Filli Boya Dış Cephe Renkleri 2024 Kataloğu

2024 Dış Cephe Boya Renkleri

Yağmura, güneşe, rüzgara ve yıllara meydan okuyan dış cephenizin artık yenilenmesi ve  modernize edilmesi gerektiğini düşünüyorsunuz. Dolayısı ile dış cephe boyası renkleri hakkında bir araştırma yapmaktasınız muhtemelen. Oturduğunuz binaya göre müstakil ev dış cephe boya renkleri yada apartman dış cephe renkleri gibi bir arama yaptınız. Veya en iyi dış cephe boya markası hangisi ve en çok tercih edilen dış cephe boya renkleri gibi yaptığınız bir arama sonucunda da kendinizi burada buldunuz tahminimizce. Eğer bu tahminimiz doğru ise sizlerde doğru yerdesiniz. Zira bu sayfamızda başlıktan da anlayacağınız üzere 2024 moda dış cephe boya renklerine Filli Boya 2024 kataloğundan göz atıyoruz.

Dış Cephe Boyası Tavsiyeleri

Konumuza girmeden hemen hatırlatmakta fayda var arkadaşlar. Özellikle apartmanlarda dış cephe boyatmak son derece meşakkatli bir iş. Çünkü bu iş için apartmanınızın dış cephesine iskele yada asansör kuruluyor ki bu da maliyeti ve harcanan zamanı arttırıyor. Dolayısı ile yeni dış cephe boyanızı uzun yıllar boyunca kullanmak istiyorsanız seçeceğiniz boyanın kaliteli bir marka olmasına dikkat edin. Fiyat olarak uygun ancak kalitesiz boyalar çok uzun ömürlü olmayacağından size daha pahalıya mal olacaktır.

Filli Boya Dış Cephe Boya Renkleri

Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra gelelim ülkemizin lider boya markalarından biri olan Filli Boya’nın 2024 dış cephe renklerine. Fiili Boya 2024 yılına girerken hem iç cephe hem de dış cephe boya renklerine son derece modern, canlı ve şık renkler ekledi. Dış cephe renklerini iki farklı kartela ile müşterilerinin beğenisine sunan markanın ilk kartelası üst ve alt tarafta görmüş olduğunuz ve toplamda 60 farklı renkten meydana gelen Filli Boya Dış Cephe Canlı Renkler Kartelası. Diğer kartela ise birazdan göz atmaya başlayacağımız Filli Boya Dış Cephe Boya ve Kaplamaları Ortak Renk Kartelası.

2024 Dış Cephe Renk Kartelası İle Filli Boya

Markanın “Canlı Renkler” kartelasında gördüğünüz gibi hakikaten cıvıl cıvıl renkler var. Parlak sarılar, yeşiller, fuşyalar… Tabi bu renkleri biraz uçuk bulanlar için ciddi renklerinde canlı tonları var. Mesela mavinin canlı tonları gerçekten çok şık ve gösterişli. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan hemen ikinci kataloğa geçelim zira bu katalog tamı tamına 229 farklı renk seçeneğinden meydana geliyor.

Filli Boya Dış Cephe Boya ve Kaplamaları Ortak Renk Kartelası

Oldukça modern ve şık renklerin bir araya getirildiği bu kartela da ise daha çok, kahve, yeşil ve mavinin oldukça ağır tonları ile karşılaşıyoruz. Tabi sadece bu renkler yok, kırık beyaz ve son dönemlerin trend duvar renklerinden grinin farklı tonları da bu kartela içerisinde yer alıyor ki bu griler arasında özellikle Marshall Boya’nın çok tutulan yeni rengi “Sakin Şafak Rengi” adlı tonunu andıran renkler de var.

Filli Boya Su Bazlı Dış Cephe Renk Kataloğu 2024

Paragraf aralarında da gördüğünüz üzere markanın her iki kartela içerisinde de hemen her zevke hitab eden bir çok farklı dış cephe renk seçeneği var. Üstelik bu renkler arasında dış cephelerinde iki yada üç farklı rengi kombinleyerek kullanmayı düşünenler için birbirine uyumlu oldukça şahane renkler var.

Evet yukarıda sizler için Filli Boya dış cephe kataloglarını inceledik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada gördüğünüz renkler sizleri yanıltabilir. Dolayısı ile bu renkleri daha yakından görmek adına size en yakın Filli Boya bayilerine uğramanızı veya Filli Boya Dış Cephe Renkleri resmi sayfasını linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

“Filli Boya Dış Cephe Renkleri 2024 Kataloğu” Konusunda 2 Yorum Var

    1. Genel olarak Filli Boya yeni renkleri güzel arkadaşlar. Ha Canlı Renkler Kartelasında ki zevkler her zevke hitab etmeyebilir, pembe tonları dış cephe için biraz uçuk kaçabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir