Kelebek Mobilya Genç Odası Modelleri ve Fiyatları 2024

Modern Genç Odası Takımları Binbirdekor.Com’da

Çocukluktan gençliğe adım atan okurlarımız için hem konforlu, hem estetik genç odaları arıyoruz. Aynı zamanda ebeveynlerin bütçelerini sarsmayacak nitelikte en ucuz genç odası fiyatları bulmaya çalışıyoruz. Bu bağlam da başta mobilya markaları olmak üzere, yapı marketler ve İnternet mağazalarının ürünlerini mercek altına alıyoruz. Mesela son olarak Enza Home genç odası ve Doğtaş genç odası modelleri fiyatları ile birlikte konuk oldu sayfalarımıza. Daha öncesinde ise Bellona genç odası ve İstikbal genç odası modellerine göz attık. Elbette dünyaca ünlü Çilek genç odası modellerini de unutmadık. Yapı market ürünleri ise özellikle şu sıralar çok popüler olan IKEA genç odası modelleri ile yer aldı sayfalarımızda. Çılgın kampanyalarla çok uygun fiyatlara mobilya satan İnternet mağazalarından Vivense genç odası takımları ve fiyatlarını inceledik.

Kelebek En Yeni Genç Odası Takımları

Bu sayfamızın konuğu ise yılların deneyimini modüler ve şık tasarımlarla bir araya getiren Kelebek Mobilya. Markanın 2024 yılı başlarında vitrinlerine çıkardığı yepyeni genç odası takımlarını mercek altına alıyoruz. Carpa, Piena, Natural ve Angelic Dark serilerinden oluşan bu yeni koleksiyonu fiyatları ile birlikte detaylı olarak inceliyoruz. Dolayısı ile şu sıralar, kaliteli, kullanışlı ve kalitesine göre uygun fiyatlı bir genç odası takımı arıyorsanız burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Kelebek Natural Genç Odası

Beyaz rengin doğal ahşap tonları ile harmanlandığı Natural serisi son derece eğlenceli bir takım olarak çıkıyor karşımıza. Ürün sıradışı karyola başlığı, desenli kapak uygulaması ve özel tasarım ayak detayları ile dikkat çekiyor. Üstelik eğlenceli ve şık bir takım olmasının yanında işlevsel özellikleri ile de göze çarpıyor. Zira Natural serisinde farklı ihtiyaçlara göre farklı ünite alternatifleri var. Mesela aniden çıka gelen yatılı kuzenler veya arkadaşlar için alt karyola alternatifi sunulmuş. Takımın, çalışma masası, 100X200 cm karyola, başlık, üç kapaklı gardırop, şifoniyer ve komodinden oluşan alternatifi ise üzerinde 25.644,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Kelebek Milky Genç Odası

Genç kızlar için tasarlanan bu takım country tarza göndermelerde bulunurken pastel pembe tonları ile ön plana çıkıyor. Yine bu tonlarda değişik bir tarzda tasarlanan karyola başlığının da takıma çok yakıştığını söyleyebiliriz. Ayrıca kapaklarda kullanılan son dönemin en trend ve sevimli bitkisi olan kaktüs desenleri ise gerçekten çok şık. Üstelik ürünün fiyatı da rakiplerine nazaran gayet uygun görünüyor. Zira takımın, çalışma masası, 3 kapaklı gardırop, komodin, 100X200 cm karyola ve başlıktan oluşan alternatifi şu sıralar 31.230,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kelebek Carpa Genç Odası

Markanın en yeni ürünü Carpa serisi. Daha çok çocuk odası olarak adlandırabileceğimiz bu üründe ise ev şeklinde tasarlanan karyola hemen göze çarpıyor. Üründe doğal detaylara da çokça yer verilmiş. Örneğin renk konfigürasyonunda doğal ahşap tonları ve yeşil kullanılmış. Geleneksel bir tarza sahip kulplar ile yine ev şeklinde tasarlanan komodin ve çalışma masası da çok şık. Bu sıradışı genç odasının fiyatlarına gelecek olursak… Efendim takımın 3 kapaklı gardırop, çalışma masası, şifoniyer, 100X200 cm karyola ve komodinden oluşan oda fiyatının 31.996,00TL olduğunu söyleyebiliriz.

Kelebek Piena Genç Odası

Markanın doğal görünümlü ürün sunumu en yeni genç odası takımlarından biri olan Piena serisinde de gözleniyor. Zira ürün tamamen çam malzeme ve keten kumaş ile tasarlanmış. Ayaklarda ve çalışma masası iskeletinde kullanılan Siyah metal detaylar ise çam ve ketenle bir araya geldiğinde modern, şık ve endüstriyel bir görünüme kavuşuyor. Tabi bu güzelliğinde bir bedeli var ve bu bedel biraz yüksek 🙁 Sonuçta hem yeni, hem Kelebek kalitesinde hem bazalı genç odası takımı. Dolayısı ile sürgü kapaklı gardırop, başlıklı, bazalı karyola, çalışma masası, şifoniyer ve komodinden oluşan takımın fiyatı 49.366,00 TL olarak belirlenmiş.

Kelebek Angelic Dark Genç Odası

Markanın genç kızlar için tasarladığı Angelic serisi en tutulan genç odası modelleri arasında liste başıydı. Doğal olarak en çok satılan genç odası takımlarından biri oldu. Kelebek bu başarının ardından aynı takımı bu yıl erkek genç odası arayanlar için yeniden tasarladı. Tamamen siyah renkte vitrine çıkan geleneksel tarzda ki takım, modern süslemeleri ile son derece elegant bir görünüme sahip. Özellikle altın renkli country tarzında ki kulplar ve kapaklarda ki şerit işçiliği ise görülmeye değer nitelikte. Merakla beklediğiniz Kelebek Angelic genç odası fiyatı ise olması gerektiği gibi biraz yükse. Zira takımın başlıklı karyola, 3 kapaklı gardırop, komodin, çalışma masası, şifoniyer ve aynasından oluşan seçeneği üzerinde 53.931,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Kelebek Mobilya Mağazalarına Uğrayın !..

Bu sayfamızda sizler için Kelebek Mobilya’nın en yeni 5 genç odası takımını fiyatları ile birlikte inceledik. Fakat hemen hatırlatmak isteriz ki burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde markanın fiyat politikalarına, indirim ve kampanyalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Dolayısı ile hem bu genç odası takımlarını daha detaylı incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Kelebek Mobilya mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir