3 Boyutlu Manzara Duvar Kağıtları Fiyatları 2024 Katalog

En Güzel Manzaralı Duvar Kağıtları

Ev dekorasyonunda çeşitli duvar kağıtları ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirdik. Mesela son olarak son moda duvar kağıdı modelleri ve ortalama fiyatlarını paylaştık. Daha öncesinde çeşitli marka ve yapı market ürünlerine göz attık. Bu bağlamda Koçtaş duvar kağıdı ve Bauhaus duvar kağıdı modellerini sunduk. Hatta kısıtlı bir bütçe ile duvar kağıdı yaptırmayı hayal edenler için en ucuz duvar kağıdı modelleri ve fiyatları araştırması yaptık. Bu sayfamızda ise farklı bir duvar kağıdı konusu ile huzurlarınızdayız. Odalarında doğa manzarası görmek isteyenler için manzaralı duvar kağıtlarını inceliyoruz.

Manzara Duvar Kağıtları 3 Boyutlu

Günümüzün şehir hayatında insanlar kısıtlı tatil zamanlarında doğaya kaçıyor. Hafta sonları deniz kenarları, ormanlar, dağlar şehrin stresini atmak adına ziyaret edilen konumlar. Fakat birde bu doğa alanlarını, gerek maddi, gerekse yoğun çalışma yorgunluğu nedeniyle ziyaret edemeyenler var. Bu tip insanlarsa doğaya olan özlemlerini gidermek için evlerinde bir avuntu olarak hayal ettikleri doğa manzaralarını kullanıyorlar. Bu sayfamızda olduğunuza göre muhtemelen sizde bu tip okurlarımız arasında yer alıyorsunuz. O halde gelin salonunuza, oturma veya yatak odanıza göre bir manzara duvar kağıdı bulalım.

Deniz Manzaralı Duvar Kağıtları

Özellikle İç Anadolu da yaşayan insanlar sıcak Akdeniz ve Ege iklimine özlem duyuyor. Düşünsenize, Nevşehir, Kayseri, Niğde gibi ülkenin göbeğinde ve sert bir iklimde yaşayan insanlar Sıcak Akdeniz sahillerini nasıl özler. Hakkari, Van, Mardin gibi illerde ki sıcak ama susuz memleketlerde yaşayanların hasretini anlatmaksa imkansızdır. Dolayısı ile Bu bölgelerde yaşayanlar genel olarak evlerinde deniz manzaralı duvar kağıtlarını tercih ederler. Bu tip duvar kağıtlarının fiyatları ise metrekare başına 180,00 TL civarında…

Orman Manzaralı Duvar Kağıtları

Ege yada Akdeniz bölgesinde yaşayan, sürekli deniz gören insanlar ise dikkat edin daha çok ormanları, yaylaları ve dağlara hasret çeker. Ağacı sever Ege ve Akdeniz insanı, yeşili sever. Elbette böyle sıcak iklim insanları, ağaç ve orman hasreti çekenler için de günümüzün teknolojisi ile son derece gerçekçi 3D manzaralı duvar kağıtları var. Üstelik öyle gerçekçiler ki baktıkça insan kendisini Serengeti Ormanlarında gibi hissediyor. Bu orman manzaralı duvar kağıdı fiyatları ise yine 180,00 TL civarında…

Kendinden Yapışkanlı Manzara Duvar Kağıdı

Gördüğünüz üzere evlerinde hayalini kurdukları manzara için bir çok farklı duvar kağıdı modeli var. Metrekare fiyatları da oldukça uygun. Üstelik bu ürünlerin montaj maliyeti olmayan çeşitleri de var. Mesela kendinden yapışkanlı manzara duvar kağıtları var. Bir iki arkadaş bir araya gelerek bu tip duvar kağıtlarını duvar kağıdı yapıştırıcısı olmadan yapıştırabiliyorsunuz. Tabii ki fiyatlarda yine oldukça uygun. Zira bu ürünler ortalama 300,00TL/m² fiyatla satılıyor.

Manzara Duvar Kağıdı HD Nereden Alınır?

Yukarıda bahsettiğimiz duvar kağıtlarını satın alabileceğiniz bir çok yer var. Özellikle, Trendyol, Vivense veya Hepsiburada gibi İnternet alışveriş sitelerinde çok çok uygun fiyatlarla satılıyorlar. Birde sadece bu işi yapan ve İnternet üzerinden satış yapan markalar var. Bu markalar arasında örneğin duvaronline doğa manzaralı duvar kağıtları adresini önerebiliriz. Çünkü bu markada çok geniş bir ürün yelpazesine ve oldukça uygun fiyatlara sahip.

Manzaralı Duvar Kağıdı Kartela

Bu sayfamızda olduğunuza göre muhtemelen salon veya oturma odanıza uygun, özlem duyduğunuz bir manzara duvar kağıdı arıyorsunuz. O halde doğru yerdesiniz. Zira hemen alt tarafta birbirinden güzel doğa manzaralı duvar kağıtları ve bu ürünlerin uygulama örneklerinde oluşan bir foto galeri hazırladık. Foto galerimize girerek odalarınız için en ideal doğa manzaralı duvar kağıdını bulabilirsiniz.

Manzaralı Duvar Kağıdı Modelleri Katalog 2024

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir