Enza Home Yatak Odası Takımları Fiyatları 2024 Yataş

Yatak Odası Modelleri 2024

En yeni yatak odası takımları binbirdekor.com sayfalarında sizler buluşuyor. Mobilya markaları ve üreticilerinin 2024 yatak odası takımlarını inceliyoruz. Fiyatları ve özelliklerini görselleri ile birlikte beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Örneğin geçtiğimiz günlerde Doğtaş yatak Odası ve Kelebek yatak odası yeni modellerini incelemiştik. Tabi ki Bellona yatak odası ve İstikbal yatak odası takımları da sayfalarımıza konuk oldu. Tabi ki sadece önemli mobilya markaları ile sınırlı kalmadı araştırmalarımız. Bunun yanında ucuz yatak odası takımları arayan takipçilerimiz için kampanyalı yatak odası takımları ve güncel fiyatlarına da göz attık.

Yataş Yatak Odası Takımları ve Fiyatları

Bu sayfamızda ise bir Yataş markası olan Enza Home’un yeni yatak odası takımlarını yine fiyatları ile mercek altına alıyoruz. Markanın vitrinlerine yeni çıkardığı Marian, Pavia,Berta ve Riga yatak odası takımlarını masaya yatırıyoruz. Dolayısı ile şu sıralar evlilik hazırlığı yapıyorsanız veya yatak odası mobilyalarınızı yenilemeyi düşünüyorsanız burada ki ürünlere mutlaka göz atmanızı öneririz.

Enza Home Pavia Yatak Odası Takımı

Basit fakat şık bir tasarıma sahip olan Pavia serisi ahşap dokulu sıcak ceviz tonları ile öne çıkıyor. Yüzeylerde mermer desen ve çizgisel dekor uygulaması ise doğal, şık ve zamansız bir tarz yaratıyor. Ayrıca natürel renk aynalar, aydınlatmalı başlığı ile fırçalı inoks renginde metal kulp ve ayaklarda son derece zarif detaylar olarak dikkat çekiyor. Üstelik takım markanın en ucuz yatak odası takımları arasında yer alıyor. Zira takımın başlıklı karyola, yüksek şifoniyer, 5 kapaklı gardırop ve komodinlerden oluşan seçeneği sadece 46.602,00 TL fiyatla satılıyor.

Enza Home Berta Yatak Odası Takımı

Markanın en yeni koleksiyonlarından biri olan Berta serisi modern ve sofistike tasarımıyla ön plana çıkıyor. Özel siyah renk, tekstil dokulu yüzey kombinasyonu ve tüm dolaplarda natürel renk ayna uygulaması ise takımda göz alıcı tasarım detayları olarak dikkat çekiyor. 4,5 ve 6 kapaklı gardırop seçeneklerinin yanında 260 cm hibrit kapaklı dolap modülünün de sunulduğu takımın 5 kapaklı gardırop, şifonyer, başlıklı karyola ve komodinlerden oluşan alternatifi üzerinde 55.408,50 TL fiyat etiketi taşıyor.

Enza Home Marion Yatak Odası Takımı

Modern ve lüks kavramlarının bir araya getirildiği Marion serisinde de inanılmaz estetik detaylara rastlıyoruz. Mesela koyu kahve ve ceviz renk kombinasyonunu şık bir detay olarak tamamlayan bronz renk kulplar ve natürel renk şifonyer aynası görülmeye değer nitelikte. 5 ve 6 kapaklı dolap alternatiflerinin yanı sıra iki ayrı ölçüde hibrit kapaklı dolap modülü olmak üzere 4 ayrı dolap alternatifi bulunan takımın fiyatları da uygun sayılır. Zira ürünün 2 adet komodin, başlıklı karyola, 5 kapaklı gardırop ve yüksek şifoniyerden oluşan başlangıç seçeneğinin fiyatı 58.306,00 TL olarak belirlenmiş.

Enza Home Riga Yatak Odası Takımı

Koyu ceviz, siyah ve metalik renk kombinasyonuyla vitrine çıkan Riga serisi markanın en iddialı ürünlerinden biri. Yüzeylerde deri desenli görünüm ve metalik efekt üzerine siyah şerit kombinasyonu gibi özel detaylara sahip. Geniş depolama alanları sunan çekmeceli, Hibrit dolap seçenekleri de bulunan ürün lüks yatak odası takımları arayanlar için ideal bir seçenek olarak görünüyor. Dolayısı ile fiyat diğer modellere göre daha farklı. Örneğin takımın, başlıklı karyola, 5 kapaklı gardırop, 2 adet komodin ve yüksek şifoniyerden oluşan başlangıç modelinin fiyatı bile 78.395,00 TL.

Enza Home Yatak Odası Takımları Kampanyaları 2024

Yukarıda sizler için Enza Home en yeni 4 yeni yatak odası takımını fiyat ve görselleri ile birlikte incelemeye çalıştık. Fakat burada verdiğimiz fiyatlar zaman içerisinde Enza Home kampanyaları ve markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Bu nedenle hem bu ürünlerin daha detaylı görsellerini incelemek, hem de daha farklı gardırop alternatifleri ile güncel fiyatları hakkında bilgi sahibi olmak adına Enza Home mağazaları veya markanın resmi İnternet sayfasını da ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir