin ürünlerinden, Koçtaş duşakabin ve Bauhaus duşakabin fiyatları da sayfalarımızda yer almıştı. Bu sayfamızda da yine bir yapı markete gidiyor, sizler için Tekzen’i ziyaret ediyoruz. Marketin en yeni duşakabin sistemlerini detaylı olarak, fiyatları ve görselleri ile birlikte incelemeye alıyoruz.

2024 Duşakabin Modelleri Fiyatları ile Tekzen

Genel olarak geniş ürün yelpazesi ile her keseye ve her zevke hitab eden Tekzen, duşakabin konusunda da farklı seçenekler sunuyor. Tekzen banyo reyonunda her ihtiyaca, her banyo yapısına uygun duşakabin modelleri olduğunu görüyoruz. Bu nedenle şu sıralar banyonuz için kullanışlı ve şık bir duşakabine ihtiyacınız varsa Tekzen’in burada sunduğumuz modellerine mutlaka göz atmanızı öneririz.

Tekzen 90×90 Kare Duşakabin Modelleri

Tekzen küçük banyolar için ideal bir ölçü olan 90×90 cm ebatında ki duşakabinleri farklı alternatifler ile sunuyor. Bunun yanında gördüğümüz kadarı ile fiyatlarda çok uygun. Mesela üst resimde gördüğünüz model tamperli ve dama desenli cam özellikli model üzerinde 830,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Teknesiz yani yerden duşakabin modelleri arasında yer alan bu ürün direk zemine monte ediliyor. Ürünün 100×100 cm ölçüsü de mevcut ve 900,00 TL fiyat etiketi ile satışa sunuluyor.

Oval Teknesiz Duşakabin Tekzen Modelleri

Küçük banyoları için hem teknesiz, hem de oval bir duşakabin arayan takipçilerimiz için son derece ideal bir model var Tekzen’de. 80×80 cm ölçülerinde ki bu ürün çizgili tamperli cam olarak tasarlanmış. Yine teknesiz olarak direk zemine monte edilen bu duşakabinin fiyatı da son derece uygun. Sadece 700,00 TL gibi fiyatla satışa sunuluyor. Fakat ürünü tekneli olarak isterseniz tekne için fark ödemeniz gerekiyor.

Tekzen Dikdörtgen Duşakabin Fiyatları

Tekzen’in oval ve kare duşakabinlerinden bir kaç örnek verdik. Şimdi birazda dikdörtgen tarzda duşakabin modellerine göz atalım. Örneğin üst resimde gördüğünüz 120×80 cm ebatında, sadece 8 mm yükseklikte slim olarak adlandırılan teknesi ile göz dolduran model. İki sabit, iki de kayar kapı olarak özellikli bu modern ve duşakabinin fiyatı ise 2.400,00 TL olarak görünüyor.

Tekzen Hydrocabin Duşakabin Modelleri

Tekzen’de hem oval, hem küvetli duşakabin modelleri, yani hydrocabin sistemlerinden çok fazla çeşit var. Bu ürünlerden fiyat olarak en uygunu ise üst resimde gördüğünüz 90×90 cm elit çizgili kabin modeli. Parlak profilleri ve özel tasarım ay şekilli kulp detayları ile göze çarpan ürünün fiyatı ise 1.620,00 TL olarak belirlenmiş.

Tekzen Duşakabin Kampanyaları 2024

Tekzen’in çeşitli duşakabin sistemlerine göz attık. Fakat markanın banyo reyonunda daha bir çok farklı ürün var. Ayrıca burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde Tekzen kampanyaları ve markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişebilir. Bunun yanında bu duşakabin fiyatlarına montaj fiyatlara dahil değildir. Bu nedenle hem daha fazla duşakabin modeline göz atmak, hem buradaki ürünlerin güncel fiyatlarını incelemek, hem de Tekzen Duşakabin Montaj Ücreti hakkında bilgi almak adına Tekzen Duşakabin Modelleri resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir