Teknesiz Duşakabin Modelleri Fiyatları 2024 Yerden

Yerden Duşakabin Modelleri

Banyolarınız için duşakabinlere göz atıyoruz. En ucuz duşakabin fiyatları bulmak adına yapı marketleri ziyaret ediyoruz. Bu bağlamda son olarak sizleri Koçtaş’ta duşakabin fiyatları hakkında bilgilendirmiştik. Daha önce bir başka yerli yapı marketimiz, Tekzen duşakabin modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk oldu. Yabancı yapı marketlerden ise Bauhaus duşakabin modelleri ve fiyatları bilgilerinize sunulmuştu. Ayrıca çeşitli markalara ait siyah çerçeveli modern duşakabin modelleri ile oval ve desenli duşakabin modelleri gibi değişik duşakabin türlerini inceledik. Bu sayfamızda ise yine farklı bir duşakabin seçeneği olan Teknesiz modeller incelemeye alıyoruz.

Teknesiz Yerden Duşakabin Nedir?

Küvetli yada tekneli duşakabin modelleri yerine sıklıkla tercih edilen bir duşakabin türüdür. Bu ürünlerde duşakabin fayans üzerine yerleştirilen mermer veya fayans yükselti üzerine oturtulur. Dolayısı ile tekneli yada küvetli modellere göre daha kullanışlıdır. Çünkü tekneli duşakabinlerin zaman içerisinde sifon yani gider kısmı tıkanır ve duş suyu teknede birikinti yapar. Sifonu temizlemek veya değiştirmek içinse mecburen tekneyi tamamen sökmek gerekir. Kısacası günümüzde en kullanışlı ürünlerdir. Teknesiz duşakabin fiyatlarına gelecek olursak… Dilerseniz gelin fiyatlara yine yapı marketlerde ebat ebat hep birlikte göz atalım.

Koçtaş Teknesiz Duşakabin Modelleri ve Fiyatları

80×80 cm ebatında ki ürünler oval ve kare yapısına, çerçeve rengine, şeffaf ve desenli cam modeline göre, 2.390,00 TL ile 12.299,00 TL aralığında değişiyor. 90*90 teknesiz duşakabin modelleri ise 2.849,00 TL ile 5.929,00 TL arasında. 100X100 cm teknesiz duşakabinlerin fiyatları da yine malzeme ve tasarımına göre 2.944,05 TL ile 5.099,00 TL aralığında değişiklik gösteriyor. Elbette marketin ürün gamında hemen her banyoya göre farklı ebatlarda yüzlerce ürün bulunuyor. Bu nedenle Koçtaş duşakabin resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bauhaus Teknesiz Duşakabin Modelleri ve Fiyatları

Bauhaus duşakabin fiyatları ise biraz daha farklı. Örneğin 80×80 cm ölçülerinde ki siyah çerçeveli veya desenli camlı duşakabinlerin fiyatı 4.800,00 TL. Aynı ebatta ki krom çerçeveli füme camlı modeller ise 6.790,00 TL fiyat etiketine sahip. 90×90 cm ebatında ki duşakabinlerin fiyatı ise 5.800,00 TL ile 7.500,00 TL aralığında değişiyor. 100 cm duşakabin fiyatları ise Bauhaus da 8.000,00 TL civarında. Tabi ki bu yapı markette de yerden duşakabinler sadece bu ölçülerde veya kare şekilli değil. 80X110, 90X120 gibi dikdörtgen modellerde var. Bu ürünlere de yine Bauhaus duşakabin resmi sayfasından göz atabilirsiniz.

IKEA Duşakabin Fiyatları

IKEA duşakabin modelleri diyemiyoruz, zira size şaşırtıcı gelecek ama ürün çeşitliliği açısından en zayıf yapı market Ikea arkadaşlar. Çünkü dünyaca ünlü bu İskandinav yapı marketin ürün gamında sadece bir adet duşakabin var 🙁 IKEA OPPEJEN serisi bu duşakabin ise 86×86 cm ebatında. Dilerseniz tekneli, dilerseniz teknesiz olarak satın alabileceğiniz ürünün teknesiz modelinin fiyatı ise 8.000,00 TL olarak belirlenmiş. Bu arada ürüne 10 yıl gibi uzun bir garanti süresi veriliyor.

Trendyol Teknesiz Duşakabin Modelleri Fiyatları

Teknesiz duşakabin arayan okurlarımız için ülkemizin en ünlü yapı marketlerinin fiyatlarını inceledik. Fakat çılgın kampanyalarla son derece uygun fiyatlara ürün satan Trendyol gibi İnternet mağazalarını da unutmayalım. Mesela Trendyol’da şu sıralar Durul marka 80X80 cm Kare Siyah Kumlama Box Desen Cam duşakabinin fiyatı 2.179,00 Liradan 2.153,00 Liraya düşmüş durumda. Durul markasının  90X90 cm ölçülerinde ki Siyah Desenli duşakabin modeli ise kampanyalı olarak 3.159,00 TL yerine 2.729,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. Tabi bu markanın dışında farklı markalara ait, farklı ebatta ürünlerde var. Bu ürünleri de Trendyol duşakabin modelleri resmi sayfasında inceleyebilirsiniz.

Yerden Teknesiz Duşakabin Fiyatları

Yukarıda sizler için bir kaç yapı market ve İnternet mağazasının ürünlerini inceledik, fiyatlar verdik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar, bu mağazaların fiyat politikalarına ve kampanyaları dahilinde anlık olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle en güncel fiyatlar hakkında bilgi almak adına bahsi geçen mağazaların resmi İnternet sayfalarını da ziyaret etmenizi öneririz.

“Teknesiz Duşakabin Modelleri Fiyatları 2024 Yerden” Konusunda 2 Yorum Var

  1. merhabalar ; banyoma dikdörtgen küvet alacağım uzunluğu 153 -cm geliyor. genişliği 80 den 95 e kadar uzata bilirim. Bu ölçüde teknesiz model bir duşakabin bulabilir miyim. Eğer bulamazsam siz ne önerirsiniz?

    1. Merhaba Fuat, 153 cm gibi bir ölçüyü ancak özel olarak yaptırarak elde edebilirsiniz. Fakat özel yapımlarda fiyat biraz yüksek olacaktır. Eğer o 3 cm gibi küçük bir uzunluktan vazgeçersen, yukarıda bahsettiğimiz yapı market veya İnternet mağazalarından 80X150 cm duşakabin modeli bulabilirsiniz. Bu çok çok daha uygun bir fiyata gelecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir