2024 TV Ünitesi Modelleri ve Fiyatları ile Kelebek Mobilya

Son Moda TV Üniteleri 2024

Ülkemizin en ünlü mobilya markalarının 2024 TV ünite modellerini incelemeye devam ediyoruz. Son olarak Doğtaş TV ünitesi modellerini incelemiştik. Daha öncesinde ise İstikbal TV Ünitesi ve Bellona TV Ünitesi modelleri sayfalarımıza konuk oldular. Sadece mobilya markalarına bağlı kalmadık elbette. Mesela yapı market ürünlerine de göz attık. Dünyaca ünlü Ikea TV Ünitesi modellerini binbirdekor.com sayfalarında beğenilerinize sunduk. İnternet mağazacılığı gibi büyüyen ve son derece uygun fiyatlar ile bol çeşitlere sahip olan bir sektörü unuttuğumuzu sanmayın. Zira tv ünitesi gittigidiyor ve vivense tv ünitesi modellerinin en uygun fiyatlı, en şık modellerini de inceledik.

Kelebek TV Ünitesi 2024 Modelleri ve Fiyatları

Türkiye’nin en eski mobilya markalarının başında gelen Kelebek Mobilya 2024 yılına hakikaten görülmeye değer ürünler ile merhaba dedi. Bir çok ürün grubuna modern ve şık tasarımlar ekleyen marka özellikle tv ünitesi modellerinde inanılmaz tasarımlara imza atmış. Dolayısı ile sözü fazla uzatmadan hemen alt tarafta bu güzel tv ünitelerini incelemeye başlayalım arkadaşlar.

Kelebek Nordic TV Ünitesi

Dekorasyonunda doğal dokulardan hoşlananlar için oldukça ideal bir ürün. Markanın 2024 yılı ürün gamında yer alan Nordic TV ünitesi doğal ahşabın sıcaklığını yaşam alanlarınıza yansıtıyor. Üstelik baştan aşağıya doğal ahşap dokularla tasarlanan bu ürün şu sıralar indirimde. Zira 2100 mm alt ünite, üst dolap, üst dar dolap ve üst raftan meydana gelen ürün normalde 6.897,00 TL. Fakat indirimlerle bu ürünü 4.484,00 TL gibi bir fiyatla satın alabiliyorsunuz.

Kelebek Piena TV Ünitesi

Son zamanların modası metal-ahşap kombinasyonu gibi bir trendin Kelebek Mobilya ürün gamında olmayacağını düşünmüyordunuz herhalde. Elbette ki bu akıma Kelebek’te katılmış. Özel Atlantik çam renginin kullanıldığı Piena TV ünitesinde metal detaylar ile baklava desenli füme camlar yaşam alanlarına doğal ve şık bir atmosfer katıyor. Üstelik ünitenin 2103 mm ebatında ki en büyük alt ünitesi, üst dar dolap, üst asma camlı dolap, üst raf ve vitrinli üst resimde gördüğünüz modeli 11.876,00 Liradan 7.720,00 Liraya düşmüş durumda.

Kelebek Lionel TV Ünitesi

Modern ünite modellerine verebileceğimiz en güzel Kelebek TV ünitesi modellerinden biri. Üstelik Kelebek Mobilya vitrinlerine henüz çıkmış, dolayısı ile dumanı üzerinde tüten bir ürün. Dokulu beyaz renk konfigürasyonuna entegre edilen siyah ayak ve gold detayları ile öne çıkan bu ünite de kampanya dahilinde. Ürünün 2024 mm ebatında ki alt ünite, üst dolap, üst açık raf,üst kare dolaptan oluşan modeli 5.985,00 TL yerine 3.890,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kelebek Levana TV Ünitesi

Lüks salonlar için özel olarak tasarlanmış 2024 model Levana TV ünitesi tüm zamanların en gözde tasarımı olmaya aday. Metalik ekru ve rose gold renginin göz alıcı parlaklığının bir araya getirildiği bu ünite özel ayna-kulp tasarımı, koyu kahverengi torna ayakları ve parlak mermer yüzeyi ile ön plana çıkıyor. Ünitenin üst raf, üst dolap ve alt üniteden meydana gelen fiyatı ise 4.137,00 TL. Fakat kampanyalar dahilinde bu ürün sadece 2.689,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Kelebek Mobilya mağazalarında bekliyor.

Kelebek Mobilya TV Ünitesi Kampanyaları 2024

Hemen hatırlatmak isteriz ki burada gördüğünüz fiyatlar zaman içerisinde değişiklik gösterebilir. Dolayısı ile hem buradaki ürünlerin daha farklı görsellerini incelemek, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına Kelebek Mobilya TV Ünite Modelleri resmi kategorisini de linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir