Kelebek Mobilya Yatak Odası Takımları ve Fiyatları 2024

Yatak Odası Takımları Fiyatları 2024

Yatak odası takımları maceramız sürüyor arkadaşlar. Sizler için her zaman olduğu gibi hem şık ve kullanışlı, hem de ucuz yatak odası takımı fiyatları bulmak adına piyasa araştırması yapıyoruz. Markaların yeni koleksiyonlarına göz atıyor, kampanyalı yatak odası takımları hakkında sizleri bilgilendirmeye çalışıyoruz. Son olarak istikbal yatak odası takımı ve Bellona yatak odası takımı modelleri ve fiyatları konuk olmuştu sayfalarımıza. Daha öncede Doğtaş yatak odası takımları ve fiyatları hakkında sizleri bilgilendirmiştik. Tabi sadece markalarla kalmadık arkadaşlar. Bazalı yatak odası takımları gibi spesifik konularda bile sizlere yardımcı olmaya çalıştık. Bu sayfamızın konuğu ise ülkemizin en eski mobilya üreticilerinden Kelebek Mobilya. Markanın en yeni yatak odası takımlarını, görselleri ve fiyatları ile birlikte detaylı olarak incelemeye alıyoruz.

Kelebek Yatak Odası Takımları Fiyatları 2024

Marka geçtiğimiz yıl vitrinlerine çıkardığı Kelebek Angelic yatak odası ile bizleri kendine hayran bırakmışlardı. Fakat markanın 2024 ürün gamında ki yatak odası koleksiyonları arasında bu modeli aratmayacak nitelikte ürünler var. Özellikle bir kaç model var ki yatak odası takımı satın almadan önce mutlaka görülmesi gereken ürünler arasında yer alıyor. Üstelik Kelebek Mobilya’da şu sıralar inanılmaz indirimler var. Dolayısı ile sözü daha fazla uzatmadan bu güzel koleksiyonlara göz atmaya başlayalım ne dersiniz?..

Kelebek Mobilya Viena Yatak Odası Takımı

Kelebek Mobilya’nın en yeni yatak odalarından biri olan Viena serisinde ceviz renk ve trend gri kombini kullanılarak sıcak ve samimi bir kontrast yakalanmış. Yalın bir tarzda tasarlanan takıma deri ve gold detaylı kulplarla  dekoratif ayna detayları ise stilize bir bir görünüm kazandırmış. Takımda tüketici ihtiyaçlarına göre 3 farklı gardırop seçeneği sunulmuş. Bunlardan ilki olan 5 kapaklı gardıroplu Viena yatak odası takımının fiyatı 29.751,00 TL. Takımın 6 kapaklı gardıroplu seçeneği üzerinde 32.042,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Sürgü kapaklı gardıroplu seçeneği tercih ederseniz ödemeniz gereken para ise 32.543,00 TL olarak görünüyor.

Kelebek Martha Yatak Odası Takımı

Son dönemlerde trend haline gelen geleneksel tarzda tasarlanmış Martha yatak odası takımında bu tarzda beyaz kadar yakışan bir renk olan gri kullanılmış. Gri renk ile yatak başlığında kullanılan keten ekose kumaşın uyumu ise tek kelime ile harika.  Komodin, şifoniyer ve yine karyola başlığı üst tablasında kullanılan açık meşe uygulamaları ise yine şık detaylar olarak öne çıkıyor. Özellikle Vintage tarzlardan hoşlananların bayılacağını düşündüğümüz takımın 5 kapaklı gardırop seçeneği şu sıralar 35.430,00 TL fiyatla satışa sunuluyor. 6 kapaklı gardırop alternatifinin fiyatı 38.189 00 TL olarak belirlenmiş. Takımın sürgü kapaklı alternatifi ise 39.979,00 TL fiyatla sizleri Kelebek Mobilya mağazalarında bekliyor.

Kelebek Lidya Yatak Odası

Markanın en göze çarpan yatak odası takımlarından biri olan Lidya yatak odası takımı özel detayları ile dikkat çekiyor. Mesela takımda kullanılan aytaşı mat beyaz ve meşe renk kombinasyonu oldukça şık. Bir de bu şahane renk konfigürasyonuna lükse vurgu yapan özel tasarım Bronz ayak ve kulp detayları eklenerek zarif bir görünüm elde edilmiş. Üstelik takımın fiyatı da bir çok rakibine oranla oldukça uygun görünüyor. Zira takımın 5 kapaklı gardırop alternatifi üzerinde 30.486,00 TL fiyat etiketi taşıyor. 6 Kapaklı gardırop seçeneği ise 34.476,00 TL, sürgü kapaklı modeli ise 36.603,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kelebek Giona Yatak Odası Takımı

Son yılların trend dekorasyon ve mobilya rengi olan Antrasit ile mat beyazın doğal ahşap tonları ile harmanlandığı Giona serisi de son derece iddialı bir takım. Sofistike tasarımıyla öne çıkan takım estetik ve rafine görünümünün yanında masif ayakları ve gold metal kulp detayları ile göz dolduruyor. İşlevsel bir çok özelliği de bulunan takım doğal olarak markanın en pahalı yatak odası takımları arasında yer alıyor. Zira takımın 5 kapaklı gardıroplu ilk seçeneği bile 37.718,00 TL fiyat etiketine sahip. 6 Kapaklı gardırop alternatifinin fiyatı 41.222,00 TL olarak belirlenmiş. Sürgü kapaklı gardıroba sahip Giona yatak odası takımının fiyatı ise 41.672,00 TL.

Kelebek Norel Yatak Odası Takımı

Ana renk konfigürasyonunda Gold ve Ceviz renklerinin kullanıldığı Norel yatak odası takımında seriye özel tasarlanan keten desenleri dikkat çekiyor. Yine özel tasarım metal gold kaplama kulplar ve gold renkli yerden yüksek ayakları ise göz dolduran diğer estetik detaylar olarak karşımıza çıkıyor. Üstelik yeni bir yatak odası takımı olması rağmen Norel de kampanyalar dahilinde büyük indirimlerle satışa sunuluyor. Mesela takımın 5 kapaklı gardıroplu alternatifi şu sıralar 29.652,00 TL fiyatla satılıyor.  Takımın 6 Kapaklı gardırop seçeneği ise 33.117,00 TL. Sürgü kapaklı gardıroplu Norel yatak odası takımını ise 35.739,00 TL fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Kelebek Mobilya Yatak Odası Kampanyaları İndirimleri 2024

Yukarıda verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına göre farklılık gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı görsellerini incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi edinmek için Kelebek Mobilya mağazaları veya markanın resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir