Koçtaş Bahçe Balkon Masa Sandalye Takımları Fiyatları 2024

Bahçe Mobilyaları ve Fiyatları 2024

Havaların ısınması ile birlikte balkon ve bahçe sefası sezonu da açıldı. Bahçeli evleri olan şanslı insanlar bahçelerini, apartmanlarda yaşayan bizim gibi talihsiz insanlar ise balkonlarını hazırlamaya başladılar. Bu sefayı sürmek adına ilk olarak bu sayfada olan tüm okurlarımız gibi bahçe ve balkon mobilyaları araştırıyorlar. Hem uzun yıllar güneşe ve yağmura dayanacak kaliteli ürünler, hem de bütçelerini sarsmayacak ucuz bahçe mobilyaları arıyorlar. Eğer bu saptamamız doğru ise sizlerde doğru yerdesiniz. Çünkü binbirdekor.com olarak detaylı bahçe mobilyası araştırmalarımız sürüyor. Bu bağlamda kısa bir zaman önce IKEA bahçe mobilyaları ve Bauhaus bahçe mobilyaları sayfalarımıza konuk olmuştu. Bu sayfamızın konuğu ise başlıktan da anlayacağınız üzere Koçtaş.

Koçtaş Balkon Bahçe Masa Sandalye Setleri

Aslında daha önce Koçtaş bahçe mobilyaları ile ilgili olarak bir araştırma yapmış ve bu yapı marketin ürünlerini sizlerle paylaşmıştık. Bahçe oturma grupları, köşe takımları, rattan mobilyalar, salıncaklar o araştırma yazımızda fiyatları ve görselleri ile birlikte yer almıştı. Bu gün ise sadece masa sandalye setleri ile huzurlarınızdayız. Ülkemizin en büyük yerli ve milli yapı marketinin bahçe reyonundan, en çok satılan, en kullanışlı bahçe mobilyaları ve fiyatlarını sizler için özellikleri ile birlikte detaylı bir şekilde inceliyoruz. Bu nedenle eğer şu sıralar balkonunuz veya bahçeniz için bir masa sandalye takımına ihtiyacınız varsa burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Koçtaş 4 Kişilik Bahçe Masa Seti

Yerli ve milli yapı marketimiz Koçtaş’ta hemen her bütçeye ve zevke uygun bahçe masa sandalye takımları mevcut. Bu ürünlerden ilki Rainbow Atlanta Starlux masa sandalye seti efendim. 4 Kişilik bir aile için ideal bir seçim olacağını düşündüğümüz bu set plastik rattan malzemeden üretilmiş. Ayaklarda ise metal kullanılmış. Kahverengi ve Antrasit renk seçenekleri sunulan takım 80×80 ebatında masa ve 4 adet sandalyeden meydana geliyor. Takımın fiyatı ise 3.399,00 TL olarak belirlenmiş.

Koçtaş Ahşap Bahçe Masa Sandalye Takımları

Bahçe yada balkonlarında bilindik rattan malzeme yerine ahşap gibi doğal malzemeler görmek isteyen okurlarımız için önerebileceğimiz ürün ise Jamiryo serisi. Akasya ağacından üretilmiş 4 kişilik bu set şık ve kullanışlı tasarımı ile dikkat çekiyor. Üstelik bu takım katlanır tasarımı ile özellikle küçük balkonlarda inanılmaz kullanışlı. kat kampanyaları dahilinde. 74X140 cm ebatında dikdörtgen bir masası olan takımda yine 4 adet sandalye bulunuyor. Ürünün fiyatı ise 5.399,00 TL.

Koçtaş Rattan Bahçe Masa Sandalye Setleri

Bahçe yada balkon denilince tabi ki akla ahşap kadar rattan malzeme ile üretilmiş ürünlerde geliyor. Bu tip ürünlerden Koçtaş’ta çok fazla var. Mesela üst tarafta resmini gördüğünüz siyah renkli, geleneksel tasarımı ile öne çıkan Fiona Wicker 4 Kişilik Yemek Takımı. Marketin en güzel ürünlerinden biri olan bu takım Pvc Rattan-Metal malzemeden imal edilmiş. 160X90 cm masa ve 4 adet kollu sandalyeden oluşan bu setin fiyatı ise 8.999,00 TL olarak görünüyor.

Koçtaş 6 Kişilik Bahçe Masa Sandalye Takımları

Buraya kadar genel olarak 4 kişilik aileler için masa sandalye setlerini inceledik. Elbette bu takımlara ekstra para ödeyerek 2 sandalye daha ekleyebilirsiniz. Tabi küçük masası olanlar için geçerli değil bu. Bunun yerine 6 kişilik setleri de düşünebilirsiniz. Zira marketin ürün gamında bu tarzda da çok fazla ürün var. Örneğin Mandella Elit modeli gibi. 150X90 cm masa ve 6 adet sandalyeden oluşan bu ürün Polipropilen malzemeden üretilmiş. Üstelik camlı masası ile estetik bir görünüme sahip olan ürün şu sıralar Koçtaş bahçe mobilyası kampanyaları dahilinde 7.590,00 TL yerine 7.261,00 TL fiyatla satılıyor.

Koçtaş En  Güzel Bahçe Masa Sandalye Takımları

Bütçeleri biraz daha fazla olan okurlarımız için tavsiye edeceğimiz ürünse Koçtaş’ın en güzel bahçe masa sandalye takımlarından biri olan Vavrattan Shangai Bahçe Masa Takımı. Bilindik bahçe setlerine nazaran daha farklı ve daha şık bir tasarıma sahip olan bu takım güneş ve sudan etkilenmeyen bahçe mobilyaları arasında yer alıyor. 150X90 cm masa ve 4 adet sandalyeden oluşan takımın normal fiyatı 22.249,00 TL. Fakat Koçtaş kampanya ve indirimleri dahilinde bu takımı 20.299,00 TL gibi bir fiyata satın alabiliyorsunuz.

Koçtaş Bahçe Masa Sandalye Kampanyaları 2024

Sizler için Koçtaş’ın en yeni bahçe masa setlerinden bir kaçına göz attık. Fakat yukarıda da belirttiğimiz gibi bu devasa yapı marketin reyonlarında hemen her keseye ve zevke hitap eden daha bir çok farklı ürün var. Dolayısı ile hem marketin diğer ürünlerine göz atmak, hem de burada ki ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Koçtaş mağazaları veya marketin resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir