Sanat Halı Oasis Modelleri ve Fiyatları 2024

Modern Halı Modelleri ile Sanat Halı

Sizler için hem en güzel halılar, hem de en ucuz halı fiyatları bulmak adına en yeni halı modelleri ve fiyatlarını inceleniyoruz. Son olarak Saray Halı Modelleri ve Kaşmir Halı modelleri  sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha önce Merinos Halı Fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Ayrıca çeşitli halı markaları ve üreticilerinin salon halı modelleri de sayfalarımıza konuk olmuştu. Bu bağlamda 6 metrekare halı modelleri ve fiyatları hakkında da bilgi vermiştik. 2024 Halı Modelleri yolculuğumuz devam ederken sırayı Sanat Halı alıyor. Daha önce Sanat Halı 2024 Modelleri ve Fiyatları başlıklı makalemizde incelediğimiz ve Sanat Halı Doku ve Sanat Halı Abiye gibi, Sanat Halı Delüks gibi koleksiyonlarını çok beğendiğimiz markanın Oasis serisi ile huzurlarınızdayız.

Sanat Halı Modelleri 2024 Çok Değişik

Sanat Halı yeni yıla oldukça sansasyonel ve ses getirecek seriler ile girdi. Halı olgusuna ne kadar farklı bir açıdan baktığını da bu değişik tasarımları ile ispatladı adeta. Hele ürün gamına son olarak eklenen ve şimdi göz atacağımız Oasis serisi… Halı adına bildiğiniz her şeyi unutturuyor adeta.. Dolayısı sözü daha fazla uzatmadan dilerseniz evlerinize çok yakışacağını düşündüğümüz bu farklı halıları incelemeye başlayalım ne dersiniz?

Sanat Halı Oasis 2024

Sanat Halı sektörde henüz yeni bir marka olması rağmen, piyasaya girdiği ilk günden bu yana farklı halı tasarımları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Marka geleneksel motiflerin zenginliğini, modern çizgilerin yeniliğiyle bir araya getiriyor. Bu duruma verebileceğimiz en güzel örneklerden biride Oasis serisi olsa gerek. Zira 12 farklı desen ve renk seçeneğinden oluşan koleksiyonda klasik halı motifleri ile modern renk ve desenlerin bir arada sunulduğunu görüyoruz.

Son Moda Salon Halıları

Paragraf aralarında sunduğumuz görsellerde gördüğünüz üzere, özellikle son zamanların trendi haline gelen modern avangart dekorasyon tarzları, dolayısı ile özellikle salonlar için son derece ideal bir seçim olduğunu düşündüğümüz bu halılar sadece içerisinde bulunduğumuz 2024 yılına değil, Sanat Halı’nın hemen tüm modellerinde olduğu gibi önümüzde ki bir kaç yıla da damgasını vuracak gibi görünüyor.

Sanat Halı Oasis Fiyatları 2024

Bu sayfada olup da bu halıları beğenenler ve salonlarında görmek isteyenler için biraz da koleksiyonun fiyatları hakkında bilgi verelim. Efendim koleksiyonun en büyük salon halısı (200X290 cm 6 m²) fiyatı kampanyalı olarak 1.900,00 TL civarına satışa sunuluyor. Oturma odaları için bu koleksiyonu kullanmak isteyen okurlarımızın ise 4 m² Oasis halı için yine kampanya dahilinde ki fiyatı olan 1.250,00 Lirayı ödemeleri gerekiyor.

Halı Kampanyaları 2024 Sanat Halı

Sanat Halı şu sıralar tüm modellerinde %55 civarında bir indirime gitmiş durumda. Dolayısı ile hem bu kampanyalı fiyatları kaçırmamak, hem de koleksiyonun diğer modellerini de görmek adına linke tıklayarak Sanat Halı koleksiyonlar kategorisini de ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir