IKEA TV Ünitesi Modelleri Fiyatları 2024 Kampanya

Modern TV Ünitesi Modelleri 2024

En yeni TV üniteleri ve fiyatları hakkında yaptığımız araştırmalar devam ediyor arkadaşlar. Son olarak Kelebek TV ünitesi ile Doğtaş TV ünitesi modelleri ve fiyatları sayfalarımıza konuk olmuştu. Elbette ülkemizin en önemli iki mobilya markasını da unutmadık Bellona TV ünitesi ile İstikbal TV ünitesi modellerine de yine fiyatları ile birlikte göz attık. Sadece mobilya markalarının ürünler yer almadı sayfalarımız da tabi ki. Bunun yanın da İnternet mağazalarının ürünlerini de inceledik. Mesela Vivense TV ünitesi ve Trendyol TV ünitesi gibi. Yapı marketlerin ürünlerini bile göz attık arkadaşlar. Bu bağlamda yerli ve milli yapı marketlerimizden Tekzen Tv ünitesi ve Koçtaş TV ünitesi modelleri konuk oldu sayfalarımıza.

Ikea TV Ünitesi Modelleri 2024

Binbirdekor.com’un bu sayfasında ise bir başka yapı marketin yolunu tutuyoruz. Dünyanın en büyük yapı marketlerinden biri olan Ikea’nın mobilya reyonundan TV ünitesi modellerini inceliyoruz. Tamamen işlevsel kullanımın ön planda tutulduğu, şıklığın ise fonksiyonel tasarıma bağlı olarak kendiliğinden geldiği İskandinav tarzında ki TV ünitelerini fiyatları ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz.

Ikea Hemnes TV Ünitesi

Hiç şüphesiz marketin en bilindik ürünlerinden biri Ikea Hemnes TV ünitesi. Ürün özellikle dar mekanlar için son derece ideal bir seçim olarak görünüyor. Üstelik üst resimde de gördüğünüz üzere kitaplık ve vitrin gibi farklı modülleri de var. Sade Beyaz, Sade Meşe ve Meşe-Beyaz renkleri bulunan ürünün sehpa ebatları 148×47 cm ve üzerinde 4.999,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Kitaplık ve raflı dolap seçeneği 326×197 cm ebatlarında. Bu seçeneğin fiyatı ise 16.497,00 TL olarak belirlenmiş.

Ikea Besta TV Ünitesi Modelleri Fiyatları

Ikea’nın Besta koleksiyonu da tıpkı yukarıda incelediğimiz Hemnes serisi kadar popüler. İçerisinde Lapviken, Selsviken ve Hanviken serilerini barındıran Besta koleksiyonunda farklı ihtiyaçlara  ve oda genişliklerine göre farklı modüller sunulmuş. Tabi siyahtan beyaz ve griye kadar çok değişik renk seçenekleri de bulunuyor. Bu kadar fazla çeşit olunca doğal olarak geniş bir fiyat yelpazesi ile karşılaşıyoruz. Mesela Besta/Selsviken serisinin sadece tv sehpası fiyatı 9.045,00 Liradan başlayıp 14.140,00 Liraya kadar çıkıyor. Lappviken serisinin sadece tv sehpasının başlangıç fiyatı ise 6.630,00 TL. Seçeceğiniz modüller ve renge bu rakam 14.805,00 Liraya kadar yükseliyor. Hanviken serisinin sadece tv sehpası 5.350,00 TL. Ünitenin en dolu modelinin fiyatı ise 9.550,00 TL olarak belirlenmiş.

Ikea Brimnes TV Ünitesi Modelleri Fiyatları

Fonksiyonel ve şık tasarımı ile dikkat çeken bir başka Ikea TV Ünitesi koleksiyonu ise Brimnes. Burhult, Bergshult ve Brimnes modellerinden oluşan bu koleksiyonda yine tüketici ihtiyaç ve zevklerine göre çeşitli modüller ve renk seçenekleri ile satışa sunuluyor. Koleksiyonun başlangıç modeli olan Brimnes TV sehpası üzerinde 2.399,00 TL fiyat etiketi taşıyor. Koleksiyonun Burhult modelinin fiyatı ise 7.747,98 TL olarak belirlenmiş. Bergshult seçeneği ise üzerinde 6.020,00 TL fiyat etiketi taşıyor.

Ikea TV Ünitesi Liatorp

Bu devasa yapı marketin ürün gamında yer alan Liatorp serisinden de mutlaka bahsetmek gerekiyor. Çünkü geleneksel tarzda tasarlanan bu koleksiyonda da oldukça farklı seçenekler var. Rafları, çekmeceleri ve dolapları ile son derece kullanışlı bir tv ünitesi olarak karşımıza çıkan koleksiyonun TV sehpası üzerinde 3.799,00 TL fiyat etiket taşıyor. Üst raflı tv sehpasının fiyatı ise 3.499,00 TL. Ürünün hem kitaplık, hem de üst raflı en dolu modeli ise 20.047,00 TL fiyat etiketi ile sizleri Ikea mağazalarında bekliyor.

Ikea TV Ünitesi Kampanyaları 2024

Sizler için Ikea’nın en tutulan bir kaç TV ünitesi modelini incelemeye çalıştık. Fakat bu dünyaca ünlü yapı marketin TV üniteleri sadece burada gördüklerinizle sınırlı değil. Daha bir çok farklı seçenek ve koleksiyon var. Bu nedenle hem diğer Ikea tv ünitelerine göz atmak, hem de burada gördüğünüz ürünlerin farklı seçenekleri ve güncel fiyatlarını incelemek için Ikea TV ünitesi Modelleri resmi sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir