Koçtaş Laminat Parke Modelleri Fiyatları 2024 Katalog

Parke Modelleri ve Metrekare Fiyatları

Zeminlerini parkelerle güzelleştirmek isteyen takipçilerimiz için parke markaları ve modellerini inceliyoruz. Üstelik laminat markalarının parke metrekare fiyatları ile birlikte. Mesela son olarak Çamsan parke modelleri sayfalarımıza fiyatları ile birlikte konuk oldu. Daha öncesinde ise VarioClick parke modelleri ve fiyatlarına göz attık. Bunun yanında çok merak edilen, Tekzen sudan etkilenmeyen parke fiyatları hakkında bilgiler verdik. Elbette sadece marka yada market ürünleri ile sınırlı kalmadı araştırmalarımız efendim. Parke seçimi konusunda sizlere yardımcı olmak adına en çok tercih edilen, en çok satılan parke renkleri gibi konulara da değindik. Bu sayfamızın konuğu ise yerli ve milli yapı marketimiz Koçtaş. Bu devasa marketin reyonlarında ki parke markalarını modellerini ve fiyatlarını incelemeye alıyoruz.

Koçtaş’ta Parke Fiyatları Markaları

Stepclick Parke m² Fiyatı 8 mm/31. Sınıf 109,90 TL – 8 mm/32. Sınıf 146,90 TL
Euroclick Parke m² Fiyatı 8 mm/31.Sınıf 122,90 TL –  8 mm/32. Sınıf 139,90 TL
Art Fix Parke m² Fiyatı 7 mm/31.Sınıf 114,90 TL
Floorpan Parke m² Fiyatı 8 mm/32. Sınıf 163,16 TL – 10 mm/33.Sınıf 244,90 TL  – 12 mm 32. Sınıf 226,90 TL.

Stepclick Parke m² Fiyatları

Marketin en tutulan parke modelleri arasında liste başı durumunda Stepclick markası. Çünkü Stepclick parke yorumlar da genel olarak sağlam ve şık olarak benimsenmiş. Fiyatları ise oldukça uygun. Zira Koçtaş’ta Elegance Meşe 8 mm ve 31. sınıf Stepclick parke m² fiyatı sadece 109,90 TL. 50 metrekare parke fiyatı 5.495,00 TL gibi bir fiyata tekamül ediyor. Markada yine 8 mm 31. sınıf parkeler, renklerine göre 122,90 ve 126,90 TL fiyatlarla satışa sunuluyorlar. 32. Sınıf 8 mm seçeneğinin metrekare fiyatı ise 146,90 TL olarak belirlenmiş.

Euroclick Parke m² Fiyatları

Koçtaş ahşap parke modelleri arasında yer alan bir diğer marka ise Euroclick. Bu markada da 8 mm 31.Sınıf ve 8 mm 32. Sınıf olmak üzere 2 farklı alternatif var. Ak Meşe ve Elegant Meşe renginde ki 31. Sınıf parkelerin metrekare fiyatı 122,90 TL olarak belirlenmiş. Bu ürünlerin örnek olarak 30 metrekare parke fiyatı 3.687,00 TL tutuyor. Euroclick Parkenin Gümüş Meşe, Alp Meşe, Artos Meşe, Yenice Meşe ve Sarı Kavak gibi renklere sahip 32. Sınıf parke m² fiyatı ise 139,90 TL arkadaşlar.

Art Fix Parke m² Fiyatları

Koçtaş parke markaları arasında yer alan bir diğer marka ise Art Fix. Fakat bu markada sadece 7 mm ve 31.sınıf parkeler sunulmuş. Ancak parke renkleri tek kelime ile modern ve muhteşem. Zira markanın yeni kataloğunda Moretti Mele, Helena Meşe, Price Oak, Vanilassh ve Salina Meşe gibi etkileyici renkler var. Bu parkelerin metrekare fiyatı ise sadece 114,90 TL olarak görünüyor. Buna göre Art Fix 100 metrekare laminat parke fiyatı 11.490,00 TL gibi bir para yapıyor.

Floorpan Parke Metrekare Fiyatları

Daha önce ki binbirdekor.com sayfalarında detaylı olarak incelediğimiz Floorpan parke Koçtaş reyonlarında da satışa sunuluyor. Üstelik farklı sınıf ve kalınlık alternatifleri ile. Bu alternatifler arasında fiyat olarak en uygun modeller ise 8 mm 32. Sınıf parkeler. Akashi, Golden Gate, Bosphorus, Rialto ve Normandiya gibi genelde koyu renklere sahip bu laminat parkelerin metrekare fiyatları 163,16 TL olarak belirlenmiş. Markanın 10 mm 33.Sınıf parkeleri ise 244,90 TL fiyat etiketine sahip. Floorpan markasının en kaliteli parke modelleri ise 12 mm kalınlığında 32. Sınıf parkeleri olsa gerek. Bu parkelerin metrekare fiyatları ise Koçtaş fiyat listesi üzerinde 226,90 TL olarak görünüyor.

Koçtaş Laminat Parke Çeşitleri

Yukarıda sizler için Koçtaş yapı market reyonlarında bulunan 4 farklı parke markasının metrekare fiyatlarını paylaştık. Paragraf aralarında da bu markalara ait bir kaç güzel rengi paylaştık. Elbette bu markaların tüm renklerini bu sayfamıza sığdıramayız. Fakat en güzel renklerini de görmenizi istiyoruz. Bu nedenle hemen alt tarafta bir foto galeri hazırladık. Parke markaları ve renk isimleri ile bir araya getirdiğimiz ve adeta bir katalog niteliği taşıyan bu galerimize göz atarak eviniz için en ideal parkeleri bulabilirsiniz.

KOÇTAŞ PARKE RENKLERİ KATALOG

 

Koçtaş Parke Kampanyaları

Konu içerisinde verdiğimiz fiyatlar sadece KDV dahil parke metrekare fiyatlarıdır. Bu fiyatlara işçilik ve nakliye gibi ekstra ücretler dahil değildir. Ayrıca burada verilen fiyatlar zaman içerisinde Koçtaş fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle burada ki laminat parkeleri güncel fiyatları hakkında bilgi almak ve ürünleri yakından incelemek adına Koçtaş mağazaları ve satış noktalarını da ziyaret etmenizi öneririz.

“Koçtaş Laminat Parke Modelleri Fiyatları 2024 Katalog” Konusunda 9 Yorum Var

  1. hafta sonu laminat parke yaptırıcam koçtaşa gelip bakıcam parkeyi aldıktan sonra işçiliği parke fiyatına dahilmi işçilik sizdenmi haber verirseniz sevinirim

    1. Öncelikle hayırlı olsun, bildiğim kadarı ile Koçtaş’ta parke döşeme ücretleri ayrı, ancak bazen montaj-nakliye bedava gibi kampanyalar düzenliyorlar…

  2. Fiyat olarak Koçtaş parke modelleri piyasaya göre gerçekten uygun arkadaşlar Fakat kalite hakkında bir şey söyleyemem.

  3. Burada ki fiyatlar doğru mu? Birde Koçtaş ta işçilik ve nakliye hizmeti yok mu acaba?

    1. Merhaba Mustafa konu içerisinde de belirttiğimiz gibi bu fiyatlar zaman içerisinde değişebilir. Koçtaş ta belirli kilometreye kadar bir nakliye hizmeti var sanırım. İşçilik hizmetini de kendi taşeronlarına yaptırıyorlar.

  4. merhabalar
    k.maraşta ikamet ediyorum.
    evime parke döşetmek istiyorum.
    metre kare fiyatı nedir?
    kataloğunuz mevcut mu. nerden temin edebilirim.

    1. Merhaba Mustafa, Koçtaş parke modelleri ve fyatları için istediğin bilgileri, Koçtaştan alabilirsin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir