Banyo Fayans Modelleri 2024 Katalog Ege Seramik

Yeni Model Banyo Fayans Modelleri 2024

Banyo dekorasyonunu yenilemeyi düşünen okurlarımıza yardımcı olmak adına, banyo tuvalet fayans modelleri ve fiyatları hakkında araştırmalar yapıyoruz. Çeşitli seramik ve fayans markalarının en yeni ürünlerini binbirdekor.com sayfalarında beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Mesela geçtiğimiz günlerde Kütahya Seramik banyo fayans modelleri sayfalarımıza konuk olmuştu. Daha öncesinde son çıkan banyo fayans modelleri ve fiyatları araştırmalarımız dahilinde Bien Seramik ve Graniser markalarının en yeni modellerini paylaşmıştık. Elbette sadece markalarla kalmadı fayans araştırmalarımız. Bunun yanında sizlere fikir ve ilham vermek adına döşenmiş banyo fayans modelleri ve örnekleri sunduk. Çeşitli görsellerle resimli banyo fayans modelleri paylaştık…

Ege Seramik Banyo Modelleri 2024

Bu sayfamızda ise bir başka seramik markamızın ürünlerine göz atıyoruz. Sıradışı tasarımları ile göze çarpan Ege Seramik 2024 banyo fayans ve seramik modellerini masaya yatırıyoruz. Hemen her zevke ve her bütçeye hitab eden markanın yeni model banyo fayanslarını beğeni ve bilgilerinize sunuyoruz. Bu nedenle eğer şu sıralar banyonuzu yeniliyorsanız burada ki ürünleri mutlaka incelemenizi öneririz.

Lüks Banyo Fayans Modelleri EGE Seramik

Marka ürün gamında banyo seramik modellerini alfabetik olarak sıralamış. Bu sıralama üzerinde ise ilk dikkat çeken koleksiyon Alviano serisi oluyor.. Çünkü ceviz ve son zamanların modası olan kum beji renklerinin ustaca bir tasarımla bir araya getirildiği bu koleksiyon aynı zamanda markanın en çok satılan banyo fayans modelleri arasında yer alıyor. 25X40 cm ve 33X33 gibi iki farklı ebatla Ege Seramik vitrinlerine çıkan bu koleksiyonda mozaik seramik seçeneği de sunulmuş.

Modern Banyo Fayans Modelleri ile Ege Seramik

2024 Banyo modelleri trendlerinde modern banyo dekorasyonları ve dolayısı ile değişik banyo fayansları ön plana çıkıyor. Ege Seramik ise bu trende Arya serisi ile katılıyor. Tamamen farklı bir tasarımına sahip bu koleksiyon iki farklı ebat seçeneği ile satışa sunuluyor. Bunlar 60X60 cm ve 60X120 cm ebatları. Elbette koleksiyonun bordür alternatifleri de var. Üst resimde gördüğünüz üzere, zaten bu ürünü mermer desenli seramiklerden ayıran da bu bordürler oluyor. Bu bordürlerin ölçüleri ise 33X99 cm olarak belirlenmiş.

Büyük Banyo Fayansları ile Ege

Farklı desenlere sahip modern banyo fayansları arasında yer alan bir başka Ege Seramik koleksiyonu ise Dorado. Artık hemen hemen tüm yeni mekanlarda görmeye alıştığımız 60X120 cm seramik modelleri ile satışa sunulan bu üründe mozaik uygulamasını görüyoruz. Mermer desenli banyo fayansları ile inanılmaz bir şekilde uyum sağlayan ve yine inanılmaz bir kontrast sunan bu seramikler tam parlak özellikli.

Mermer Görünümlü Seramik Modelleri

Bildiğiniz üzere son zamanlarda mermer desenleri acayip bir trend halinde. Mermer desenleri akla gelecek tüm dekorasyon ögelerinde karşımıza çıkıyor. Tepsiler, tavalar, hatta mermer desenli halılar hemen her mekana girmiş durumda. Üstelik yeni çıkan mobilyalarda bile mermer desenlerini görüyoruz. Bu akımın başı ise elbette tencere ve tavalardan değil duvar ve yer karolarından kaynaklanıyor. Çünkü seramik ve fayans markaları son bir kaç yıldır ürün gamlarına mermer desenli modeller ekliyorlar. Mesela Ege Seramik 30X60 cm ebatında ki TranquiIlity (İnşallah adını doğru yazmışızdır:)) gibi bir koleksiyon ile dahil oluyor bu akıma…

Gri Beyaz Banyo Fayans Modelleri

Ege seramik 2024 banyo fayans modelleri arasında yine son zamanların trendi haline gelen İskandinav tarzı dekorasyona uyumlu farklı modeller var. Bu konu da markanın tasarımcılarını kutlamamak imkansız. Çünkü Hamburg serisi gibi şaşırtıcı bir tasarıma imza atmışlar. 60X120 cm ölçülerinde ki bu fayanslara sadece bizler değil muhtemelen İskandinavlarda hasta olacak arkadaşlar…

2024 Banyo Fayans Modası

Markanın ürün gamında inanılmaz renk ve desenlere sahip daha onlarca banyo fayans modeli var. Doğal olarak bu modellerin hepsini binbirdekor.com’un bu sayfasına sığdırmamız mümkün değil. Bu nedenle hemen alt tarafta Ege Seramik’in en yeni diğer banyo fayanslarından oluşan bir foto galeri hazırladık. Bir nevi katalog olan bu galeriye göz atarak banyolarınız için en ideal banyo fayans modellerini bulabilirsiniz.

Ege Seramik Banyo Fayans Modelleri Katalog 2024

Ege Seramik Banyo Fayans Fiyatları 2024

Yukarıda banyo için fayans arayan takipçilerimiz için Ege Seramik markasının bir kaç yeni modelini beğeni ve bilgilerinize sunduk. Ebatları ve özellikleri hakkında bilgiler verdik. Ancak fiyat vermedik. Zira fayans fiyatları zaman içerisinde ülke ekonomisi ve buna bağlı olarak markanın fiyat politikalarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Bu nedenle hem burada ki ürünlerin güncel fiyatları hakkında bilgi almak, hem de markanın diğer burada görmnediğiniz daha farklı modellerine göz atmak adına EGE Seramik Banyo Fayans Modelleri resmi sayfasını da linke tıklayarak ziyaret etmenizi öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir