Marshall Boya Fiyatları 2024 Litre Kilo Özellik İnceleme

Duvar Boya Fiyatları 2024

Bu sayfada olduğunuza göre ya duvar renklerinizden hoşnut değilsiniz yada duvar boyalarınız epeyce yıprandı. Artık yeni renklere yada yepyeni bir duvar doyasına ihtiyacınız var. Dolayısı ile bu işin size kaça mal olacağı hakkında bir araştırma yapmaktasınız. O halde doğru yerdesiniz arkadaşlar. Çünkü binbirdekor.com olarak sizler için boya markaları ve fiyatları hakkında yaptığımız incelemeler devam ediyor. Bu konu da daha önce yapı marketlerimizi gezmiş ve burada ki duvar boya fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Mesela Koçtaş boya fiyatları ve Tekzen boya fiyatları konuk oldu sayfalarımıza. Bunun yanında markalara da göz attık. Filli Boya fiyatları ve Polisan Boya fiyatları hakkında bilgiler verdik.

Marshall İç Cephe Boya 2024 Fiyatları

Bu sayfamızda ise bir başka markanın fiyatlarını mercek altına alıyoruz. Dünyanın en ünlü boya markalarından biri olan Marshall’ın tüm modellerini fiyatları ile birlikte inceliyoruz. Üstelik özellikleri ile birlikte. Dolayısı ile eğer evinizi boyamak yada boyattırmak adına henüz boya satın almadıysanız bu fiyatlara mutlaka göz atmanızı öneririz.

Marshall Sil-Pak Fiyatı

Silikonlu ve yarı parlak görünümlü, su bazlı bir iç cephe boyası olan Marshall Sil-Pak, yüksek örtücülüğe ve üstün yayılma gücüne sahip özellikleri ile öne çıkıyor. Devrim niteliğinde leke tutmayan teknolojisi ve su itici özelliği sayesinde boncuklanma efekti yaratan bu ürünün fiyatlarına gelecek olursak… Marshall Sil-Pak 15 lt fiyatı 950,00 TL civarında. Ürünün 7,5 lt fiyatı 485,00 TL, 2,5 lt fiyatı ise 190,00 Lira seviyelerinde seyrediyor. Marshall Sil-Pak duvar renkleri arasında bir çok yeni renk seçeneği var. Adaçayı, Akşam Sefası, Bahar Dalı, Salep, Mahlep, Gelin Teli gibi…

Marshall Silikonlu Özel Mat İç Cephe Boyası Fiyatları

Son kat mat iç cephe duvar boyası olan bu ürün silinebilir duvar boyaları arasında yer alıyor. Kaliteli duvar boyası isteyenler için ideal bir tercih olduğunu düşündüğümüz bu boyanın en önemli özelliği ise yüksek kapama ve iyi yapışma özelliği. Aynı zamanda su emme özelliği düşük, zamanla renk değişimi yapmayan su bazlı ve rahatsız edici kokusu olmayan ürünün litre fiyatları ise şu şekilde belirlenmiş. Marshall Silikonlu Özel Mat 15 lt fiyatı 950,00 TL. Özel mat serisinin 7,5 lt fiyatı 459,00 TL, 2,5 fiyatı ise ortalama 175,00 TL.

Marshall Antibakteriyel Hijyen Fiyatları

Zamanla renk değişimi yapmayan, sararmayan, silinebilir, rahatsız edici kokusu olmayan, yüksek kapama ve yapışma özelliğine sahip bu ürünün en önemli özelliği antibakteriyel olması. İçeriğindeki gümüş iyonları sayesinde bakterilere karşı %99 koruma sağlayan bu boya nem, rutubet ve havasızlık sebebi ile duvar yüzeyinde oluşabilecek küf ve mantarlara karşı da etkin bir direnç gösteriyor. Ürünün sadece 2,5 litre ve 15 lt hacim seçenekleri bulunurken, Marshall antibakteriyel hijyen su bazlı iç cephe boyası 15 lt fiyatı 850,00 TL gibi rakamlara satılıyor. Ürünün 2,5 lt fiyatı ise 180,00 TL olarak görünüyor.

Marshall Plastik Mat İç Cephe Boyası Fiyatları

Markanın en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan plastik mat duvar boyasına gelecek olursak. Bu boya yine kokusuz, silinebilir, kolay uygulanabilme, yüksek kapama ve iyi yapışma özellikleri ile öne çıkıyor. Mükemmel beyazlığa sahip son kat, mat iç cephe duvar boyası olan Marshall plastik mat iç cephe boyası 15 lt fiyatı ise 750,00 TL, 2,5 litre fiyatı ise 165,00 TL olarak belirlenmiş.

Marshall Fit Silikonlu İpek Mat Fiyatları

Yine Marshall kalitesi altında sararmayan, yıllar içinde renk değişimi yapmayan, su emme özelliği düşük, silikonlu, silinebilen, son kat, ipek mat iç mekân duvar boyası Fit litre yerine Kilogram hacimleri ile satışa sunulmuş. Buna göre Marshall fit silikonlu 20 kg fiyatı 450-500 TL fiyat aralığında. Ürünün 10 Kilogram fiyatı 250,00 TL, 3,5 Kg fiyatı ise 100,00 TL civarında…

Marshall Duvar Renkleri ve Fiyatları 2024

Yukarıda sizler için markanın en yeni duvar boyalarını fiyat ve özellikleri ile birlikte incelemeye çalıştık. Marshall duvar renkleri 2024 kataloğuna bu linke tıklayarak göz atabilirsiniz. Ayrıca markanın güncel boya fiyat ve özellikleri için Marshall iç cephe boya fiyatları resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir