Çok Özel Kanvas Duvar Saati Modelleri ve Fiyatları 2024

Saatli Kanvas Tablo Modelleri

Duvar saatleri ev dekorasyonlarının işlevsel dekoratif aksesuarlarından biridir. Görevleri sadece bizlere zamanı göstermek değil, aynı zamanda bulunduğu mekana da dekoratif bir katkı sağlamaktır. Dolayısı ile en fazla türevi bulunan dekorasyon enstrümanlarından da biridir aslında. Özellikle son yıllarda gerek teknolojinin inanılmaz yükselişi, gerekse dekorasyona farklı bakış açılarının ve tarzların artması ile yepyeni duvar saati tasarımlarını görüyoruz. O tasarımlardan biri de elbete kanvas tablo saatler.

Kanvas Tablo Saat Tasarımları

Aslında daha önceki binbirdekor.com sayfalarında bu tip ürünlerin Ledli Tablo Saatler ve 3 Parçalı Saatli Kanvas Tablo modellerine göz atmış, sizlerden de oldukça olumlu tepkiler almıştık. Şimdilerde ise bu tür kanvas tabloların 4 hatta 5 parçalı modelleri falan çıkınca elbette saatleri de bu çok parçalı tablolara entegre etmekte gecikmediler.

canvas duvar saati modelleri_5

Modern Duvar Saatleri

Elbette ki bu çok parçalı saatlerinde ayrı bir güzelliği var fakat bize göre saat olayının bu kadar kalabalık bir platformda olması çok hoş değil. Sanki özelliğini yitiriyor, o kocaman parçalı tablolar içerisinde kaybolup gidiyor. Adeta minnacık bir cep pusulası haline geliyor. Dolayısı ile sanki tek parça ve yine kanvas tablo saatler bulundukları mekanlara daha özgün bir katkı sağlıyorlar.

Tablo Saat Modelleri Tek Parça

Bu nedenle bu defa bizler gibi düşünen okurlarımız için bu özel saatlerin tek parçalı olanlarına göz atacağız arkadaşlar. Özellikle modern dekorasyon tarzlarından hoşlananların bayılacağını düşündüğümüz bu şık saatler evinizdeki her oda, her bölüm için sanki özel olarak tasarlanmış. Üstelik fiyatları da son derece uygun, zira bu saatler şu sıralar indirimli olarak 75,00 TL fiyatla satışa sunulmuş durumdalar.

Kanvas Duvar Saati Modelleri

Hemen alt tarafta yer alan foto galerimizde bu saatlerin farklı tasarımlarından bir kaç örneği beğenilerinize sunduk. Bu görsellere göz atarak, salonunuz, oturma odanız, çocuk odanız yatak odanız veya mutfağınız için aradığınız saati bulabilirsiniz.

 

Yukarıda sizler için tek parçalı kanvas duvar saatlerine göz attık. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem daha farklı kanvas duvar saatlerine göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına bu sayfayı da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir