2024 Yatak Örtüsü Modelleri Fiyatları Kampanyaları ile Elart

2024 Yatak Örtüsü Modelleri

Yatak odalarında güzel bir görünüm ve kaliteli bir konfor sağlamak isteyen okurlarımız için araştırma yapmaya devam ediyoruz. Yatak örtülerinin yatak odası dekorasyonuna ne kadar fazla katkı sağladığını düşündük ve bu bağlamda daha önce Taç yatak örtüsü ve Karaca yatak örtüsü gibi ürünlere göz attık. Bunlar bilindik markalardı. En güzel yatak örtüsü modelleri bulmak adına daha bir çok marka, yapı market ürününü mercek altına aldık. Hatta, Ikea yatak örtüsü ve 3 boyutlu yatak örtüsü modellerinden bile örnekler sunduk beğenilerinize. Ancak daha değişik ürünler bulmak adına birazda bilinmedik, değişik tasarımlar yapan tekstil firmalarını aradık. (Bu linklere tıklayarak bu ürünlere de mutlaka göz atmanızı öneririz.)

Elart Yatak Örtüsü Modelleri ve Fiyatları 2024

Onca araştırmanın ardından öyle şık yatak örtüleri bulduk ki, bu yatak örtülerinin binbirdekor.com takipçilerinin yatak odalarında mutlaka olmasını düşündüğümüz için hemen burada sizlerle paylaşmak istedik. Efendim yatak örtülerimiz bir çok televizyon kanalının dizi sponsorlarından biri olarak karşımıza çıkan Elart’tan geliyor. Dolayısı ile şu sıralar inanılmaz bir merak uyandırıyor. Bu sayfamızda olduğunuza göre bu ürünleri sizlerde merak ediyorsunuz. O halde buyurun buradan bakın:)

 

Çift Kişilik Yatak Örtüsü Takımı Modelleri 2024

 

Markanın en yeni ürünü olan bu yatak örtüsü şönil kumaştan imal edilmiş. İkisi 50X70 cm ebatında volanlı şönil kırlent olmak üzere 3 parçadan oluşan takım, 230X240 cm ebatında. Üstelik akmazlık testleri yapılmış bu üründe renk akma problemi de yaşanmıyor. Aynı zamanda kanserojen ve alerjenik maddeler içermeyen Mucize Yeşil serisi 594,00 TL fiyat etiketine sahip.

Çeyizlik Yatak Örtüsü Modelleri Fiyatları Elart

Markanın vitrinlerine yeni çıkan yatak örtülerinden biri de Madrid Mavi arkadaşlar. Özellikle lüks yatak odası dekorasyonlarına hitab eden bu ürün, Elart’ın en çok beğenilen yatak örtülerinden biri olarak karşımıza çıkıyor. Jakar kumaşı ve kordon detayları göz dolduran ürün, yine 2 adet kırlent ve 270X260 cm yatak örtüsü olmak üzere 3 parçadan oluşurken, üzerinde 649,49 TL fiyat etiketi taşıyor.

En Güzel Yatak Örtüsü Modelleri Elart

Markanın hem görsel, hem de fiyat açısından en dikkat çeken ürünlerinden biride Dantelli Alen Mürdüm serisi. Günlük kullanıma uygun olan bu ürün, pamuklu yapısıyla makinede sıklıkla yıkanabiliyor. Üstelik fiyatı da son derece uygun. Çünkü, yatak örtüsü ve yastık kılıfları olmak üzere 3 parçadan oluşan bu yatak örtüsü sadece 509,00 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Son Moda Yatak Örtüsü Modelleri 2024

Elart yatak örtüsü ürün gamında tonlarca yatak örtüsü modeli var. Ancak bu ürünler arasında hem fiyat, hem de görsel açıdan dikkat çeken ürünlerden biride Elyaf Dolgulu Kadife Life Mavi modeli. Polyester jakarlı örme kadife kumaşından üretilen bu ürün 878,99 TL gibi bir fiyat etiketi ile sizleri Elart mağazalarında bekliyor.

En Ucuz Yatak Örtüsü Modelleri Fiyatları 2024

Gelelim hepimizin merak ettiği “en ucuz yatak örtüsü” modeline… Efendim markanın ürün gamında çok fazla ürün çeşidi ve renk seçeneği var. Ancak üst resimde gördüğünüz Pamuk Napoli Mürdüm serisi gerek fiyat, gerek, özellik, gerekse kalite açısında oldukça uygun görünüyor. Zira sadece 358,79 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

Yatak Örtüsü Kampanyaları Fiyatları 2024

Dünya evine girmeye hazırlanan, yatak odalarında yeni rüzgarlar estirmeyi düşünen okurlarımız için en yeni yatak örtüsü modellerine Elart markası ürün gamı içerisinde göz attık. Fikir vermesi açısından fiyatlarını bilgilerinize sunduk. Fakat zaman içerisinde bu fiyatlar değişebilir arkadaşlar. Bu nedenle hem markanın yukarıda bahsettiğimiz gibi yüzlerce farklı yatak örtüsü modeline göz atmak, hem de güncel fiyatları hakkında bilgi almak adına, Elart Yatak Örtüsü Modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir