Enza Home Koltuk Takımları ve Fiyatları 2024 İnceleme

Koltuk Takımı Modelleri 2024

Yeni yılla birlikte İstikbal koltuk takımı ve Bellona koltuk takımı 2024 modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde ise Doğtaş koltuk takımı modelleri ve fiyatları editörlerimiz tarafından sizler için incelenmişti. Ayrıca çeşitli markalara ait 2024 salon takımı modelleri de incelediğimiz konular arasında yer alıyordu. Bunun yanında 2024 koltuk modelleri ve renkleri hakkında da sizleri elimizden geldiğince bilgilendirmeye çalışmıştık. Bu sayfamızda ise Enza Home köşe takımları başlığı altında yeni köşe takımlarına göz attığımız bir Yataş markası olan Enza Home’un en yeni koltuk takımlarını detaylı olarak incelemeye alıyoruz.

Enza Home Koltuk Takımı Modelleri 2024

Modern ve şık tasarımları ile geçtiğimiz yıllara damgasını vuran Enza Home, koltuk takımı koleksiyonuna yepyeni ürünler ekledi. Markanın yeni koleksiyonu Milos, Swan, Linea ve Melbourne koltuk takımlarından oluşurken, bu ürünlerin son derece şık ve işlevsel ürünler olduğunu söyleyebiliriz. Fakat buna sizler karar vereceksiniz, elbette hemen alt tarafta beğeni ve bilgilerinize sunduğumuz bu koltuk takımlarına göz attıktan sonra…

Enza Home Swan Koltuk Takımı

Geleneksel tasarım anlayışının modernize yorumu olarak vitrine çıkan Swan koltuk takımı uluslararası tasarım ödülü German Design Awards sahibi. Takım buklet kumaş uygulaması ve şık metal ayak tasarımı gibi detayları ile son derece özgün bir tasarıma sahip. Bunun yanında dekorasyona özgün bir tasarım kazandıran döner berjeri ise tek kelime ile harika. Estetik şıklığının yanında konfor odaklı tasarımı ile de dikkat çeken takımın üçlü, 2,5’lu ve tek berjerden meydana gelen modeli ise kampanya dahilinde 63.415,00 TL yerine 53.902,75 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Enza Home Milos Koltuk Takımı

Yüksek konforlu ve göz alıcı tasarımıyla dikkat çeken Milos koltuk takımı, modern tarzın yalın ve incelikli çizgilerini taşıyor. Aslında şık görünümden ziyade konfor ögelerinin ön planda tutulduğu takım ergonomik özellikleriyle fark yaratıyor. Mesela oturum ve sırt kısmında kullanılan sünger yapısının yanı sıra sırtta kullanılan kuş tüyü dolgusu sayesinde benzersiz bir konfor sunuyor. Üçlü, 2,5’lu ve berjer modüllerinin sunulduğu bu takımda Enza Home koltuk takımı kampanyaları dahilinde. Zira takımın üçlü koltuk, 2,5 koltuk ve berjerden oluşan seçeneğinin fiyatı 48.350,00 Liradan 36.262,50 liraya düşmüş durumda.

Enza Home Melbourne Koltuk Takımı

Markanın en yeni ürünlerinden biri olan Melbourne koltuk takımı modern ve yine konforlu tasarımı ile dikkat çekiyor. Çok katmanlı Hibrit sünger ve S yay kullanılarak tasarlanan takımda oturum alanıyla farklı vücut yapıları ve ağırlıkları için uzun süreli konfor deneyimi sunan takımın, sırt bölgesindeki kaz tüyü katmanı ise rahatlık hissini maksimum seviyeye taşıyor. Takımın ahşap kol yapısına sahip sıradışı berjeri ise modern koltuk takımları adına adeta ezber bozuyor. Yatak olabilme özelliği de bulunan takımın takımın üçlü koltuk ve tek berjerden oluşan fiyatı ise normalde 47.970,00 TL. Fakat Kampanya dahilinde bu takımı 40.774,50 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Enza Home Linea Koltuk Takımı

Geleneksel ve şık tasarımıyla farklı bir dekorasyon anlayışını yansıtan Linea serisi ilk bakışta sıradan bir tasarıma sahip gibi duruyor. Fakat yine maksimum konforun hedeflendiği takımda özel tasarım krom detaylar takımın görsel zenginliğine artı değerler katıyor. Antrasit ve Kahve gibi döşemelik renk alternatifleri bulunan takımın fiyatına gelecek olursak, markanın en ucuz koltuk takımları arasında olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Zira takımın üçlü koltuk ve tek berjerden oluşan normal fiyatı 35.890,00 TL. Ancak kampanya dahlinde takımın bu seçeneğini 32.250 TL civarında bir fiyata satın alabiliyorsunuz.

Enza Home Koltuk Takımı Kampanya ve İndirimleri 2024

Bu arada hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde Enza Home fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha yakından incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına size en yakın Enza Home mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir